Jeg har benyttet Hairgoals produkter i flere år nu og jeg er rigtig godt tilfreds, betjening af Web site er nemt og ligetil fra bestilling til varen ankommer går der sjældent mere end 2 til 3 dage. K... Voir plus

Jeg skrev i går en anmeldelse om at jeg ikke havde fået god betjening, og da havde købt et forkert produkt grundet dårligt vejledning. I dag, ikke en gang 24 timer efter opslaget bliver jeg ringe... Voir plus

Jeg bestilte onsdag før skærtorsdag, og jeg havde allerede min vare om lørdagen tiltrods for påsken. Det er super lækker kvalitet af håret og farven passer perfekt til mit hår. Jeg kommer klart... Voir plus

Hvor var det dejligt at modtage så fin en pakke Mange tak for den fineste pakke med mine produkter; det giver et virkelig godt indtryk at modtage produkter pakket ind i silkepapir og med lidt sø... Voir plus

1. Fournisseur d'extension de cheveux
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Perruquier
  4. Magasin de produits capillaires
  5. Salon de coiffure
  6. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

Hairgoals.dk er leverandør af hårprodukter og hair extensions i høj kvalitet. Online webshop. Altid hurtig dag-til-dag levering.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

221 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,4

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hurtig service

God og hurtig service, fik først bestilt i en farve som ikke passede til mit hår, men en sød medarbejder bedte mig sende fotos og fandt hurtigt den rigtige farve og dagen efter modtog jeg hår som matchede perfekt. Håret virker lækkert blødt, så håber at det bliver godt når jeg skal have det i på torsdag. Vh Mette

25 juillet 2023

Mit hår er blevet ødelagt

Mit hår er blevet ødelagt. Værste kvalitet af hår jeg nogensinde har oplevet. Jeg købte to trenser i luksuskvalitet, men det viste sig at være af super ringe kvalitet. Det lignede kort efter købet en høstak og det filtrede simpelthen så meget. Jeg kontaktede jer på Messenger, hvor jeg vedhæftede billeder af håret. Jeg forklarede, at jeg udelukkende har brugt Maria Nila produkter (som I selv anbefaler). I siger så, at det højst sandsynligt er en “fejl” i håret, som skal indsendes til tjek. Jeg forklarede så, at min frisør var på ferie og ikke kunne få taget det ud med det samme. Jeg var heller ikke interesseret i at undvære håret (for hvornår ville jeg mon modtage nyt?). Jeg har skaldede pletter bag på, men det hjælper extensions jo med at dække. Men så svarede I pludselig ikke mere! Det er jo super uprofessionelt. Så det er næsten 2500kr lige ud af vinduet! Kan aldrig anbefale jer til nogen, tvært imod. Er så ked af jeres behandling. Jeg har desuden mistet næsten 10cm af mit eget hår, da jeg har været nødt til at rede al det filtrede extensions ud.

23 mai 2023

extensions filtrer voldsomt.

Deres hår er meget ringe kvalitet. Efter 2-3 uger filtrer det og ligner en høstak. Blev nødt til at pille det ud, eftersom mange i min omkreds spurgte hvad jeg havde lavet med mit hår, siden det så så sjusket ud.
Det mistede samtidigt 10-20 centimeter af dets længde efter 1 måned. Jeg fik at vide, de aldrig havde prøvet det før - men kan se at flere herinde har haft samme oplevelse.
Heldigvis har de service, så vi fandt en løsning i form af reklamation.
Men hvis du leder efter hår af god kvalitet, finder du det desværre ikke hos hairgoals.

obs: pas på falske anmeldelser på hairgoals trustpilot, forhold dig til verificerede anmeldser og ikke bliv snydt 💖

31 mars 2023

Réponse de Hairgoals

Hej Johanne. Mange tak for din anmeldelse af os :-)

Vi er oprigtigt kede af at du ikke fik en god oplevelse med vores hår. Det ønsker vi at alle kunder skal have. Af samme årsag blev du også tilbudt ombytning til nyt. Du valgte at bruge tilsvarende beløb på forskellige hårpleje produkter i stedet for, hvilket er helt i orden, da du fandt dette som en bedre løsning.

