Tyres were revived on time. Summer tyres before winter, special ones. Others wasn't undertake to solve my request.
Minden rendben ment. A kiszállítás gyorsaságával is elégedett vagyok. A normál kézbesítést választottam és a 3. Napon érkezett meg. Köszönöm.
Sajnos elrontottam a kiállított számla adatait. Telefonos segítséget kértem, de a hölgy szerint ez utólag nem lehetséges. Kérte, hogy a kiszállított abroncsokat ne vegyem át, és rendeljek másikat.Ezt... Voir plus
A szolgáltatás gyors és egyszerű. Egyedül ennyit tudok felróni, hogy értesítést nem kaptam a szállítás időpontjával kapcsolatban. (szerencsére 2 napon belül megérkezett)
Les gens ont aussi consulté
Everything all right!
Az ígért határidőn belül megérkezett a…
Az ígért határidőn belül megérkezett a gumi.
Köszönöm!
All Perfect
Great quality tyres, good prices, quick delivery from Popgom, as always. I'll be back next time too.
Calzy logistic
Minden nagyon rendben volt
Napokon belül megjött a rendelt…
Napokon belül megjött a rendelt gumi.közeli DOT számmal.Köszönöm
Csak ajánlani tudom
A 24-72 órás kiszállítású abroncsot 73…
A 24-72 órás kiszállítású abroncsot 73 óra alatt sem sikerült átadniuk a futár cégnek, nemhogy kiszállítani. 48 óra után felhívtam őket..... még el sem kezdték feldolgozni a rendelésem. Utána néznek visszahívnak. 26 óra alatt nem sikerült visszahívniuk. Gyalázat!

Réponse de Gumi Popgom
Szuper árak
Szuper árak, gyors reakció. Korrekt csapat, a jövőben is itt vásárlok.
gyors szállítás
I did not get information
I did not get information, when have delivery the parcel.
I had not enogh money.. I have loan from my friend.
I ordered 2x2 tires in the same order…
I ordered 2x2 tires in the same order but the delivery service delivered them in two packages.
This was a bit uncomfortable, but other than this, the popgom service is good and reliable.
Gyors ès olyan gumi volt nàluk ami…
Gyors ès olyan gumi volt nàluk ami máshol 2=3 hèt alatt szereztek volna be