HTL TAXI DEN HAAG - HAAGSE TAXI LIJN Avis 6

4,1

1. Service de taxi
  2. Service de taxi minibus
  3. Station de taxis

"Haagse Taxi Lijn is een taxibedrijf dat gevestigd is in Den Haag en al meer dan 10 jaar taxidiensten aanbiedt in de regio. Het bedrijf heeft een vloot van moderne en goed onderhouden taxi's en een team van ervaren en professionele chauffeurs. Bovendien biedt Haagse Taxi Lijn verschillende manieren om te betalen, waaronder contant, creditcard en pinpas. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om te betalen zoals ze willen en te genieten van de betaalbare tarieven van het bedrijf. Klanttevredenheid is een belangrijk doel van de Haagse Taxi Lijn en wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege de kwaliteit van de dienstverlening. Klanten kunnen altijd rekenen op vriendelijke en professionele service. Reserveer nu direct!"

4,1

Bien

Ik had op het laatste moment een taxi…

Ik had op het laatste moment een taxi nodig voor mijn vlucht en dit bedrijf heeft me echt uit de brand geholpen. De service was snel, betrouwbaar en zeer professioneel. Binnen korte tijd stond de taxi voor de deur en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Dankzij hun flexibiliteit en goede communicatie heb ik mijn vlucht zonder stress gehaald. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare taxiservice, zelfs op het laatste moment!

24 avril 2026

Super!!

Super communicatie en zeer snel! Echt een mensen mens die met je mee denkt. Zeer fijne ervaring!

23 juin 2025

Ik heb gisteren een taxi gebeld

Ik heb gisteren een taxi gebeld, ik stond op het Spui voor de Primark. Het was woensdagmiddag 12 uur gisteren, het was gisteren. Het duurde 30 minuten om naar mijn woonplaats te gaan, het was 5 km verderop. Het duurde 17 minuten en het kostte 46 euro. Dit is een doodsspiraal. Ze zullen deze prijzen nooit meer blijven rekenen.

2 octobre 2024