2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

15 avis

Den værste oplevelse jeg nogensinde har…

Den værste oplevelse jeg nogensinde har haft!
Vi bestilte mad til take away, og da vi har en der er dybt allergisk overfor avokado, skrev vi i “beskrivelse” at vi var allergiske overfor avokado. Da vi hentede maden, spurgte vi om det var uden avokado og de svarede ja. Da vi kom hjem og åbnede pakkerne, kunne vi konstatere at der var avokado på den ene rulle. Vi ringede ind for at høre hvad vi kunne gøre ved det. De svarede at de gerne ville have et billede, så det sendte vi selvfølgelig med kvittering. De lovede at ringe tilbage, gjorde de dog ikke, så vi tog kontakt og ringede 2 gange, uden svar. Ringede så fra min søsters mobil og der tog de den og da de hørte hvad det drejede sig om, lagde de på. Vi ringede igen og svaret var “we don’t have time for you”
Vi valgte at køre ind til butikken i ren raseri, fordi sådan behandler man ikke sine kunder!
Da vi kom derind blev vi råbt i hovedet af køkkenchefen og han ville ik lave noget om til at starte med, på trods af alt var deres fejl. Vi blev ved og han endte med at rive bakken med sushi ud af mine hænder, smed rullen ud og lavede en ny. Men eftersom at den rulle med avokado har rørt alt andet sushi i den bakke, synes vi ikke det var acceptabelt. Men han svarede igen “I dont have time to make another for you” dybt uansvarligt og respektløst opførsel af ham!

7 mars 2026

Da jeg er allergisk overfor avocado

Da jeg er allergisk overfor avocado, bestilte vi alt sushi uden og skrev det både på engelsk og dansk. Da vi henter maden, spørg jeg ekstra om de havde huskede det og det havde det. Da vi kommer hjem er der avocado i 8 stykker og det røre ved rækken ved siden af.. vi ringer med det samme og de beder os om at sende et billede. Vi sender et billede men de ringer aldrig tilbage. Når vi ringer bliver telefonen ikke taget. Vi forsøger at ringe fra min brors telefon og der bliver den taget men de smækker på da de høre hvad det drejer sig om! Vi ringer igen og manden svare “ I dont have time for you”
Vi vælger at køre der ind med alt maden. Der bliver vi mødt af kokken der råber os i hovedet “ what do you want!” Han er meget meget vred og ubehøvlet, spørg hvad vi regner med og om det er os alle der er allergiske, det ender med at han bare tager de sushi der er avocado på og smider ud, resten der har rørt ved avocadoen OG hvor der tydeligt ligger avokado på vil han ikke gøre noget ved.. han er så vred at vi intet kan gøre. Jeg kan ikke spise maden af frygt for allergisk reaktion! Men det værste var dog mandens/ kokkens opførsel.

7 mars 2026

I like the food but the service is …

I like the food but the service is totally fail. The last time we ate in this restaurant I felt like i was scam. The price on the outside and in the homepage is cheaper than what we pay. The waiter (Chinese girl)said they higher the price and i told her im paying only for the price outside and the homepage but she insisted and wanted me to pay more!

20 août 2025

Ulækkert håndtering af dårlig tilberedt mad

Var på Hama i onsdags, og normalt meget tilfreds men ikke denne gang, som faktisk var så ulækkert som det kunne være.
Lavede en lille tallerken med wok mad, pasta, grønsager og store rejer.
Lagde en seddel ved, at det skulle steges godt, samtidigt det blev fortalt til kokkene.
Ventede meget lang tid og måtte spørge serverings personalet hvor det blev af.
Kort efter kom det ind, og virkede fislunken og kold.
Tager en mundfuld og er lige ved at synke, da jeg opdager at rejerne både er rå og kolde, spytter op på tallerkenen igen.
Går over til disken og brokker mig, fortæller det er uspiseligt, at jeg måtte spytte maden ud igen på tallerkenen.
Ca 15 min efter kommer selvsamme tallerken som jeg havde afleveret på bordet igen, bare ny varmet 🤮
Bare tanken at det som var uspiseligt er blevet varmet op igen i samme wok som andre også har fået stegt deres, er utilgiveligt ulækkert og uhygiejnisk.
Nedslag i pris, undskyldning nej.
Det er så klamt.

23 octobre 2025

Hold jer væk!!!!!!!!!

Hold jer væk!!!!!!!!!!
chefen er den største idiot vi ventede i 2,5 time og endte med at spise vores børn af med slik og da vi klagede fik vi bare af vide at vi havde fået det vi bestilte.

ps restauranten var ikke halvt fyldt men de mente at ventetiden skyldes travlhed

Ham chefen er totalt ligeglad og truede sit personale med at trække dem i løn hvis de gav afslag

5 août 2025

Jeg har været inde og spise mange gange…

Jeg har været inde og spise mange gange på Hama, og servicen og maden var meget god. Jeg kan ikke forstå alle de folk som siger alt andet, mig og min familie har været der mange gange før hvor tjenerne blev svinet til af folk uden at sige noget tilbage til dem!! Jeg ville blot sige at folk brokker sig over at maden ikke kommer til tid og der er tallerkener på bord når de selv kommer ind uden reservationer på en travl dag.

