1. Homme à tout faire

Handyman Services tilbyder hjælp til: Møbelsamling (skabe, reoler mm.) Ophæng af malerier/billeder, hylder, knager, TV mm. Opsætning og tilslutning af lamper mm.

2,5

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Det er ikkeHandyman der et odiøsforet. Men handyhand. Jeg beklager forvekslingenagende di…

Handyman er ikke odiøst foretagende di har svaret på min tidl anmeldelse af demformanglende tilbagebetaling kr 1119 for arbejde som ikke blev udført. Det er ikke Handyman, men Handyhand som er den skyldige part jeg undskylder overfor Handyman jeg er lige nu blevet ringet op fra Handyhand som sender mine penge retur stor tak til Melissa fra Handyman.
Claus Søgaard
Clau

er laves retur. Claus Søgaard vedr Søvænget 16 Faldsled

7 juillet 2025
Logo de Handyman Services

Réponse de Handyman Services

Ny opdateret besvarelse.

Hej Claus,
Rart at vide, at jeg kunne hjælpe dig med at få løst sagen og få dine penge tilbage fra den rette virksomhed 😊

Dbh, Melisa

Hej Claus,
Jeg er ked af at høre om din oplevelse, men jeg driver ikke den virksomhed, du omtaler, og har ikke haft jer som kunde. Jeg kører udelukkende ud til opgaver i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Jeg håber, I får løst sagen med den rette virksomhed og får jeres penge retur.

Venlig hilsen,
Ömer
Handyman Services

Ömer fra Handyman Services har hjulpet…

Ömer fra Handyman Services har hjulpet med praktiske opgaver med ophængning af tv, reol, spejl, gardinstang m.v. - Ömer var rigtig effektiv og dygtig og utrolig sympatisk; Ömer får vores varmeste anbefaling og vi har i Ömer fundet fundet vores handyman til fremtidige opgaver👍

1 mai 2024

Reliable service!

Ömer helped us with assembling and attaching furniture, he was very flexible with our requests and he did good quality work. Communication was excellent! Highly recommended!

1 décembre 2022

Kan på det kraftigste anbefale Handyman Services

Kan på det kraftigste anbefale Ömer fra Handyman Services. Top professionelt arbejde, meget grundig og helt reel med sin pris. Ryder op efter sig og har alt med. Du behøver ikke engang eje en hammer. Har haft benyttet mig af firmaet 2 gange og kommer til det igen.

24 juin 2021

Grundig, flink og dygtig. Fuld valuta !

Jeg havde bedt Handyman Services/Ömer komme forbi til, hvad jeg troede ville være en lille, let opgave. Det viste sig imidlertid at være en noget større opgave, men Ömer gav ikke op og fortsatte til arbejdet var færdigt. Insisterede endda på at lave de sidste detaljer færdigt, selvom det var blevet sent. Ömer er en fornøjelse at arbejde med, grundig og effektiv og han er den første person, jeg ringer til, næste gang jeg har behov for hjælp i hjemmet. 5 stjerner!

12 février 2021