Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Service de polissage et de sablage des planchers
  2. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  3. Magasin de revêtements de sol
  4. Service d'affûtage
  5. Fournisseur de bois et de laminés
  6. Service de pose de parquet

Écrit par l'entreprise

Gulvfix er en specialiseret håndværksvirksomhed med fokus på trægulve i høj kvalitet. Vi udfører professionel gulvafslibning, afhøvling og efterbehandling af alle typer trægulve. Derudover tilbyder vi salg og montering af nye gulve samt opretning af undergulve, så du får et resultat, der både er æstetisk og holdbart. Vi lægger vægt på kvalitet, præcision og rådgivning, der sikrer dig den bedste løsning til dit projekt. Kontakt os i dag, eller besøg vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud og kompetent vejledning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst smukt resultat, og virkelig god service

Vi fik vores gulv slebet og lakeret, og selvom opgaven var stor, blev hver en krog grundigt behandlet og vi har ikke en finger at sætte på det endelige resultat.
Derudover havde vi en god og løbende dialog, hvor spørgsmål blev besvaret og processen forklaret.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Gulvfix!

25 février 2022

Hej Jonas
Mange tak for de fine ord, det var uden tvivl en fornøjelse at udføre jeres opgave! :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God og grundig slibning og…

God og grundig slibning og sæbebehandle.
Hurtig udrykning, da det skulle være færdig inden jul og de nåede det.
Godt og sublimt arbejde!

24 décembre 2021

Hej Simon.
Tak for de fine ord, fornøjelsen er på vores side :-)

Gulvfix i topklasse

Gulvfix skal have mine varmeste anbefalinger. De har lavet et meget smukt stykke arbejde, og jeg er fuld tilfreds. Meget dygtig og kompetent.
Kunne ikke ønske mig et bedre resultat.

22 novembre 2021

Hej Karina
Mange tak for de fine ord, det var en fornøjelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste anbefalinger herfra.

De bedste anbefalinger herfra.
Søde, imødekommende, overholdt alle aftaler og flot stykke arbejde!

28 octobre 2021

Hej Sabine
Tusinde tak for ordene :-)

GULVFIX SUPER

Vi er så godt tilfreds med gulvfix. Kommer som aftalt. Og laver et super fint stykke arbejde. Rydder op efter sig.👍

6 octobre 2021

Hej Torben
Tusinde tak for de fine ord, det var skam en fornøjelse :-)

Jeg har kun ros at give

Jeg har kun ros at give, jobbet er udført til perfektion. Derudover er kommunikationen mellem gulvfix og os som kunde virkelig god. Vi vidste altid, hvor vi var i tidsplan, og hvad næste skridt var. Jeg har ikke før oplevet en håndværker med så god styr på den del... stor ros, og det er ikke sidste gang vi vælger gulvfix

18 août 2021

Hej Lene
Mange tak for de fine ord, fornøjelsen var helt klart på vores side :)

Super arbejde!

Vi havde Gulvfix forbi til afslibning og oliering af træterrasse. Alt fra pris, service, planlægning og arbejde var fremragende. Aftalen måtte rykkes med kort varsel grundet regn, men også her var der fuld fleksibilitet.
Manden der dukkede op var imødekommende, fagligt kompetent, og han udførte arbejdet flot.

Ville klart bruge igen til anden slibeopgave hvis det blev aktuelt.

3 août 2021

Hej Emil
Mange tak for ordene, fornøjelsen var helt klart på vores ide! :-)

Meget vellykket arbejde

Super godt udført arbejde. Her bliver man bestemt ikke skuffet over resultatet.
Og der var også fleksibilitet og gode tips med på vejen i forhold til specifikke ønsker til opgaven.
Varme anbefalinger herfra

27 juin 2021

Hej Anja
Mange tak for de fine ord, fornøjelsen er skam på vores side.

Med venlig hilsen.

Super dygtig håndværker

I dag kom vi hjem fra ferie, og jeg har svært ved at få armene ned! Gulvfix har forvandlet vores grimme og slidte trægulve til lyse, glatte, hvidolierede gulve, der faktisk blev meget flottere, end vi havde forventet. Derudover var rummene (køkken og spisestue) også gjort fint rene.
Gulvfix er professionel, yderst pålidelig og tillidsvækkende i de samtaler, vi har haft. Desuden billigst blandt de tilbud, vi indhentede. Vi vil helt sikker bruge Gulvfix, når resten af husets gulve skal slibes.

31 mai 2021

Hej Hanne
Det var skam en fornøjelse at udføre jeres opgave og vi ser frem til også at skulle ordne de resterende gulve.

Fik slebet en trappe

Fik slebet en trappe, som nu ser helt ny ud igen.
Hurtig tilbagemelding fra forespørgsel og til arbejdet var gjort, på trods af travlhed. Så en varm anbefaling herfra.

6 avril 2021

Réponse : Gulvfix

Mange tak, fornøjelsen var klart på vores side :)

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde. Har fået de smukkeste gulve med hvidlak. Vejledningen i forhold til behandling af gulvene var yders kvalificeret. Hele processen fra første kontakt, under udførslen og til overdragelsen har båret præg at stor faglighed og et godt håndværk. Alle aftaler er overholdt og arbejdet fuldført før deadline.
Venlig gulvsliber der gav sig god tid til os, når vi kiggede forbi under processen.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger

31 mars 2021

Réponse : Gulvfix

Mange tak, fornøjelsen var helt klart på vores ide!

Førsteklasses gulvslibning

Førsteklasses arbejde. Alle aftaler blev overholdt, og der var god kommunikation hele vejen igennem. Blev ringet op med præciserende spørgsmål før tilbudsgivning. Vi fik en sms med præcis mødetidspunkt dagen før, så vi vidste, hvornår vi skulle være klar. Selve afslibningen og efterbehandlingen med hvidpigmenteret sæbe er vi meget tilfredse med. Vi modtog en rest sæbe, så vi selv kan behandle gulvet efter behov. Vi ringer helt sikkert igen til at få slebet gulvet i spisestuen og to trapper også.

30 mars 2021

Réponse : Gulvfix

Mange tak for de fine ord, fornøjelsen var helt klart på vores side!

Yderst professionelt udført arbejde

Yderst professionelt udført arbejde og meget behagelig. Hurtig planlægning og udførelse af arbejdet. Var meget hjælpsom med gode råd og vejledning mht efterbehandling af gulvene. Vil klar anbefale Gulvfix og bruger gerne firmaet igen hvis jeg skal have udført et lign job.

6 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtig og behagelig gulvsliber

Vi har brugt Gulvfix til slibning af et trægulv og er meget tilfreds med både resultatet og processen. Gulvfix er en yderst professionel, behagelig og serviceminded gulvsliber, som virkelig kan sit kram. Han er, som få gulvslibere i Odense, uddannet gulvsliber (og bygnings ingeniør oveni). Han var meget fleksibel i forhold til vores ønsker og gav os gode råd og tips. Derudover var der rengjort til perfektion efter arbejdet, Gid vi havde flere gulve der skulle slibes og behandles!

17 janvier 2021

Hej Signe
Mange tak for en god anmeldelse, fornøjelsen var helt klart på vores side.

Flot arbejde

Pynktlig
Flot arbejde

17 décembre 2019

Réponse : Gulvfix

Mange tak! Det var en fornøjelse at udføre din opgave :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus