Guldstrøg Malerfirma ApS Avis 20

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det her firma vil jeg anbefale til alle jeg kender, det er præcisions arbejde på højeste niveau, virkeligt dygtige og så holder de hvad de lover👍🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

We hired them for renovation of walk-in closet and nursery room, and we are very pleased with the results! They were very flexible, dependable, dedicated and professional. If something went wrong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft besøg af drengene fra Guldstrøg til at få lavet filt på væggene og malet lejligheden. Arbejdet der skulle udføres blev forklaret i detaljer, så jeg følte mig helt tryg. Drengene var dy... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Hos Guldstrøg Malerfirma udfører vi alle former for malerarbejde. Leder du efter et erfarent og pålideligt malerfirma, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Med mere end 25 års erfaring har vi hjulpet både private og erhvervskunder med alt fra små opgaver til større projekter. Intet malerprojekt er for stort eller for småt – og vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit. Guldstrøg Malerfirma opererer i store dele af Sjælland og hovedstadsområdet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super prof

Guldstrøg Maler Firma haf styr på det.
De har fuldspartlet og malet hele vores hus, og resultatet er blevet virkelig pænt. Væggene står helt glatte, og det hele ser bare ordentligt ud.
De var nemme at kommunikere med, kom som aftalt og gjorde arbejdet færdigt til tiden. Ingen problemer undervejs.
Kan klart anbefales.

1 avril 2026

Smukt arbejde

31 mars 2026

Fantastisk oplevelse med Guldstrøg Malerfirma ApS

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Guldstrøg Malerfirma ApS. Fra første kontakt til det færdige resultat har hele forløbet været professionelt, trygt og super behageligt.

De overholder alle aftaler, møder til tiden og arbejder meget grundigt og omhyggeligt. Resultatet blev flottere end forventet, og der var virkelig fokus på detaljer. Der blev ryddet pænt op efter arbejdet, og kommunikationen undervejs var klar og venlig.

Man mærker tydeligt, at de går op i deres håndværk og kundetilfredshed. Det er sjældent, man finder et firma, der leverer så høj kvalitet og samtidig er så pålidelige.

Jeg vil helt klart bruge dem igen og anbefaler dem til alle, der ønsker et professionelt og flot malerarbejde.

14 novembre 2025

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med dette malerfirma fra start til slut. De arbejder meget professionelt, grundigt og med stor faglig stolthed. Alt blev udført som aftalt, til tiden og med et flot resultat, som lever helt op til – og faktisk overstiger – vores forventninger.

Kommunikationen var klar og ærlig hele vejen igennem, og de var gode til at rådgive om materialer, farver og løsninger, så slutresultatet blev bedst muligt. De er omhyggelige med detaljerne, rydder pænt op efter sig og viser stor respekt for hjemmet.

Det er tydeligt, at de har stor erfaring og høj kvalitet i deres arbejde. Man føler sig tryg som kunde, og det er rart at samarbejde med et firma, der tager ansvar og leverer et gennemført stykke arbejde.

Vi vil uden tøven bruge dem igen og kan klart anbefale dem til andre, der ønsker et seriøst og dygtigt malerfirma Guldstrøg

30 janvier 2026

Recommended!!

They were very flexible, dependable, dedicated and professional.
If something went wrong, they didn't try to minimize or cover it up. They notified us and scheduled to come back at a later day to fix it.

The price was MAYBE a bit high, but they were sweet enough to give us a small discount, and the results speaks for themselves.

7 janvier 2026

Maling af rækkehus

Jeg fik mit rækkehus komplet malet af Guldstrøg Malerfirma, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. De var meget hurtige til at komme forbi og besigtige opgaven samt give et tilbud, som var meget rimeligt.

Under arbejdet blev der taget nøje hånd om alle de detaljer, vi på forhånd havde aftalt. Håndværkerne var både meget dygtige og venlige, og resultatet levede fuldt ud op til mine forventninger. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have besøg af dem.

