Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste udlejer jeg har haft med længder. Jeg boede på Skanderborgvej 159B Viby. Depositum jeg fik tilbage var helt fair. Maling klarede de og det sidste rengøring uden at kræve overpris, så, jeg fik... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Høgh Administration har været Administrator for Cresendo som står som ejer af Funder Møllevej 1-63 i ca 5år. Er blevet frataget denne opgave uden forklaring pr. 1/3 2023. Magen til arrogance, løgnhis... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Den mest ubehøvlede ejendomsadministration Sender 1½ efter opsigelse af kontrakt af en P-plads, en opkrævning, som de mener ikke er betalt. En administration som slet ikke har styr på deres egen adm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bor til leje ved Høgh Administration og har gjort det i flere år, og jeg er altid blevet mødt af god service. Hvis noget er i stykker eller ikke virker efter hensigten, er der altid blevet taget h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de gestion immobilière
  2. Agence de location d'appartements
  3. Agence de location immobilière

Écrit par l'entreprise

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen ogs tørstedelen af vores lejemål ligger på attraktive adresser i Aarhus. De består overvejende af flotte nyopførte boliger samt nyrenoverede lejligheder i ældre charmerende ejendomme – alle af høj kvalitet. Lejlighederne i de nyopførte ejendomme er som hovedregel indrettet til at være yderst delevenlige og funktionelle, og de fleste har store altaner eller adgang til tagterrasse, så udelivet bekvemt kan nydes midt i byen. Vi har ligeledes en del attraktive boliger beliggende udenfor Aarhus samt flere rækkehuse på Sjælland og ved Silkeborg. Vi håber du også vil dele din positive oplevelse med os og ikke kun de dårlige.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Mage til amatør firma.

Mage til amatør firma.
Var ude og se en bolig den 22/9, jeg vi sagde til fremviseren at vi gerne ville have den. Han oplyste at vi kunne overtage den 15/10 men vi skulle sende en mail til administrationschefen. Chefen skriver så at vi ikke kan få boligen før 1/11, og beder om vores personlige oplysninger herunder cpr. nr. så han kan lave en kontrakt. Det er så umuligt at komme i kontakt med administrationschefen efterfølgende, og ingen andre på kontoret ved noget.
Den 6/10 får vi endelig kontakt til administrationschefen, der så kan fortælle os at boligen gik til en anden der kunne overtage noget før.
Hold jer langt væk fra det inkompetente firma.

6 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

De er simpelthen for inkompetente

Find en anden ejendomsadministrator. Høgh Administration har nu i 8 måneder ikke kunne finde ud af at få opsat en Betalingsservice aftale med Mastercard, så man ikke skal betale sin husleje manuelt hver måned. De magter ikke at kommunikerer det ordenligt ud og deres kommunikation er pakket ind. Hvis du er ejendomsinvestor, så find en anden ejendomsadministrator. De er simpelthen for inkompetente!

31 août 2022

Hej Uffe

Ja det var beklageligt og træls for alle parter. Men nogle gange er banker og Mastercard samt MitID bare lidt besværligt. Men der kom styr på det og imellemtiden fik du din opkrævninger pr mail hver måned.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dukkede aldrig op til fremvisning

Vi aftalte en tid til fremvisning af en lejlighed, de valgte sågar selv tidspunktet men dukkede aldrig op. De svarede tre timer senere at de havde glemt at skrive mødet i deres kalender. Når man har brugt 6 timer i tog for at komme op og se den ene lejlighed fordi de var så ufleksible i deres tider, er det en virkeligt ringe undskyldning.

30 juin 2022

Hej Mie

Vi vil starte med at beklage mange gange, at vi ikke dukkede op til den aftalte fremvisning. Det var en fejl fra vores side, og vi er oprigtigt kede af, at du har oplevet dette.

Vi beklager også, at fejlen betød, at du spildte både tid og ressourcer på at rejse langt for ingenting. Det er helt forståeligt, at du finder det utilfredsstillende, og vi beklager endnu en gang, at vi ikke levede op til vores ansvar.

Høgh Administration

Bedrag

Det er oplyst:
"Når vi udsender mails vedrørende ledige lejemål, sender vi samtidig til flere potentielle lejere og tildelingen af lejemålet fungerer efter ”først til mølle” princippet"
Stol ikke på, de følger det ikke.

11 janvier 2022

Hej Person

Beklager din oplevelse med vores udlejning og formuleringen. Vi forbeholder os naturligvis retten til at vælge de lejere vi mener passer bedst til ejendommens eksisterende beboer samt hvis ejeren kommer i sidste øjeblik og har andre planer med boligen er vi også nødsaget til at tilbyde til anden side. Vi har ændret vores formulering sidenhen.

Høgh Administration

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus