Håndværkstid

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været medlem af Håndværkstid i et par måneder nu! Jeg har indtil videre opnået besparelse på bla. brændstof og forsikringer. Jeg glæder mig til at følge deres udvikling, og få yderlige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg sagde ja til at mødes med håndværkstids rådgiver Andres, hade jeg ikke forventet at få så meget ud af et enkelt møde. Jeg har efterfølgende haft møder med håndværkstids samarbejdspartne... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Specialiseret markedsførings og fordels software for håndværker, ansatte deres kunder. Håndværkstid er et nyt GRATIS markedsførings software til byggebranchen og deres kunde i hele Danmark. Selvstændig afdeling med design og udvikling af professionelle hjemmesideløsninger til håndværkere i hele Danmark. 8 dedikerede medarbejdere som hver dag arbejder for at skabe den bedste forbindelse mellem de professionelle håndværkere og forbrugerne i Danmark. Hovedkontor med salg og administration i Tilst ved Aarhus.

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Et møde, der er blevet til meget mere.

Jeg har efterfølgende haft møder med håndværkstids samarbejdspartnere, hvor det har været dejligt, at se det høje serviceniveau går igen.

Jeg har indtil videre opnået en besparelse eller rådgivning på alt fra brændstof, marketing, it-udstyr, GDPR kit og et optimalt mail set up.

Jeg kan derfor varmt anbefale håndværkstid

1 janvier 2023

Réponse de Håndværkstid

Hej Anders tak for det super fine anbefaling.

Professionel service.

Jeg glæder mig til at følge deres udvikling, og få yderlige rabatter og samarbejds løsninger.

Blev kontaktet af Michael en meget professionel rådgiver, som har stået til rådighed hele vejen igennem.

Min klart anbefaling.

Brian Nielsen, FixMinBolig

4 janvier 2023

Réponse de Håndværkstid

Hej Brian tak for den fine anmeldelse.

Stort plus

Havde virkelig en god oplevelse med sælgeren og sikke en masse besparelser jeg kan få stor anbefaling herfra

28 octobre 2022

Réponse de Håndværkstid

Tak Lenni det var en fin anmeldelse.

Håndværkstid kontakter uopfordret håndværkere

Håndværkstid kontakter uopfordret pr SMS og mail, med besked om at de har oprettet en profil på deres hjemmeside, og at man som håndværker vil begynde at modtage beskeder fra kunder. Noget man vel og mærke aldrig selv har bedt om.

Dårlig måde at tage kontakt til nye håndværkere, i stedet for at spørge om der er interesse for det. Personligt har mit firma kørt på fuld kapacitet de sidste par år, hvorfor jeg ingen interesse har i at få nye kunder, og det virker voldsomt blot at oprette og ligge det ud til kunder at man er ledig.

24 octobre 2022

Réponse de Håndværkstid

Hej Carl tak for din holdning.
Det er helt frivillig og GRATIS at være på Håndværkstid.dk så du kan blot afmelde dig i den mail du har modtager. Alternativt kan du sende mig en mail med dit firmanavn og så skal jeg sørge for at du ikke hører mere fra os.
Min mail er fh@haandvaerkstid.dk
Mvh
CEO / Direktør

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel virksomhed fra start til slut

Super professionel fra start til slut

Præcise oplysninger om tidsforbrug, pris samt aftalt tidspunkt for udførsel af arbejdet. Super flot arbejde. Forklaring af jobbet og råd til hvordan jobbet kunne udføres billigst.

5 octobre 2022

Réponse de Håndværkstid

Hej Nanna tak for en rigtig fin anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god oplevelse med platform og…

Utrolig god oplevelse med platform og resten af processen. Snakkede med nye ejere som virker utrolig dygtige.

6 octobre 2022

Réponse de Håndværkstid

Tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtige glade for hos Team Håndværkstid.

God service og rabatter

Jeg har nu været medlem at Håndværkstid i en måneds tid og er super godt tilfreds! Jeg har oplevet at få besparelse på brændstof, forsikringer og mange flere via rabattid. Blev kontaktet af en meget professionel rådgiver, som har hjulpet mig hele vejen! Kan klart anbefales😊

6 septembre 2022

Réponse de Håndværkstid

Hej Patrik tak for den rigtig fine anmeldelse.

Rigtig fin betjening

God service, rigtig fin betjening, fin hjemmeside, super hjælpsomhed, hurtig ekspedition.
Kan kun anbefales.

5 octobre 2022

Réponse de Håndværkstid

Tak Mette for den super fine anmeldelse :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, og fedt forretningskoncept

26 septembre 2022

Réponse de Håndværkstid

Tak for en rigtig fin anmeldelse.

Rabatfordele:

Rabatfordele:
Et fantastisk rabatunivers som har givet mig store besparelser på forsikringer, brændstof, telefoni plus meget mere.

4 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra håndværkstid

Hold jer langt væk fra håndværkstid, det er en flok tabere der tager røvven på deres håndværkere og kunder, de tager aldrig telefonen i kundeservice, og de elsker at sende regninger ud på trods af at de intet yder.

6 mai 2022

Hej Kasper

Jeg er ny direktør i Håndværkstid, og vil gerne i dialog med dig, omkring hvorledes vi kan kompensere dig for din dårlige oplevelse.

502 Bad Gateway

"502 Bad Gateway" når jeg forsøger at læse beskeder.

Reelt kan jeg ikke bruge sitet til noget, da jeg ikke kan læse de beskeder jeg modtager fra de håndværkere jeg gerne vil have tilbud fra.

Tidligere:
Sitet har en virkelig håbløs UI.

Jeg kan ikke scrolle når jeg lister håndværkere. Måske er det et forsøg på responsivt design .. som ikke virker på en PC uden touch skærm?

Edit: 502 Bad Gateway
Edit: Browser Firefox, OS: Ubuntu 20.10.

4 avril 2022

Hej Michael

Noté 1 sur 5 étoiles

Som de andre så fint beskriver.

Som de andre så fint beskriver.

Der er ingen aftale indgået, men man modtager opkrævninger alligevel. Og nu også rykker.

Så hvis de ringer, så sig pænt nej tak. Fusker firma

23 janvier 2022

Hej Jens

Ligesom alle andre!:/

Ligesom alle andre her, så har jeg også modtaget falske Fakturaer.
Det er decideret ulækkert. Jeg har ALDRIG sagt ja til noget.
Hold jer langt væk, så i aldrig kommer i fingrene i dette svindleri.
Jeg fik tilbudt en GRATIS!! Prøve og jeg kunne citat” selv vælge og fortsætte næste år” og det vil koste penge hvis jeg ønskede at fortsætte, men jeg har aldrig!!! Brugt jer? Aldrig noglesinde. Aldrig modtaget en opgave.
Derudover sender i en faktura med forkert adresse, så det er jo også helt forkert :/

Thomas

Du skriver nu at jeg skal sende en mail. det har jeg naturligvis gjort…
Uden svar.

Jeg fik klar besked i telefonen dengang jeres lidt kreative sælger ringede ind…
“ når året er omme vil jeg ringe” så kan vi drøfte om du vil være med næste år.

Jeg har ALDRIG fået noget med nogle opsigelse eller aldrig fået noget afvide.
Jeg sagde klart til jeres sælger” jeg gider ikke betale noget” jeg skal ikke være en del af det her.

8 décembre 2021

Hej Thomas

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus