Fejl og mangler
Jeg værdsætter normalt jeres koncept, og derfor er jeg ked af at måtte sende en klage vedrørende flere aspekter af vores aften.
Jeg bestilte jeres pastaret med tigerrejer og oplevede, at retten var markant stærkere, end jeg forventede. Jeg kunne desværre ikke finde nogen information på menukortet, der advarede om, at retten var stærk eller indeholdt chili i et omfang, der påvirkede smagsoplevelsen så voldsomt. Når en ret er meget krydret, er det vigtigt, at dette fremgår tydeligt af menukortet, så gæster kan træffe et informeret valg.
Vi fandt desværre, at både pastaretterne og lemonaden var meget små i portionerne/størrelsen. Særligt lemonaden føltes meget lille, hvilket gjorde, at vi oplevede ringe værdi for pengene på dette punkt.
En mindre, men irriterende detalje var, at de glas, vi fik til vand, var varme, som om de lige var taget ud af opvaskemaskinen. Dette har naturligvis en negativ indflydelse på den oplevede friskhed af vandet.
Jeg håber, I vil tage disse punkter til efterretning, da jeg mener, de er afgørende for den samlede gæsteoplevelse. Jeg ser frem til at høre, hvordan I vil følge op på min feedback.
1 novembre 2025
Avis spontané