2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

16 avis

Jag har beställt stora mängder…

Jag har beställt stora mängder guld/silvertackor från detta företag, betalat första partiet för 2 veckor sedan, men får inte varorna. Jag har talat, skrivit och nu får jag inte svar. Jag har köpt guld i närmare 15 år från andra leverantörer utan problem. Avvaktar en dag, sedan polisanmäler jag företaget.

15 avril 2026

Beställde silver

Beställde silver, pengarna reserverades på mitt konto. Tog en vecka utan bekräftelse på att leveransen var skickad. Mailade om att få avbryta min order och fick inget svar. Däremot var pengarna inte reserverade på mitt konto längre.

Fick ändå en order skickad till mig en vecka senare utan att ha betalt något. Mailade återigen för att få en retursedel för att returnera silvret jag avbröt beställningen på (och hade fått tillbaka pengar på).

Återigen utan något svar på mail så beslutar de att dra pengar från mitt konto på nytt.

Pajasföretag

6 février 2026
Avis spontané

Kontaktade dom för få bekräftelse om…

Kontaktade dom för få bekräftelse om leverans. Dom svarade att dom skickade den 29/12, men jag hade inte fått något mejl, så jag kontaktade dom igen. Fick då svar att den skickas 30/12 men inget har skickats.
Ren o skär lögn. Betalt in 15,000 kr, jag betraktar det som stöld. Tjuvar!

30 décembre 2025

Bad Service

Placed order and didn´t get invoice, waited for 5 hours and called without any response. They didn´t answer the telephone. The answering Machine lets you leave your number for call back, i did that but they never called back. Be careful as they may purposely delay sending the invoice so they can charge more. with buying Gold and Silver your consumer rights are not the same as with regular consumer goods because of fluctuations on the financial markets.If they mess you around you need to cancel quick same day so they carn´t invoice you for cancelling according to the law as they havent given the final offer. you can read more on Konsumentverkets website

17 octobre 2025

Aldrig i livet..

Aldrig i livet..
Otrevlig kundtjänst..
Och hon som mejlar mig säger att jag har samma meddelande som min vän och jag känner inte nån som har köpte sånt av dem ..
Bara hon kommer på saker plus säger att jag slösar deras tid å pengar..
Jag fattar inte hur de tänker..
Jag rekommenderar aldrig dem..
Bluff bara....

15 novembre 2024

Absolut oseriösa företag!

Absolut tveksamt företag! De annonserade ett "fast pris" vid köp av guld men i slutändan beräknades detta "erbjudande" samt allt annat guld där först nästa dag på morgonen (då priset alltid är som högst!) och det var naturligtvis mycket dyrare.

De skickade sedan en faktura på 700kr för att avbryta detta köp

Bort med tassarna från denna absolut tveksamma verksamhet

15 octobre 2024

Bra pris

Man är alltid orolig när man skickat iväg stora värden. Men det fungerade bra. Fick bra pris och pengarna direkt. Dessutom fick man ett sms för godkännande med spec på varje smycke.

6 septembre 2024
Avis spontané

Kundhanteringen är av den sämmre…

Kundhanteringen är av den sämmre karaktären. Jag har nog aldrig träffat på någon så otrevlig människa i telefonen. Deras försändelse kom inte fram till mej och jag fick en avgift på ej uthämtat paket. Enligt postnord så stannade spårningen i Helsingborg och paketet skulle till stockholm. Därför bestred jag fakturan och förklarade vad postnord har loggat. Kvinnan i telefonen var ursinnig och skrek att jag skulle betala och inte bestrida. Jag kommer gå vidare med detta. Det ser mer ut som något dom satt i system.

7 mai 2024
Avis spontané

Förlust och Ingen hjälp alls!

Jag postade en ganska stor summa guld till dem för 2 månader sedan ungefär och jag kontaktade dem någon vecka därpå eftersom att den inte ens hade registerats på PostNord att den blivit inlämnad hos dem och att den är påväg trots att jag fick inlämningskvittot.
Jag kontaktar guldcentralen vilket hänvisar mig att kontakta Postnord då jag gjort det och dem sagt till mig att Guldcentralen måste kontakta Postnord pga försäkringen ligger hos dem.
Jag har inte fått något svar på mina mail och det har gått mer än 1 månad…..
Sjukt besviken att bara bli lämnad utan någon hjälp alls

22 mars 2024

Mycket bra service

Mycket bra service, tillmötesgående, förtroendeingivande och väldigt responsiv kundtjänst. Rekommenderas!

4 avril 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit