Jeg har benyttet Hairgoals produkter i flere år nu og jeg er rigtig godt tilfreds, betjening af Web site er nemt og ligetil fra bestilling til varen ankommer går der sjældent mere end 2 til 3 dage. K... Voir plus

Jeg skrev i går en anmeldelse om at jeg ikke havde fået god betjening, og da havde købt et forkert produkt grundet dårligt vejledning. I dag, ikke en gang 24 timer efter opslaget bliver jeg ringe... Voir plus

Jeg bestilte onsdag før skærtorsdag, og jeg havde allerede min vare om lørdagen tiltrods for påsken. Det er super lækker kvalitet af håret og farven passer perfekt til mit hår. Jeg kommer klart... Voir plus

Hvor var det dejligt at modtage så fin en pakke Mange tak for den fineste pakke med mine produkter; det giver et virkelig godt indtryk at modtage produkter pakket ind i silkepapir og med lidt sø... Voir plus

1. Fournisseur d'extension de cheveux
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Perruquier
  4. Magasin de produits capillaires
  5. Salon de coiffure
  6. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

Hairgoals.dk er leverandør af hårprodukter og hair extensions i høj kvalitet. Online webshop. Altid hurtig dag-til-dag levering.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,4

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hot fusion Håret ok godt

Hot fusion Håret ok godt
Trenserne krymper ved vask
Og laver kludder. Selvom jeg har jeres B3 ekstentions produkter.
Ret øv
Ellers flotte farver. Fik aldrig start rabatten når jeg tilmeldte mig, og tjekket spam mm
Så noget godt noget ikke godt.
Flotte farver, bare synd i hot og cold fusion der kun er få farver i 50-70 cm

11 juin 2020

Utjekket hjemmeside mht. lagerbeholdning

Utjekket hjemmeside mht. lagerbeholdning!
Faldt over et rigtig godt tilbud, som jeg klikkede hjem, men et par dage senere får jeg en mail fra butikken om at de varer jeg har bestilt, er der kun 1 af af hver. Undskyldningen var et system der ikke kunne følge med i lagerbeholdningen.
Well, her en uge efter kan jeg stadig klikke samme antal i kurven hos jer, så der er altså kunder derude som kan risikere at klikke varer i kurven forgæves.

Jeg overlever nok ikke ar modtage de produkter, det var bare lidt selvforkælelse, men at handle hos en virksomhed som ikke har styr på online lagerbeholdning er bare uprofessionelt og utjekket.

24 mai 2020

Er vild med jeres luksus hår

Er vild med jeres luksus hår , det er klart det bedste hår jeg har prøvet i mine mange år med extensions! TAK <3 og stor ros til kundeservice for god vejledning til farvevalg, det var spot on!

3 avril 2020

Extensions i meget dårlig kvalitet og ikke som beskrevet

Som man kan spotte fra andre anmeldelser, lever Hairgoals beskrivelse af deres varer ikke op til virkeligheden. Jeg bestilte 100% Remy som skulle være i god kvalitet, det var dog langt fra som beskrevet, da det bestemt ikke er 100% hår men mixet med 5-10% hårstrå som minder meget om plastic og ikke tager imod hårfarve. Dertil skal der tilføjes at de efter bare 14 dages brug filtrer MEGET.

Jeg havde forinden mit køb kontaktet Hairgoals og gjort opmærksom på at jeg ville farve håret og spurgte om krøllerne i 'Body wave' ville holde, men jeg må konkludere at krøllerne ikke holder et sekund trods af pleje at håret.

Jeg har været i dialog med butikken som har tilbudt en ombytning. Det er jeg desværre ikke interesseret i da jeg allerede har brugt flere timer på at farve og sy håret om - og jeg ønsker ikke at begynde forfra - især ikke når jeg faktisk ikke gar tiltro til kvaliteten at Hairgoals produkter.

Butikken har til sidst bede mig komme med løsningsforslag, og jeg har meddelt at det ikke er mig som forbruger der skal gøre det - derefter har Hairgoals ikke vendt tilbage.

Jeg vil anbefale at finde et andet sted at handle med, hvis du er på jagt efter extensions som ikke filtrer og rent faktisk er 100% ægte hår, for det er desværre ikke tilfældet her.

2 avril 2020
Logo de Hairgoals

Réponse de Hairgoals

Hejsa A!

Hermed svar på din opdaterede anmeldelse af 1 stk. orginal hårtrense. Som tidligere nævnt bør der intet syntetisk være i noget af vores hår. Hvis dette er tilfældet er det en produktions fejl og det er selvfølgelig meget beklageligt. Alene udfra din beskrivelse og et foto - har vi tilbudt at ombytte håret, uden end at have haft mulighed for at se håret. Dette tilbyder vi selvfølgelig fordi at vi er sikre på at der må være tale om en fejl, hvis håret er som din beskrivelse fortæller :-) Det giver ikke megen mening at ombytte håret, hvis vi var velvidende om at dette var standarten. I såfald ville vi blot opnå samme problem igen og igen. Men da du ikke ønsker en ombytning, har vi spurgt ind til hvilken løsning du i såfald ønsker. Dette mener du ikke at du skal tage stilling til. Hvortil vi har svaret pr. mail: at normal procedure ved eventulle fejl er, at varen sendes retur, bliver testet og ombyttet, og igen har vi stillet spørgsmålet hvordan du ellers forestiller dig at vi kan være behjælpelige? :-) Denne har vi endnu ikke hørt tilbage fra dig på. Du er meget velkommen til at give os et ring, så vi sammen kan finde en løsning som du kan finde tilfredsstillende :-) Vi ønsker at alle vores kunder skal være tilfredse, og har absolut ingen hensigt om bevidst at sende "fejlhår" til nogen. Håber at høre fra dig.

Venlig hilsen
Hairgoals.dk

Hvor var det dejligt at modtage så fin…

Hvor var det dejligt at modtage så fin en pakke

Mange tak for den fineste pakke med mine produkter; det giver et virkelig godt indtryk at modtage produkter pakket ind i silkepapir og med lidt sødt og en prøve vedlagt.

Rigtig fin service, hurtig levering og fine produkter. I får min varmeste anbefaling :-)

10 mars 2020

Ik special god kvalitet

8 mars 2020
Logo de Hairgoals

Réponse de Hairgoals

Hej Christina.

Det er vi kede af at høre. Vil du give os et skriv på info@hairgoals.dk - så vi kan høre nærmere og løse problemet :-)

Venlig hilsen
Hairgoals.dk

Fantastisk kundeservice

Jeg havde bestilt to produkter, kort efter bliver jeg ringet op, da der kun er ét af produkterne hjemme. Den søde kvinde i kundeservice giver mig et estimat på hvornår alle produkterne er på lager igen og giver mig et alternativ, hvis jeg ikke kan vente.
Gode produkter til umiddelbart den billigste pris, super service og hurtig levering - den bedste kombo 😁

24 février 2020

God side

God side, hurtig levering, bestilte inden 15.00 og havde varen næste dag. Godt produkt der lever helt op til mine forventninger.

26 janvier 2020