Fantastisk underholding til min mors og fars 85 og 90 års fødseldag. Det var med til at give en ekstra stemning både før og under middagen, som bestod at Flemmings egen underholdning og var både i d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Flemming gav den gas til sølvbryllup brunch, gæsterne sang højt og lyttede til lidt fortælling om hvor sangene var opstået. Jeg bestilte Flemming til 1 times underholdning som overraskelse til min m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Samarbetet med Flemming var väldigt smidigt och framförandet och valet av musik var perfekt så som vi avtalat. Jag kan rekommendera Flemming på det varmaste. Tack för en fin upplevelse på restaurang K... Voir plus
I søndag havde vi igen besøg af Flemming på Bredebo Plejecenter. Og som altid blev det en fantastisk dejlig eftermiddag.Flemming evner at komme i tæt kontakt med tilhørerne, få dem med ind i musikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Harmonikamusik til alle lejligheder. Flemming Therkelsen leverer stemningsfuld og professionel underholdning på harmonika med musik og sang. repertoiret er bredt lige fra velkendte sømandsviser og harmonikaklassikere til fransk pariserstemning og oktoberfest. Du kan være sikker på god underholdning når du booker harmonikamusik med Flemming Therkelsen. Flemming har underholdt i mere 30 år og har stor erfaring i at tilpasse musikken så den passer til arrangementet og publikum.
Coordonnées de contact
Hersegade 16B, 4000, Roskilde, Danemark
- Kontakt@harmonikamusik.com
- harmonikamusik.com
Aucune trace de demande d’avis
Fødselsdag med flot fransk stemning
Stemningen ved vores 70 + 75 års fødselsdagsfest med fransk tema var helt i top, ikke mindst takket være vores professionelle harmonikaspiller Flemming. Alle vore gæster og vi var meget begejstrede og roste Flemming, der spillede de skønneste franske chansons ved velkomsten og under middagen. Hele vejen igennem et fint samarbejde med Flemming, der absolut kan anbefales - det var magnifique!

Réponse de Harmonikamusik.com
En virkelig fin oplevelse!
En virkelig fin oplevelse!
Vi havde glæde af Flemming til mine forældres Diamantbryllup og vi fik det vi havde ønsket, nemlig franske viser og gamle danske melodier! Flemming er bare rigtig god og løftede stemningen!
Vi vil helt sikkert gøre brug af ham en anden gang!

Super underholdning
Super underholdning, bredt udvalg og god kontakt med gæster. Kan stærkt anbefales.

Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse, fra indledende dialog, ankomst, gennemførsel og fleksibilitet. Alt var tip top og musik og stemning til fransk tema var lige i øjet. Kan kun anbefale!

Réponse de Harmonikamusik.com
Vi fik besøg af Flemming Therkelsen som…
Vi fik besøg af Flemming Therkelsen som med sin harmonika og sang fik alle til at synge med og jeg kan virkelig anbefale ham

Réponse de Harmonikamusik.com
Beboerne på Skovgården har en fest når…
Beboerne på Skovgården har en fest når Flemming er forbi med sin harmonika.

Harmonikamusik
Til en samtidig fejring af en 80 års fødselsdag og et guldbryllup med knapt 50 gæster, søgte vi efter en harmonikaspiller og fandt Flemming Therkelsen, som vi fik en aftale med. Flemming spillede under hele festen som startede med en sejltur på Bagsværd sø og en efterfølgende middag på en nærliggende restaurant. Flemming sørgede for at ombordstigning foregik med musikledsagelse, og efterfølgende spillede Flemming til middagen, ialt 6 timer. Flemming medbragte sanghæfter som supplerede de sange vi selv medbragte, så det blev en dejlig stemningsfuld dag med masser af sang. Vi kontakter gerne Flemming en anden gang, også fordi Flemming er meget behagelig at samarbejde med.
Søren.

Réponse de Harmonikamusik.com
Jeg havde booket Flemming til min 70…
Jeg havde booket Flemming til min 70 års fødselsdagsfest. Vi er en meget sangglade familie og Flemming fangede hurtigt stemningen og var straks med på de sangønsker folk kom med. Vi var en blanding af unge og "gamle" og alle kunne synge med på Flemmings musik . Min tilbagemelding til festen var at det var den bedste fest de havde været til længe. Vil absolut anbefale Flemming skulle have spillet 2 timer men det blev til 3 og kunne sagtens have fortsat. Vil helt sikkert bruge Flemming igen.

