Bra leverans
Demande des avis aux clients
Bra kundkontakt och snabb service
Bra kundkontakt och snabb service. Jag fick dock inget meddelande av Schenker när paketet hade överlämnats till utlämningsställe. Genom ett kort och enkelt samtal fick jag reda på att det hade överlämnats samt de sista 4 siffrorna.
Bra leverans
Snabba svar och ett mycket trevligt…
Snabba svar och ett mycket trevligt bemötande vid kontakt
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Vi har inte byggt ihop växthuset ännu så jag kan inte ge återkoppling.
Väldigt snabb och smidig leverans
Väldigt snabb leverans! Hade dock önskat lite mer info om själva processen; paketens resa så att säga.
Supersnabb leverans!
Köp och leverans bra enligt avtal
Försäljningen av växthuset var kanon förutom leveransen
Försäljningen av växthuset var jättebra, leveransen var inte vad jag räknade med, föraren kunde inte köra hela vägen fram pga av brant backe, (vi har precis byggt två hus uppe i samma backe och sen hade han ingen kran på lastbilen, vilket medförde att alla glas blev stående 100m nedanför backen, om man levererar glas som väger så mycket bör man nog också ha lyftöglor oxå.
Jättenöjd
Produkten stämde överens med beskrivningen och skickades snabbt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen.
snabb leverans
Mycket bra service när jag ringde och…
Mycket bra service när jag ringde och frågade om olika växthus.
Gjorde det lättare för mig att beställa rätt växthus för mig.
Beställde badringar
Beställde badringar. Fick göra en reklamation när en läckte luft. Var väldigt hjälpsamma och snabb service. Erbjöd en annan färg tills den vi hade beställt kom in. Räddade badningen under väntetiden. Rekommenderar
Bra service och leverans.