Super hjælpsom og let at komme i…
Super hjælpsom og let at komme i kontakt med. Leveret hurtigt og effektivt

Réponse de Gruz.dk
Hos Gruz.dk er målet enkelt: at gøre det nemt, trygt og gennemskueligt at bestille grus, jord og andre byggematerialer – uanset om du er privatkunde, håndværker eller virksomhed. Vi har skabt en digital platform, hvor kvalitet, service og brugervenlighed går hånd i hånd, så du hurtigt kan finde de materialer, du har brug for, og få dem leveret direkte til døren. Vi ved, at byggeprojekter – store som små – kræver pålidelige leverancer. Derfor har vi fokus på nøje udvalgte materialer, realistiske leveringsløsninger og tydelig kommunikation hele vejen fra bestilling til levering. Hos Gruz.dk arbejder vi for at fjerne usikkerhed og besvær, så du kan koncentrere dig om selve projektet. Brugervenlig bestilling – uden gætteri En af vores kerneværdier er gennemsigtighed. På Gruz.dk finder du klare produktbeskrivelser, tydelige mængdeangivelser og en praktisk mængdeberegner, der hjælper dig med at bestille præcis den mængde grus eller jord, du har brug for. Det minimerer spild, sparer penge og sikrer et bedre slutresultat. Vi tror på, at gode beslutninger træffes på et oplyst grundlag – derfor gør vi en dyd ud af at forklare forskellen på materialetyper som støbegrus, stabilgrus, knust beton, fyldsand og muldjord på en måde, der er til at forstå. Levering du kan regne med Når du bestiller hos Gruz.dk, arbejder vi for en smidig og pålidelig levering. Vi samarbejder med professionelle vognmænd og leverandører, så materialerne bliver leveret korrekt, sikkert og inden for aftalt tidsramme. Uanset om du bestiller bigbags eller løst læs, er målet det samme: at levere det rigtige materiale det rigtige sted. Vi ved, at forsinkelser kan koste både tid og penge i et byggeprojekt. Derfor prioriterer vi planlægning og kommunikation højt. Kundeservice med mennesket i centrum Hos Gruz.dk er du ikke bare et ordrenummer. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ærlig vejledning. Er du i tvivl om materialevalg, mængder eller levering, står vi klar til at hjælpe – uden teknisk snak, der skaber mere forvirring end klarhed. Vores ambition er, at du føler dig tryg gennem hele processen – fra første klik på hjemmesiden til materialerne ligger klar på din grund. Skabt til både private og professionelle Gruz.dk er udviklet til at kunne bruges af alle. Husejeren, der skal anlægge indkørsel. Entreprenøren med større byggeprojekter. Anlægsgartneren, der har brug for hurtige leverancer. Platformen er bygget til at være effektiv, overskuelig og fleksibel – uanset ordrestørrelse. Vores løfte til kunderne Når du handler hos Gruz.dk, kan du forvente: ✔ Klar og ærlig information om materialer ✔ Enkelt og hurtigt bestillingsflow ✔ Pålidelig levering ✔ Personlig kundeservice ✔ Fokus på kvalitet frem for hurtige løsninger Vi arbejder løbende på at forbedre både sortiment, hjemmeside og service baseret på kundernes feedback – for vi tror på, at de bedste virksomheder skabes i samarbejde med deres kunder.
Hjelmsølillevej 34, 4160, Herlufmagle , Danemark
Super hjælpsom og let at komme i kontakt med. Leveret hurtigt og effektivt

Super supper god service
Gode priser og Super hurtig levering
Virkelig god og høflig betjening
Kommer helt sikkert igen
Vh
Thomas Holm

Réponse de Gruz.dk
Fremragende levering af stabilgrus og sten, jeg kan varmt anbefale Brian fra Gruz.dk. God service og aflæsning til gode priser. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Réponse de Gruz.dk
Brian hjalp os igennem hele processen og sørgede for at vi var velinformerede og trygge gennem hele processen.
Vores varmeste anbefalinger!
5 klare stjerner til gruz.dk.
Brian er virkelig dygtig til det, han laver. Professionel, grundig og altid med styr på detaljerne. Man mærker erfaringen og engagementet, og man føler sig tryg hele vejen igennem.
Samtidig er han et rart og ordentligt menneske at handle med – og det betyder mindst lige så meget.
Kan varmt anbefales!
Har brugt Brian og Gruz.dk ved flere lejligheder. Der er altid styr på tingene , og kunne ikke ønske mig bedre leverandør .
Jeg vil fortsætte med at anbefale og bruge Brian til alle opgaver , og kan klart anbefale at benytte ham som rådgiver og leverandør .
Fantastisk service. God pris og lynhurtig levering. Og på en søndag. Jeg er super tilfreds og kan anbefale grusogjord.dk til hver en tid. Ikke sidste gang jeg køber der. Faktisk vil jeg sige at jeg fremover, hvis jeg skal have leveret større mængder og ikke kan hente selv, så kontakter jeg dem som de første.
Er rigtig godt tilfreds, bestiller på nettet og leveringen sker allerede dagen efter, det kaldef jeg rigtig god service.
Rigtig god vognmand, han ankom med mit læs grus på det aftalte tidspunkt og til den helt rigtig pris..
(også flink.. fik ham sørme til at tage lidt gammel jord med retur, uden beregning) 😀 en vognmand jeg rigtig kan anbefale..
Jeg bestilte et vognlæs grus til indkørslen, hvilket var en nem oplevelse. Gruset blev leveret til den aftalte tid, og som en ekstra service, tog Brian sig tid til at komme med et par gode råd.
Kan helt sikkert anbefale firmaet.
En savoir plus sur les différents types d'avis.