Lærerrigt kursus
Hyggelige omgivelser, god instruktion. Jeg kommer igen.
Kh. Palle.
Kom og bliv en del af vores kreative fællesskab, hvor du kan slippe din indre keramiker løs på vores kurser, uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med lerets kunst. Hos HappyKeramik er det vigtigste, at du har det sjovt og føler dig inspireret. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores gamle hyggelige gård “Lykkegaard”, hvor kreativiteten blomstrer.
54 Lemvej, 8930, Randers NØ, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Hyggelige omgivelser, god instruktion. Jeg kommer igen.
Kh. Palle.
Det var en super oplevelse. Henriette er god til at hjælpe, også fortælle og vise hvordan man starter op… vi blev også forkælet med knækbrød, kage, kaffe og hjemmelavet saft.
Ved Happykeramik bliver man mødt af en stor varme og gæstfrihed. Undervisningen er tilrettelagt i et tempo om med et niveau hvor alle får læring og gode værker med hjem. Selv har jeg besøgt Happykeramik flere gange og kan stærkt anbefale det til andre.
Har i dag hentet det mest fantastiske keramik hos Happy keramik.
Hold nu op et fedt kursus. Var så heldig at have et 5 dages kursus. Så fedt at få lov til at prøve at have leret rigtigt i hænderne.
Det er små hold, så der er plads til at Henriette (indehaveren) kan gå rundt og hjælpe, guide og vejlede.
Et sted hvor der er plads til alle, selv dem med 4 ben❤️❤️
Kan kun sende den varmeste anbefaling afsted. Bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Happy keramik.
Dagskursus - 3 dage - august 2025 - levede totalt op til mineforventning - et kæmpe plus var forplejningen og den uformelle og hjemlige stemning. Tak Henriette 🙏
Tak til Happykeramik for nogle inspirerende og lærerige timer i hyggelige og venlige omgivelser. Jeg har ikke før prøvet kunsten at dreje i ler, men jeg kom hjem med ny viden og lysten til at arbejde videre med kunsten at arbejde med ler.
Super hyggeligt kursus. Her føler man sig hjemme. Lækker mad. Lærte meget på
Mit kursus og er tilfreds.
3 hyggelige aftener og en værtinde som er meget sød og hjælpsom, det hele foregår i dejlig atmosfære inkl. kaffe og lidt til den søde tand, serveret af huset herre. Et kursus som kan anbefales
Super godt kursus. Jeg havde aldrig prøvet det før og fik lavet nogle gode første ting. Der var god tid for at underviser kunne komme rundt til alle og forplejningen var i top.
Fantastisk udbytterigt kursus. Endelig forstod jeg centreringens magi. Kan kun anbefale Happy Keramik og Henriettes utømmelig tålmodighed.
Nå ja så er forplejningen i top under hele kurset. Lækkert mad, snack og kage. Skøn kaffe og hjemmelavet saft.
Dejligt sted, ro og tid, overskuelighed, faglighed, plads i gode lyse lokaler.
Dejligt med hjælp fra manden den første aften, så alle kom hurtigt igang.
Kaffe og kage, er jo heller ikke, at foragte🥰

Réponse de Happykeramik
Alt levede op til mine forventninger 😀
Et rigtig hyggeligt sted, ikke for store hold, og så er der tid til at blive hjulpet/guidet

Réponse de Happykeramik
Kan varmt anbefale kursus hos Henriette og Happykeramik. Har haft nogle hyggelige aftener i godt selskab, og fået lavet nogle gode ting i ler. Jeg kommer helt sikkert igen ❤️

Réponse de Happykeramik
Super godt og frit kursus. Dejligt at man kunne lave hvad man ville, og at Henriette kunne hjælpe med teknik.