Det er (som også nævnt telefonisk) heldigvis sjældent at vi oplever dårlige pakker, hvis vi holder det op imod hvor mange pakker hår vi sender ud af døren hver eneste dag. Jeg tænker at det er en misforståelse, hvis du har fået den opfattelse at det aldrig skulle være sket før. Det ville næsten være for godt til at være sandt, om end det kunne være ret fantastisk.

Hvorom alting er - håber jeg at du kan stille dig tilfreds med den erstatning vi fandt frem til i fælleskab, og at du bliver glad for de produkter du har modtaget :-)

Og så håber vi selvfølgelig at du alligevel har mod på at prøve extensions igen en anden gang, hvis ikke herfra, så et andet sted, det kan sagtens blive en rigtig god oplevelse. Jeg er ret sikker på at du blot har været uheldig.

De bedste hilsner,
Hairgoals.dk

Altid god service

Altid god service, nemt og hurtigt at bestille og mine kunder er glade for jeres extensions, Anbefaler jer stort til mine kollegaer I faget.

19 juillet 2023

+++ for altid hurtig levering

+++ for altid hurtig levering! modtager dagen efter hver gang. Har nu handlet flere gange hos hairgoals, både extensions og hårprodukter. Jeg er super tilfreds, elsker min ponytail

19 juillet 2023

Skriver her på Trustpilot da HAIRGOAL…

Skriver her på Trustpilot da HAIRGOAL ikke besvarer telefonopkald. Har forsøgt at ringe mange gange og indtalt på firmaets telefonsvarer…. Uden respons eller tilbagevenden…..
STORY:
Jeg modtog for flere måneder siden tape ekstensions i HAIR GOALS luksus kvalitet samt en ponytal. Jeg havde konfereret over telefonen med indehaveren af HAIR GOAL og oplevede en fin Kundeservice. Og en verbal garanti for at deres kvalitet på HAIR GOALS extensions holder i mange måneder, svarende til mit extensions hår fra en salon.
Jeg har brugt extensions fra salon af mærkerne Hair talk og Show pony I 6 år nu…. Jeg er vant til at pleje mine extensions så skånsomt som muligt med proff. Pleje, i min egen interesse i at forlænge ekstensions sundhed og levetid så længe som muligt.

Jeg modtog mine extensions og fik en frisør til at sætte fire pakker på som supplement til mit øvrige extensions hår, som er fra Show pony…( sælges kun i saloner)
Først var jeg meget begejstret men efter at de havde siddet på mit hoved i cirka 14 dage så begyndte det er ligesom at krybe op og blive MEGA uglet…..
Efter tre uger fik jeg min frisør til at fjerne dem igen !
Jeg kan jo netop sammenligne med hvordan HAIR GOALS Kvalitet på tape ekstensions opføre sig set i forhold til mine andre ekstensions som Holder sig fine og er til at rede ud og slet ikke filtre. Og jeg kan genbruge dem tre til fire gange til en påsætning på trods af at der er en blond farve.
Jeg bruger altid en professionel frisør til påsætning.

Min ponytal har jeg slet ikke taget i brug da jeg jo har ekstensions på….

Min oplevelse af at handle hos HAIR GOAL Har været DYR og meget skuffende...jeg har decideret spildt mine penge på et produkt som slet ikke lever op til hvad det lover på trods af at det er luksuskvaliteten jeg har købt…… Så det blev en dyr fornøjelse at forsøge at spare lidt penge på ikke at købe ekstensions i en salon…..

✉️En skuffet Linda

9 mars 2023

Værste kvalitet af hår jeg nogensinde…

Værste kvalitet af hår jeg nogensinde har oplevet. Jeg købte to trenser i luksuskvalitet, men det viste sig at være af super ringe kvalitet. Det ligner en høstak og det filtrer simpelthen så meget. Jeg kontaktede jer på Messenger, hvor jeg vedhæftede billeder af håret. Jeg forklarede, at jeg udelukkende har brugt Maria Nila produkter (som I selv anbefaler). I siger så, at det højst sandsynligt er en “fejl” i håret, som skal indsendes til tjek. Jeg forklarede så, at min frisør var på ferie og at jeg ikke ville undvære håret (for hvornår ville jeg mon modtage nyt?”). Jeg har skaldede pletter bag på, men det hjælper extensions jo med at dække, så jeg har bestemt ikke lyst til at undvære det. Men så svarede I pludselig ikke mere! Det er jo super uprofessionelt. Så det er næsten 2500kr lige ud af vinduet! Kan aldrig anbefale jer til nogen, tvært imod. Er så ked af jeres behandling.