Stor ros
Vi var så heldige, at få besøg af Flemming til min fars 80 års fødselsdag.
Det var en sand fornøjelse.
Flemming bragte os ind i den helt rigtige stemning, med god musik og højt humør.
Flemming havde medbragt sanghæfter, så alle kunne synge med, hvilket var til stor underholdning for alle.
Kæmpe ros til Flemming herfra.

Réponse de Harmonikamusik.com
God harmonikamusik skabte hyggelig stemning
Flemming kom og spillede morgen-musik ved vores meget, meget beskedne afholdelse af sølvbryllup igår. Det var en virkelig dejlig oplevelse. Udover morgenmusikken spillede han næsten 1 times hyggemusik mens vi spiste morgenmad. Vi var kun nogle enkelte til stede under hensyn til Corona mv og Flemming holdt meget afstand hele tiden men på en rar måde. Han var rigtig sød og behagelig og let at snakke med og derudover spillede han fantastisk godt, havde et stort repetoire og lyttede til sølv-bruden da hun ønskede den “korte” version af brudevalsen. Tak Flemming. Vi håber at kunne nyde din musik en anden gang.

Festlig indslag ved min 70 års fødselsdag
Uden forudgående viden hvem Flemming var, havde jeg bestilt ham til noget harmonika musik til min 70 års dag.
Og jeg skal love for at det var en dejlig oplevelse. Flemming er en behagelig person og mestrer sin musik, vi fik sømandsviser - fransk musik og danske viser. Vi var meget tilfredse og kan give ham de bedste anbefalinger. :-) :-)

Sct.Hans og fødselsdag
Vi har flere gange haft glæde af Flemmings harmonikamusik og også den sidste gang var alle glade for den hyggelige dejlig musik, der i vort tilfælde foregår rundt i huset og haven.
Liselotte Gregers

Fantastisk harmonikaspiller til fest
Jeg havde Flemming til at spille til min 70 års fødselsdag, der blev fejret med frokost og 50 kvinder.
Han var helt perfekt. Det var en fornøjelse at høre ham spille, og han kunne spille alt, også de mindre kendte. Formåede at tilpasse lydniveauet, og skabe en god stemning.
Han skulle have spillet et par timer, men det blev til 7- 8 timer. Fremragende👏👏.
Tyroler fest i hårlev hallen
Vi havde Flemming oppe og spille til vores tyroler fest. Og han satte gang i festen. Alle kom i feststemning og roste ham meget for at sætte gang i den.
Vi fik en masse fællessange og en masse druk viser så vi også fik et godt salg i baren.
Og vi var alligevel 80 personer. Og han formåede at få alle med.
Alt i alt er vi mere end tilfredse. Og vi tøver ikke med at booke ham en anden gang.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Flemming skabte god stemning og var med til at sørge for at aftenen blev vellykket. Tak for denne gang.
Gæsterne var vilde...
Gæsterne var vilde...
Vi og vores gæster nød underholdning i haven til fulde. At solen skinnede fra en skyfri himmel gjorde det blot endnu mere fantastisk. Det gør vi om en anden gang.
Fremragende underholdning til min 70…
Fremragende underholdning af Flemming Therkelsen til min 70 års fødselsdagsfest på Tåstrup parkhotel med gæster fra 7 år til 79 år - alle var imponerede over måden at håndtere både instrumentet - repetuar og tilstedeværelsen på 👍😄

Flemming Therkelsens harmonikaspil
Flemming er en super-professionel musiker, der kan underholde på alle niveauer med sin harmonika. På Niels Brock har vi oplevet ham spille til vores sange, og med ferm smidighed følge vores hjemmelavede sange, der hvor det måske kneb en anelse med versefødderne.
Flemmings repertoire er så stort, at han efter vores opfattelse kan spille ved alle slags arrangementer. Fem stjerner er fuldt fortjent.
Karsten Kappel, Niels Brock
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.