Hansesgården Avis

4 615
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Ringde och frågade om ett speciellt belöningsgodis fanns på lager och fick jättetrevligt bemötande. Ett STORT plus när peronen jag talade med fick reda på att jag ville ha det så snart som möjlig, er... Voir plus

Köpte en adventskalender till min älskade hund , han var så exalterad varje morgon fram tills dagens lucka ( 11:e december ) när jag öppnade luckan fanns ingen godisbit där . Snacka om besvikelse för... Voir plus

Fler av blivande kollegor skulle beställa balansbollar hos er men då fanns inte de stora storlekarna på bollarna vi rekommenderades. Jag hade nog tur och fick de jag skulle ha och snabbaste leveransen... Voir plus

1. Animalerie

Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(4 615)

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra snabbt och prisvärt

Réponse de Hansesgården

Hej där Claes. Bra, snabbt och prisvärt låter som ljuv musik i våra öron! Vi hoppas få se dig som kund snart igen.

Motsvara förväntningarna och snabb…

Motsvara förväntningarna och snabb leverans.

Réponse de Hansesgården

Tjaba Carolina. Tack för din feedback, kul att du gillade leveransfarten och att grejerna motsvarade dina förväntningar. Välkommen åter :)

Gick väldigt smidigt att beställa…

Gick väldigt smidigt att beställa varorna! Beställde hemtransport till dörren men det gick inte så bra! Skulle få böckerna på tisdag em! Men något gick fel så jag gick dem först på torsdag förmiddag! Såg Post Nords bil på vår gata på onsdagskvällen men leveransen kom först dagen efter! Det verkar som om Post Nord kör om varandra och inte är organiserade! Synd!

Réponse de Hansesgården

Hej där Ann-Charlotte. Tack för din återkoppling, roligt att höra att det gick smidigt att beställa hos oss. Vi beklagar verkligen att det tog tid att få hem dina böcker. Vi skickade in beställning vardagen efter att din order kommit till oss, men sedan verkar det som om det tagit lite ovanligt lång tid för Postnord att leverera paketet.

Jätebra kylväst

Jätebra kylväst, fungerar som utlovat, MEN dragkedjan är usel! Måste fippla med dragkedjan flera ggr innan jag kan dra upp den.
På en så pass dyr produkt, måste man fixa en pålitlig dragkedja…

3 septembre 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Mats. Vi beklagar att du upplever att dragkedjan är usel. Vi har sålt väldigt många kylvästar och har inte tidigare fått någon återkoppling om att dragkedjan strular, så det är inte riktigt något som är vanligt. Hör av dig på mejl så får vi "prata" mer där info@hansesgarden.se

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, helt perfekt!

1 septembre 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Camilla. Helt perfekt, asså det lät ju så bra att vdn snudd på trillade baklänges. Tack och bock och tack igen!

Réponse de Hansesgården

Tjaba Kristina. Tusen tusen tack för det du skriver, vi blir så jätteglad över att du gillar både vår leveransfart och vårt bemötande. Vi hoppas få se dig som kund snart igen :)

Alltid snabba och bra leveransser

Alltid snsbba och bra leveransser

31 août 2022

Réponse de Hansesgården

Tjenixen Onni. Kul att du gillar vår leveransfart. Och just ordet "alltid" gör oss extrajätteglad. Vi hoppas få se dig som kund snart igen.

Super bra produkt

Super bra produkt, omtyckt

30 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej där Charlotta. Tack för din återkoppling, vi är glad över att grejen är omtyckt. Välkommen åter :)

Hur bra som helst

30 août 2022

Réponse de Hansesgården

Tjenixen Lilian. Vi är mållös, vad mer kan vi önska än det du skriver. Hur bra som helst, är ju verkligen hur bra som helst! Tack!

Jag är jättenöjd med min kylväst

Jag är jättenöjd med min kylväst. superfin service när jag fick prata med er innan jag skickade min beställning. Tack!

29 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Mia. Tack för din återkoppling! Det värmer oss att du är nöjd både vår service och med produkten. Vi hoppas att du får stor nya av kylvästen. Ha det så gott.

Snabb o bra leverans

Snabb o bra leverans, varan motsvarade mina förväntningar.

29 août 2022

Réponse de Hansesgården

Halloj Christina. Tack för din återkoppling. Vår copywriter blir extraglad över att varan motsvarade förväntningarna. Det är inte helt lätt att i text och bild beskriva en produkt och just därför blir vi så glad över det du skriver. Ha en fin dag och välkommen åter.

Mycket bra service

Mycket bra service, och snabb leverans

27 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Agneta. Vår kundservice och packavdelning gör just nu high five av glädje över det du skriver. Må väl och välkommen åter.

Snabb leverans, det var så roligt att få uppleva. Tack.

27 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hejsan Chris. Tack för din återkoppling, vi hoppas att du är nöjd med innehållet i ditt paket också. På återseende?

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans.
Bra priser

26 août 2022

Réponse de Hansesgården

Tjenare Ingrid. Tack för din feedback, kul att du är nöjd med leveransen. Vi hoppas få se dig som kund snart igen.

En mycket nöjd matte

Jag är mycket nöjd med er service och mina varor jag köpte till min älskade Tindra. Hon är en 14 månader gammal schäfer.

25 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Karin och Tindra. Kul att läsa att du är mycket nöjd matte. Hälsa Tindra och välkommen åter.

Gud sån skön mössa

Gud sån skön mössa! Lätt att aktivera i vatten och håller kylan 4-5 dar minst. Jag har haft solsting för flera år sen men kroppen minns och sätter igång adrenalinet. Så skönt på balkongen och på stranden. Fick bältros i skallen för ngr dar sen. Nu bra för det oxå.

24 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej Monica. Åh vad glad vi blir över det du skriver! Toppen att kylmössan hjälper dig att svalka så att du kan hålla dig piggare. Tack för återkopplingen och välkommen åter.

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service, toppen kvalite på grejerna.

24 août 2022

Réponse de Hansesgården

Hej där Ann. Tack för din återkoppling. Roligt att läsa att du gillar kvaliteten och den braiga servicen. På återseende?