1 août 2025

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, de prøver snyde en med prisen efter man har spist. Og der står på menu kortet en lille Sprite koster 30. Og vil have en til og betale det dobbelte. Simpelthen så ringe. Kan hverken snakke engelsk eller dansk dårligste service længe.

8 juin 2025

Det ENESTE som var et plus var dem jeg…

Det ENESTE som var et plus var dem jeg sammen med servicen var fin nok MEN vi fik kun halvdelen af hvad vi bestilte da vi skulle til at gå dukkede noget sushi op vi havde bestilt helt i startet alstå næsten 2 timer efter bestillingen giver aldrig 300 kr for sådan noget mere

5 juin 2025

Vi har spist der 6 gange og kan slet…

Vi har spist der 6 gange og kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser restauranten har fået herinde. Vores oplevelser var over al forventning !
Hver eneste gang vi har været der, har vi været der præcis ved åbningstid, og vi har spist derinde som de ENESTE og hele buffeten stod klar ved første sekund. Alt kom lynhurtigt til bordet og maden var lækker, frisk, saftig, smagfuldt og allervigtigst, anrettet æstetisk flot på fad, tallerkner mm. Det var så lækkert, at jeg bliver helt sulten af at skrive dette !
Sushi’en var som man forestiller sig det på en ægte Japansk sushi walk in.

Jeg kan varmt anbefale at besøge Hama. Jeg kan ikke sige at det er Danmarks bedste, for jeg har ej prøvet særlig mange, men jeg kan sige at de er præcis ligeså effektive, søde, venlige og professionelle som andre steder i byen og priserne er nøjagtigt som konkurrenterne !

ENESTE minus nu hvor jeg er sønderjysk ærlig, er is baren, den er under al kritik og så kedelig !
Hama har noget at forandre her. Der mangler drys, forskellige smags varianter, såsom chokolade, karamel, jordbær eller andre. Guf osv.

13 février 2025

Ben i laksen

Ben i laksen

Bestille takeaway fra Haderslev hama sushi men der var ben i laksen da jeg blot af venlighed ville informere dem om det troede de ikke på mig og blev mødt med at det nok kun var en enkelt de havde misset, hvor jeg kunne svare at det var det ikke.

7 février 2025

Jeg havde bestilt sushi igennem wolt i…

Jeg havde bestilt sushi igennem wolt i restauranten i Haderslev 5/8. Wolt lavede en fejl ift tidspunktet, men da jeg ringede til restauranten var de ikke særlig hjælpsomme og maden endte med at stå udenfor i noget tid fordi jeg ikke var hjemme. Idag ligger jeg syg med opkast pga dette

5 août 2024

I går var jeg på Hama Sushi Restaurant…

I går var jeg på Hama Sushi Restaurant for første og sidste gang. Jeg var med min søstre kl. 13:00 for at spise sushi. Vores første omgang mad kom uden problemer, men da vi bestilte anden omgang, begyndte problemerne. Vi ventede i 40 minutter på vores mad, før den endelig kom. Da vi spurgte tjeneren om årsagen til forsinkelsen, fik vi at vide, at der ikke var mange gæster i restauranten, og derfor lavede køkkenet ikke sushi til os. I stedet var de i gang med at vaske op og vaske gulvet.

Tjenerens opførsel var desuden meget flabet, og det virkede som om, hun ikke lyttede til vores klager. Hun kiggede skævt på os og viste slet ikke hensyn til vores utilfredshed. Da maden endelig kom, var der flere fejl. Vi havde bestilt 8 stk. Dream Roll, Hama Dragon og Crunchy Chicken Roll, men fik kun 3 stk. Dream Roll og Hama Dragon på en lille tallerken, som I kan se på billedet. Efter yderligere 5 minutter kom der 8 stk. Crunchy Chicken Roll.

Desuden lod tjeneren alle de tomme tallerkener ligge på bordet, hvilket ikke er særlig lækkert, når man prøver at nyde sin sushi. Samlet set kom maden for sent, vi fik ikke det antal sushi, vi havde bestilt, og servicen var meget dårlig. Jeg vil ikke anbefale denne restaurant til andre på grund af den dårlige oplevelse, vi havde.

28 juillet 2024

Blev totalt snydt

Tager overpriser, som ikke stemmer overens med hjemmesidens priser. Blev snydt for ca. 300 kr. føler mig totalt snydt. De ville ikke refundere selvom jeg viste kvitteringen og fremviste deres pris på deres egen hjemmeside.

8 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit