3,4

Moyen

Zeer teleurstellend om zaken mee te doen

Twee jaar geleden heb ik met deze provider verschillende contracten afgesloten, waarbij alles duidelijk en naar tevredenheid werd besproken. Tot drie weken geleden, toen zich een storing voordeed op onze zakelijke glasvezelverbinding.

Via mijn persoonlijke inlogomgeving op hallo.eu heb ik een supportticket aangemaakt. Ik kreeg een bevestiging dat mijn melding was ontvangen, maar de volgende dag hoorde ik niets en heb ik zelf gebeld.
Men beloofde dat het onderzoek zou worden gestart en dat ik dezelfde dag nog teruggebeld zou worden, maar dat gebeurde niet.
De volgende dag heb ik opnieuw gebeld; toen kreeg ik te horen dat er nog geen reactie was van de collega en dat ik teruggebeld zou worden, wat ook niet gebeurde. Uiteindelijk heb ik weer telefonisch contact opgenomen en uitgelegd dat we geen internetverbinding hebben en momenteel op de 4G-back-up draaien.
Tot mijn verbazing werd ik teruggebeld en kreeg ik te horen dat ze onze glasvezelverbinding hadden gecontroleerd en dat alles in orde was en onze router / firewall bereikbaar waren.
Toen ik aangaf dat de media converter niet verbonden was, was dat opmerkelijk omdat zij toch een meting hadden gedaan, maar zij hadden per ongeluk een ander IP-adres in de monitoring gehad. Ze beloofden opnieuw terug te bellen, maar dat telefoontje is nog steeds uitgebleven.
In de tussentijd hebben wij zelf actie ondernomen en snel Ziggo zakelijk geregeld, wat binnen een dag geregeld was.
We wachten nu op de bevestiging van onze opzegging bij hallo.eu.
We hebben de afgelopen maanden ongeveer 500 euro excl per maand uitgegeven aan internet en IT-beheer, maar bij problemen blijven we binnen deze organisatie van het kastje naar de muur gestuurd worden.
Denk dus goed na voordat je met deze partij in zee gaat, want ze kunnen goed praten, maar de daadwerkelijke hulp blijft uit.

26 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit