Julia van Happy Nurse is zeer attend je kunt altijd met vragen komen ,ze pakt het meteen op om info of oplossingen te vinden.Dit geef een vertrouwd gevoel en ook dat je geen nr bent
Lisez les avis des autres
Ik ben zeer tevreden over Stefan en Marieke van happy nurse. Ze reageren en regelen dingen snel en het contact is fijn met beiden! ☺️
Ik ben zeer tevreden het fijne warme contact en adequaat reageren en het oplossen van dingen ik werk met veel plz een blij happy nurse 😊😍
Handelt nu onder de naam Happy zorg. Dit bedrijfje is een uitzendbureau dat enkelt gericht is op winstbejag. Zij willen de cliënt op achterbakse wijze, namelijk achter de rug om, "zorg" opdringen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HappyNurse is het flexbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet! Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patiënt. Met liefdevolle aandacht geven we professionele zorg. Dát is wat onze flexwerkers en opdrachtgevers ervaren en waarderen. En dat perfect past bij wie we zijn en hoe we werken: liever vandaag dan morgen, liever dat stapje extra, liever werken bij de leukste club. Dat is wat we bedoelen met Liever HappyNurse. Het is dan ook onze allerliefste wens dat steeds meer zorgorganisaties, patiënten en medewerkers met een groot zorghart bewust liever voor ons kiezen. Dát is het HappyNurse-effect
Coordonnées de contact
Prinses Margrietplantsoen 85, 2595 BR, Den Haag , Pays-Bas
- 070-262 2229
- marketing@happynurse.nl
- happynurse.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik ben zeer tevreden over Stefan en…
Ik ben zeer tevreden het fijne warme…
Attend…
Ik werk hier nu sinds oktober 2025
Ik werk hier nu sinds oktober 2025. Een goed bedrijf met veel leuke diensten
Handelt nu onder de naam Happy zorg.
Handelt nu onder de naam Happy zorg.
Dit bedrijfje is een uitzendbureau dat enkelt gericht is op winstbejag.
Zij willen de cliënt op achterbakse wijze, namelijk achter de rug om, "zorg" opdringen die nergens op slaat. Bij hen staat geld verdienen op nr1 nr2 en nr3 daarna komen de ingehuurde mensen en als laatste de cliënt. Die overigens alleen belangrijk is als verdienmodel.
Fijne werkgever
Fijne werkgever, altijd mee denken, altijd snel reactie en contact met de planners is erg fijn!!
Als werkgever is het heel belangrijk…
Als werkgever is het heel belangrijk dat je feedback geeft en dat je feedback krijgt en de puntjes op de I en dat is dat maakt happiness ook comfortabel goeie werkgever anders zou ik het niet bijna 18 jaar volhouden hè
Fijn geholpen
Top organisatie Happy Nurse
Begeleiden je goed met het zoeken naar opdrachten, géén hulpvraag is teveel,nemen de tijd rn loodsen je door de app.
Antwoorden strijd,maak niet uit per mail, per app of telefonisch, ik was blij net de feboden hulp die ik kreeg,
Snelle reactie zeer behulpzame…
Snelle reactie zeer behulpzame organisatie van begin tot einde
Heel fijn gesprek gehad en wordt super…
Heel fijn gesprek gehad en wordt super geholpen.
En als ik vragen heb kan ik die altijd stellen.
Leuke mederwerkster en erg vriendelijk
En savoir plus sur les différents types d'avis.