Karina går utrolig meget op i hundens…
Karina går utrolig meget op i hundens velfærd. Lytter og kommer med gode råd. Uden og være påtrængende.
Glæder mig til et godt samarbejde med hende. Om at få Banne på rette køl igen
Aucun historique récent de demande d’avis
Glæder mig til et godt samarbejde med hende. Om at få Banne på rette køl igen
Karina kan anbefales fordi hun er nærværende, dygtig, rolig og super skøn at snakke med/være omkring.
Hun går op i den enkelte hunds behov og man er ikke i tvivl om at man får den bedste behandling hos Karina.
Kanon oplevelse, her vil vi komme tilbage igen og igen 🌸🌸
Karina er mega dygtig til sit arbejde. Mine langhåret gravhunde er altid trygge ved hende. Det er tydeligt at se, at Karina virkelig brænder for sit arbejde. Hun knuselsker hunde, og de blir altid mega forkælet hos hende ♥️ de varmeste anbefalinger herfra. Næste tid til tjek er booket. Altid nemt at booke 🤩
Vi har en lille gravhund, som for nogle år siden fik problemer med ryggen. Vi fik en dyrlæge til at ligge en blokade, hvilket løsnede op. Desværre hjælper den slags behandlinger ikke før ulykken er sket, så vi besluttede at forebygge fremfor behandle. Vi fandt Karina, som vi siden er kommet hos jævnligt. Vores hund nyder rigtig godt af behandlingerne, og Karina har et rigtig godt “tag” på ham, som gør at hunden er tryg ved hende.
Jeg har dog ikke været ude ved Karina efter hun er startet op selv har en tid på onsdag, men er slet ikke i tvivl om at det gør nogle forskel for hvad jeg syntes om hende. Lige fra første gang jeg kom ud til hende med min hund har jeg kun haft en positiv oplevelse, hun møder hunden med tålmodighed og stor forståelse for hunden, det er 100% på hundens primisser. Hun er utrolig dygtig og aflæste hurtigt hvad min hund havde brug for af behandling. Det er tydelig at der er en stor faglighed og kærlighed til de dyr hun har inde. Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale dette sted til andre hunde/dyrejere som ønsker den bedste behandling og omsorg for deres firbenede ven.
Karina har et godt tag på min livlige labrador. Efter nogle besøg, ved han det måske ikke altid er lige rart, men at det hjælper. Han er glad når han ser Karina, og hopper selv på bordet. Mine bedste anbefalinger.
Vi er kommet i mange år hos Karina, og både vi og vores franske bulldog Carla. ELSKER bare Karina.
Hendes tilgang til vores hund og hendes forståelse for lige meget hvad vi kommer med. Bliver altid mødt med åbne arme og masser af myzzer
Karina får alle de stjerner fra os hun kan få♥️
Vi ( min franske bulldog Molly og jeg) er kommet hos Karina i flere år. Og det er en fantastisk oplevelse hver gang 🥰 man føler sig velkommen så snart man træder ind af døren, både hund som ejer 🐶 Karina tager sig tid til sine firbenet kunder og hun har gjort en kæmpe forskel for Molly. Jeg er så taknemlig jeg nu har en hund uden ryg problemer pga hendes behandlinger ❤️🐶 kun de allerbedste anbefalinger herfra 🥰
Vi var nede og få justeret vores Franske Bulldog, da han havde haltet lidt.
Det var en fantastisk oplevelse.
Karina er mega kærlig, omsorgsfuld og man er ikke i tvivl om at hun ved hvad hun laver.
Hun får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra Grå og hans familie. ❤️
Vi kommer helt klart igen meget snart.
❤️-lig hilsen Sanne.
Mine, ellers velopdragne labradors, trækker mig nærmest flyvende ind i lokalet når vi ankommer hos Gundhammerpetcare. De elsker bare Karinas kyndige hænder. Hun fanger alt skævhederne og får det rettet så der set tydelig forskel når man går der fra. Hundene elsker hende bare
Mere end tilfreds. Ville give 100 stjerner, hvis jeg kunne. Guldhammer Petcare er ikke blot dygtig til sit håndværk, hun har også en indsigt og forståelse for hunde, som mange kunne lære af. Hun er sød, dygtig, forstående, lyttende og yder en eminent service. Gør dig selv og din hund en kæmpe tjeneste og aflæg Guldhammer Petcare et besøg. Tro mig, du vil ikke fortryde det.
Vi har besøgt hende fast i flere år, og forsætter netop fordi vi kan se, hvilken stor forskel det gør for vores hunde. Kæmpe anbefaling fra os og vores 3 hunde.
Jeg har brugt Karina en del gange nu, og jeg kommer aldrig til at finde en anden behandler til min Nelly 💖
Min hund som er ret reaktiv og sensitiv, har fuldt ud accepteret Karina, hun elsker hende og det gør en hundeejer så glad om hjertet at finde en som bare giver sig den tid der er behov for og ikke presser på, samt læser ens hund som var det hendes egen (min opfattelse i hvert fald) ⭐️
Jeg synes slet ikke at 5 stjerner nok 🤩❤️
En savoir plus sur les différents types d'avis.