Hardy's Keuze Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al een aantal jaar bij Hardy's keuze. Shampoo, conditioner, haarmasker, haarlak.... hele fijne website en regelmatig leuke aanbiedingen. De klantenservice is ook echt top. 1x een verkeerd pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanbieding die ik graag wil hebben Goede uitleg bij het product. Advies hie te gebruiken. Gekocht en de volgende dag al in huis

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Hardy's Keuze is dé Keune webshop. We verkopen Keune haarproducten voor alle haartypes. Verzorg, style en verwen jouw haar met Keune. Altijd alles op voorraad en voor de beste prijs!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima webshop

Online mijn favoriete Keune producten besteld.
Goed mailcontact, snelle afhandeling, levering iets langer door PostNL.
Pakketje in goede orde ontvangen met een handgeschreven kaartje en een leuke verrassing!Super attent, met dank!

7 septembre 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze positieve review! Goed om te horen dat onze service goed is bevallen. Liefs, Team Hardy's

Top service!

Een shampoo en conditioner besteld, helaas bleek het niet geschikt voor mijn haar. Ondanks het achteraf niet de schuld was van de webshop namen ze mijn klacht serieus. Ik mocht de shampoo retour sturen en kreeg een nieuwe shampoo toegestuurd. Enorm vriendelijk en goede klantenservice! Webshop is aan te raden! Enorm tevreden :-)

28 août 2024

Réponse de Hardy's Keuze

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice! We zorgen er altijd voor dat het juiste haarproduct bij de klant terechtkomt. Veel plezier met de haarproducten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg behulpzaam en snel afgehandeld

Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst en daarom een mail gestuurd. Er werd meteen telefonisch contact opgenomen en eea rechtgezet. De dag erna had ik de juiste bestelling in huis, dus top geregeld.

30 juillet 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze positieve review! Het bieden van een goede klantenservice is erg belangrijk voor ons. We zijn dan ook erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Liefs, Team Hardy's

Super lief!

2 flessen shampoo besteld, werden snel en netjes verpakt verzonden. Zat zelfs een handgeschreven bedankkaartje en een cadeautje bij, super lief!

8 juillet 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens was. Liefs, Team Hardy's

Top service

Top! Goede informatie en zeer vriendelijk personeel! Ga zeker weer bestellen daar

3 juillet 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor je positieve review! We proberen onze klanten altijd te voorzien van persoonlijk advies. Tot een volgende keer! Liefs, Team Hardy's

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goed product en nog een borsteltje erbij gekregen en een persoonlijk kaartje!

30 juin 2024

Réponse de Hardy's Keuze

We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was! Geniet van de producten. Liefs, Team Hardy's

Snel en goed

Correcte en snelle levering tegen goede prijs.

24 juin 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze positieve review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Happy hairdays! Liefs, Team Hardy's

Klant tevredenheid

Alles was naar tevredenheid net als altijd snel en correct geleverd en goede en vriendelijke communicatie. Keune van Hardy's Keuze altijd aan te bevelen

17 juin 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze mooie review! We zijn erg blij te horen dat onze service goed bevalt. Happy hairdays! Liefs, Team Hardy's

Keune shampoo gekocht

Keune shampoo gekocht, de groene lijn voor vettig haar. Waardeloos product en jammer van mn aankoop. Mijn haar is nog steeds super vettig. Ik heb 4/5 pompjes nodig wil het een beetje schuimen. Dan voelt mn haar nog steeds niet schoon aan. Ik raad het niet aan.

11 mai 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Beste Dilan, We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de shampoo. Wij voorzien onze klanten graag van persoonlijk advies. Aan de hand van jouw haartype kunnen we je adviseren welke shampoo het beste bij je past. Graag vragen we je te mailen naar info@hardyskeuze.nl en wij helpen je bij het zoeken naar de beste shampoo. Liefs, Team Hardy's

Geweldige service in Antwerpen

Geweldige service in Antwerpen! Geholpen door verkoopster Diana, vriendelijk, behulpzaam en heel sympathiek.

6 mai 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Wauw, bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent.

Hardy's is alleen gevestigd in Tilburg en we hebben geen locatie in Antwerpen. Zou het kunnen dat deze review voor een andere salon bedoeld is? We gunnen Diana en haar team in Antwerpen natuurlijk wel deze mooie woorden! 😉

Happy hairdays! Liefs, Team Hardy's

Aanrader!

Ik bestel al een aantal jaar mijn shampoos bij Hardy's keuze. Snel en goed geleverd. En als extraatje: altijd een persoonlijk kaartje en een kleine verrassing. Aanrader dit bedrijf!

12 mars 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Bedankt voor deze mooie review! We zijn erg blij om te horen dat je als vaste klant nog steeds zo tevreden bent over ons service. Liefs, Team Hardy's

Fijne producten

Snelle levering,fijne website

2 mars 2024

Bedankt voor je positieve review! Happy hairdays namens Team Hardy's

Zeer tevreden klant

Ik kwam bij Hardy’s terecht voor de Keune spray wax.Zij hebben beste prijs,snelle verzending(zelfde dag besteld,dag erna al in huis👌).Ben zeer tevreden over Hardy’s!!!Volgende keer bestel ik hier weer!!!

12 février 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Super om te horen dat je tevreden bent over onze service! Fijn dat je het juiste haarproduct hebt gevonden. Tot een volgende keer. Liefs, Team Hardy's

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer zeer slechte service…

Nadat ik geen goede review had geschreven ,kwam u pas met oplossingen. Deze oplossing zou u pas toepassen als ik mijn review zou weghalen. Ik heb tien gezegd dat ik dat pas deed als ik mijn pakket ontvangen zou hebben. Dit vond u te lang duren. Nu wilt u mij de verzendkosten heen en terug laten betalen. Dit zal niet gebeuren. Aangezien de leverancier verantwoordelijk is voor de levering en niet de cliënt. Nogmaals kan ik alleen mensen afraden om bij u te bestellen. Alweer zo'n halfgebakken reactie van Hardys hieronder. Er was geen oplossing. We zullen rustig afwachten wat een deurwaarder of rechter hierop reageert.

5 janvier 2024

Réponse de Hardy's Keuze

Beste Nettie, Jammer om te horen dat de geboden oplossing niet passend was. We proberen altijd de beste oplossing te bieden voor onze klanten. Dit is ook terug te zien in de hoeveelheid positieve reviews van tevreden klanten. Vervelend dat u dit niet zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Hardy's

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus