Bestilte to pistoler, som blev leveret hurtigt og med kugler. Vores 11-årige har i dag og i går leger med dem og de fungerer fremragende!
Tusind tusind tusind tak. Endelig en online butik der er hurtig på tasterne, og hjælper når det virkelig gælder! Jeg modtog nogle gelkugler derfra, som havde en produktionsfejl der gjorde de i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gunblast har en god hjemmeside, hvor man let finder det man søger. Bestillingen gik let igennem og på trods af Black Friday og Cyber Monday er pakken også hurtigt leveret. Bestemt ikke sidste gang at... Voir plus
Firmaet overholder ikke prislovgningen. De har kørt de samme rabatter i 4 måneder. Så dette er ikke en troværdig webshop... Udover dette nævner de at de har danmarkst største webshop inden for g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Dansk leverandør af Gelblasters. Sjovt legetøj til alle i familien.
Danemark
- gunblast.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
⭐⭐⭐⭐⭐
GB er effektive i ordrebehandling samt afsendelse.
Min søn er betaget af produktet.
En klar anbefaling herfra.

Vanvittig god service
Vanvittig god service. Min Blaster virkede ikke og de tog initiativ til at fikse den og har nu sendt den tilbage. Man føler virkelig at de bekymre sig om deres kunders oplevelse. Desuden sendte de også et gratis batteri tidligere fordi de gik ud fra at det var det der var problemet

Réponse de Gunblast
Helt klart et sted vi køber fra igen
⭐️hurtig levering
⭐️god kvalitet
⭐️nem hjemmeside
⭐️super priser
⭐️fede produkter
Hurtig levering
Hurtig levering, og god kundeservice. Ville dog ønske at varene var lidt bedre beskrevent på deres hjemmeside.

Réponse de Gunblast
Nemt og fik varen som angivet.
Nemt og fik varen som angivet.
Kan ikke klage over noget.
Og så blev den modtaget med glæde en glad dreng juleaften 😃

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Fik forsendelsen inden får et par dage. Alt i orden. Vel anbefale Gunblast til enhver.

Alt gik nemt
Alt gik nemt, blev kontaktet da en varer var gået i restordre og der blev aftalt at sende lager varer og så efter sende den manglende vare. Så god service.

Réponse de Gunblast
Hurtig levering og fin service
Hurtig levering og fin service. Alt godt.

Tilfreds kunde
Stort udvalg, konkurrence dygtige priser og hurtig levering👍

Réponse de Gunblast
Gunblast er en rigtig god og seriøs leverandør
Vi købte en Gelblaster på tilbud plus en del tilbehør. Produkterne er i god kvalitet, der matcher prisen. Levering foregik hurtigt, desværre var en af maskerne defekt, ligesom blasteren også drillede. Fra vi henvendte os til kundeservice til vi havde fået løst problemet med blasterenog byttet masken oplevede vi en fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale Gunblast.

Réponse de Gunblast
Gode kugler til en god pris
Gode kugler til en god pris, super hurtig levering.

Tyveri…
bestilte speedloader, men fandt den billigere en anden sted.
Men de har endnu ikke betalt mine penge tilbage!!!!!

Réponse de Gunblast
Efter jeg har købt en pistol som ikke…
Efter jeg har købt en pistol som ikke virkede som den skulle og har de nu ringet og skrevet og jeg har fået mine penge retur.
Så alt er fin

Réponse de Gunblast
Trode de skød mere persis
Trode de skød mere persis, men ellers fungerrer de helt fint.

Hej Gunblast
Hej Gunblast.
Købte et super fedt gevær hos jer, og alt virker bare som det skal. Der er god service og i er super hurtige til at sende pakkerne afsted. Kan stærkt anbefale Gunblast. KH Markus

Réponse de Gunblast
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Købt en AK47U som er i en rimelig kvalitet.

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Fik præcist det jeg ville, super hurtigt.
Havde et par spørgsmål og der var hurtig respons.
Vil helt klar anbefale dem til andre!

God service
Købte et af de bedre geværer, dog virkede batteriet ikke. Jeg skrev til Gunblast og efter lidt fejlfinding, fik jeg tilsendt et nyt uden beregning. Det nye virkede, så jeg er godt tilfreds.