Hansen Marine Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

+ Bra snabb och service. Även då det vart fel skickat från er sida så var servicen bra. - fick lov att betala skrymmande last för en liten kartong med en 3" slang på 3.8m med hem leverans. men den sk... Voir plus

Jag sökte mina varor hos två av era konkurrenter utan framgång. så oavsett bemötande var jag glad att få prata med någon som hade mina efterfrågade varor. Utöver det så var det ett trevligt bemöta... Voir plus

Otrolig service och hjälp! Att så svåra saker blir så lätt med er hjälp är värt mycket! Torkarmotorerna passar perfekt och dessutom hjälpte ni mig att spara 16000 kronor på att bara köpa motorerna 👍

L'entreprise a répondu

Fick helt fel leverans skickad till mig men tack vare mycket bra teknisk support och snabb hantering hade jag komplettering av ordern bara någon dag senare. Mycket nöjd och kommer garanterat handla h... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur d'accessoires de bateau

Écrit par l'entreprise

Experter på eftermarknadsdelar och båttillbehör. Hansen Marine, en av fem affärsområden inom Hansen Group, är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Vårt starkaste konkurrensmedel är kunskap, kvalitet, hög servicenivå och rätt sortiment. Vi är i dag en av de största distributörerna av Sierra utanför USA och vi lagerför ett stort sortiment av reservdelar till bl.a. Mercury, Mariner, Mercruiser, Johnsson, Evinrude, Volvo Penta, OMC, Crusader, PCM, Yamaha, Suzuki, och Honda. Tack vare vårt stora lager kan vi ha majoriteten av hela vårt breda sortiment hemma på hyllan, vilket medför väldigt snabba leveranstider. Målsättningen är att om du beställer lagervaror före lunch så skall du ha varorna hos dig följande vardag. Detta för att du ska komma tillbaka ut på vattnet så fort som möjligt. Du hittar hela vårt breda sortiment på www.hansenmarine.se

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

245 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabbheten!

6 mars 2025

Réponse de Hansen Marine

Hej Christer och ett stort tack för ditt positiva omdöme, det uppskattas. Vi hoppas så klart att få hjälpa dig snart igen. Ha en fin vecka och välkommen åter.

Snabb frakt

Snabb frakt

21 février 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme.

Ultrasnabb leverans

Ultrasnabb leverans, dagen efter beställning på nätet fick jag dom.

24 février 2025

Tack Henrik Vi jobbar så fort vi kan, Välkommen åter

Snabb leverans

Snabb leverans, men borde vara mått på hemsidan så man vet säkert att delen kommer att passa.

6 février 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Magnus för din input , vi jobbar ständigt med att peta in så mycket info som möjligt på produkterna. Vi kommer till termostaterna inom en snar framtid. Välkommen åter

Toppen

Bra utbud och snabba leveranse

3 février 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Mikael att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Välkommen åter.

En tydlig webbsida

En tydlig webbsida, relativt lätt att hitta det man söker. Snabb hantering och leverans.
Kan rekommenderas till andra.

31 janvier 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Johan för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Välkommen åter.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

10 février 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Johan för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Välkommen åter.

4 février 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Robert för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Välkommen åter.

Bra sa t an

Snabb leverans bra produkter

20 janvier 2025

Réponse de Hansen Marine

Tack Emil. Välkommen åter.

Bra !

Bra ! snabbt !

22 août 2024

Réponse de Hansen Marine

Tack Bengt. Vi jobbar så snabbt vi kan :) Välkommen åter.