19 juin 2023

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, stort udvalg til gode priser og dejlig overskuelig hjemmeside.

Bestilte igår omkring middagstid og min ordre lå allerede i det lokale posthus idag til formiddag, det kalder jeg god og hurtig levering.

12 avril 2023

Vi har i flere år KUN brugt extensions…

Vi har i flere år KUN brugt extensions fra Hairgoals i salonen, alle kunder er glade og vi er yderst tilfredse med både kvaliteten af luksus håret og det originale, det er perfekt at kunne tilbyde kunderne begge dele, derudover det store udvalg og ikke mindst den altid hurtige levering allerede dagen efter bestilling, det betyder meget for vores forretning at vi kan yde behandling straks uden at skulle ligge inde med stort lager selv… Altid god kundeservice og hjælp hvis man har behov for det

19 février 2022

God kundeservice

I dag, ikke en gang 24 timer efter opslaget bliver jeg ringet op af den sødeste kvinde, som tager det på hendes kappe og tilbyder tapen jeg manglede gratis som undskyldning.
Super hurtigt og god kundeservice
Ville klart handle igen.

13 juillet 2021

Fint

Trods udfordringer med tape der ikke holdt, og dermed heller ikke påsætningen fandt vi en løsning som passede alle.

God vejledning og hurtig levering.

3 mai 2021

Øv sag - OPDATERET

Efter en æv oplevelse har vi nu fundet en tilfredsstillende løsning. Jeg er denne gang meget tilfreds med håret. Beklager mit udbrud.
Mvh Mette

9 avril 2021

Réponse de Hairgoals

Hej Mette. Dejligt vi fandt en løsning. Tak for din forståelse :-)

God kundeservice og hurtig levering.

TILFREDS. Kontaktede hairgoals på facebook, da jeg var meget i tvivl om farven, blev anbefalet en anden end den jeg selv ville have valgt, modtog håret dagen efter, og farven matcher næsten perfekt 😍 Plus håret er jo bare super lækkert!
Alt i alt, en glad kunde 😊

17 février 2021

Farven på håret matcher på ingen måde…

Farven på håret matcher på ingen måde farven på hjemmesiden. Jeg havde bestilt platin blond men har modtaget hår der udelukkende har gule og orange farver. Det minder på ingen måde om platinblond hårfarve. Returnering betaler man selv for, inklusive sporbar leveringsmåde på 90 kroner.

Tak for svar, hairgoals. Der står "Platinblond" på produktet så det er hvad jeg har bestilt. Problemet er at billederne for "platinblond" på jeres hjemmeside ikke stemmer overens med produktet man får i hånden efter køb. Jeg sender retur for egen regning og tør ikke andet end få pengene retur.

23 octobre 2020

Opdateret svar:

Vi oplever ikke at platinblond har orange skær, derfor formoder jeg at det enten er en fejl i den pågældende pakke vi ikke har opdaget ved afsendelsen, eller også er denne måske blevet mærket forkert. Det er helt optil dig om du ønsker en ombytning eller returnering. Vi ønsker blot at få mysteriet opklaret :-) Hvis du sender os en mail, sender jeg dig gerne et returlabel.

Hej. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Hvis farven ikke matcher den bestilte - vil jeg formode at der er tale om en fejl. Vi kan ikke herudfra se hverken dine oplysninger eller dit ordrenummer og dermed komme i kontakt med dig. Derfor håber jeg at du vil ringe eller skrive til vores kundeservice: info@hairgoals.dk , så kan vi helt sikkert hjælpe med ombytning til den korrekte farve - uden yderligere fragtomkostninger :-)

Venlig hilsen
Hairgoals.dk