24 décembre 2025

Bedste maler

Bedste maler! Vi skulle få malet vores vægge som var misfarvede og kontaktede Guldstrøg Malerfirma af denne årsag. Servicen var exceptionel og væggene så ud som nye

10 décembre 2025

Guldstrøg

Virkelig professionel og flot stykke arbejde.
Jeg kan virkelig anbefale Guldstrøg.
Tak for det fine arbejde så gode og imødekommende . Kan stærkt anbefales 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

28 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med det arbejde

Jeg er meget tilfreds med det arbejde, Guldstrøg har udført i mit hjem. De leverede et flot og professionelt malerarbejde med stor sans for detaljer. Hele forløbet var effektivt og godt planlagt, og personalet var både venlige, imødekommende og meget respektfulde over for mit hjem. De mødte til tiden, ryddede pænt op og holdt mig godt orienteret undervejs. Jeg kan klart anbefale dem, hvis man ønsker kvalitet og god service👏🏻

17 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Grundigt og professionelt malerarbejde ved totalrenovering

I forbindelse med en gennemgribende totalrenovering af min lejlighed har jeg haft Guldstrøg Malerfirma til at stå for alt malerarbejdet. Det omfattede blandt andet fuldspartling, slibning, grunding og maling af både vægge, lofter, døre, karme og paneler. Opgaven var stor og krævede både overblik og omhu – og det leverede de til fulde.

Det, der især kendetegner Guldstrøg, er deres høje faglighed og fokus på detaljen. De leverer ikke bare et flot overfladeresultat – de arbejder grundigt og præcist hele vejen igennem. Der er styr på det basale, og netop derfor får de plads til at fokusere på det, der virkelig gør en forskel: det skarpe hjørne, den jævne overflade og den pæne overgang.

Undervejs i forløbet har jeg også fået kompetent rådgivning, særligt i forhold til valg af malingstyper og farver, der passer til rummenes funktion og lysforhold. Det var en stor hjælp og har i høj grad bidraget til det samlede udtryk.

Alt i alt en tryg proces og et yderst tilfredsstillende resultat. Jeg kan kun give Guldstrøg Malerfirma mine varmeste anbefalinger.

18 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak, i er mega dygtige

Vi er super tilfredse med arbejdet der er blevet udført. De var dygtige maler og meget pro og punktlige alle sammen. Resultatet blev meget flot, ligesom vi ønskede det. Kommunikationen undervejs i processen var også super, de holdt alle aftaler og deadline blev som de havde forventet. Kan varmt anbefales. Var det muligt ville jeg give dem 7 stjerne. Tak for denne gang.

3 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig fuldt ud tilfreds med…

Jeg er virkelig fuldt ud tilfreds med det malerarbejde, jeg har fået udført! Resultatet blev præcis som ønsket – faktisk endnu bedre. Koks-væggen de lavede, var helt spot on i forhold til det, jeg havde set på de sociale medier, og det var tydeligt, at de vidste præcis, hvad de lavede.

Det, der især gjorde oplevelsen ekstra god, var deres imødekommenhed og gode service i hverdagen. De var venlige, professionelle og nemme at tale med, mens de arbejdede hos mig. Det skabte en tryg og positiv stemning hele vejen igennem.

Som en ekstra bonus tog de sig også tid til at male nogle ekstra områder, som de selv mente ikke var noget særligt – uden at tage ekstra for det. Det sætter jeg stor pris på! Det viser, at de går op i deres håndværk og i kundens oplevelse, og det er ikke noget, man ser alle steder.

Alt i alt en super oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for dygtige og pålidelige malere!

24 avril 2025

10 ud af 10

Drengene var dygtige og professionelle under hele processen fra start til slut. Småting og rettelser undervejs og efter arbejdet blev der taget hånd om med et smil.

10 ud af 10 oplevelse.

10 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med deres…

Jeg er yderst tilfreds med deres udførelse af deres arbejde os mig. De er 100% til at stole på. De er hurtige og professionelle. Overholder aftaler og er lydhør over for ønsker. Jeg vil til hver en tid anbefale guldstrøg. Søde og behagelige mennesker. De går højt op i at jeg som kunde er glad og tilfreds med udførelsen af deres arbejde.

10 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og flot resultat!

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Guldstrøg til en maleropgave i min bolig, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Kommunikationen var klar og professionel fra start til slut. De overholdt alle aftaler, kom til tiden og arbejdede effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Resultatet taler for sig selv: skarpe kanter, flotte overflader og en finish, der virkelig løfter hele rummet. De var også grundige med afdækning og oprydning, hvilket jeg sætter stor pris på.

Guldstrøg er uden tvivl et firma, jeg vil anbefale til både venner og familie. Kvalitetshåndværk og god service hele vejen igennem!

14 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus