À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de coiffure pour hommes

Écrit par l'entreprise

Online frisørgrossist. Vælg frit blandt vores mærker og bestil i løs vægt. Altid til gode priser og når du har brug for det. Følg min Facebook-side for at holde dig opdateret på nye produkter og spændende tilbud . 👉 Hårsaks.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,6

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Lækre produkter

Lækre produkter, som blev fremsendt hurtigt.
Venlig og vejledende kommunikation - og alt helt i top.

9 juin 2026

Hej JV,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både produkterne, den hurtige levering og vores kommunikation.
Tak fordi du valgte Hårsaks – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er mega tilfreds med mit køb

Er mega tilfreds med mit køb. Super produkter og hurtig levering 👍🏻😊

2 juin 2026

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner⭐
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering.

Tak fordi du handlede hos Hårsaks – vi ser frem til at betjene dig igen. 😊

Hårsaks.dk/ Issa

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en god Panasonic hårtrimmer

Jeg købte en god Panasonic hårtrimmer . Jeg er godt tilfreds med at handle med Hårsaks.
Jeg giver Hårsaks 5 stjerner.

2 mai 2026

Hej Abbas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din Panasonic hårtrimmer og din oplevelse hos Hårsaks.
Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen snart.
Issa Othman 🙂

Hurtigt handel

20 janvier 2026

Hej Silje,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en hurtig og god handel hos os.
Vi håber at se dig igen snart.
Harsaks.dk

14 avril 2026

Hej Torben,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.
Vi ser frem til at handle med dig igen!
Harsaks.dk

Rigtig god service

Rigtig god service. Super oplevelse

3 mars 2026

Hej
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for noget.
Issa

27 janvier 2026

Tusind tak for de 5 stjerner, Kenneth. ⭐️
Vi er meget glade for din positive feedback og din tillid.
Du er altid velkommen igen 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Et godt produkt og hurtig levering

3 novembre 2025

Hej Torsten,
Tusind tak for de 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget, at du er tilfreds med produktet og den hurtige levering.
Du er altid velkommen hos os igen.

Issa 😉

Kundeservicen er fremragende,

Kundeservicen er fremragende,
Jeg oplevede lidt besvær med betalingen, men efter at have kontaktet kundeservice via e-mail, blev jeg guidet professionelt og gennemførte betalingen uden problemer. Jeg modtog min ordre meget hurtigt – fantastisk hurtig levering. Kundeservicen er fremragende, og jeg vil helt sikkert handle her igen. Varen var præcis som forventet.

27 août 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mahmoud 🙏
Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med både levering og varen.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang 🤝✨

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

4 juillet 2025

Réponse de Hårsaks

Tusind tak for de 5 stjerner, Lone Foged! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Din feedback betyder meget for os – vi ser frem til at betjene dig igen

Réponse de Hårsaks

Tusind tak for de 5 stjerner, Søren Holst! Vi er glade for, at alt levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os – vi glæder os til at betjene dig igen

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin oplevelse…

Jeg afhentede selv mit produkt i salonen dagen efter bestilling. Ingen problemer.Produktet var noget billigere end andre steder på nettet. Det var dog lidt svært at finde stedet da salon og website ikke hedder det samme

28 mars 2025

Réponse de Hårsaks

Tak for din anmeldelse, Tine Melin Larsen! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt vores produkt til en god pris. Vores webshop er ny, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os – herunder at gøre vores placering og navn tydeligere. Tak fordi du valgte os, og vi håber at se dig igen.

Hurtig levering af varer dejligt

Hurtig levering af varer dejligt

14 mars 2025

Réponse de Hårsaks

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Maybritt! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores produkter. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at se dig igen snart! 😊

22 janvier 2025

Réponse de Hårsaks

Tak for de 5 stjerner, Sara! Vi er glade for, at du værdsætter vores hurtige levering. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt gik meget godt og glat

Alt gik meget godt og glat. Jeg modtog min ordre meget hurtigt uden komplikationer. Jeg anbefaler det oprigtigt

13 février 2025

Réponse de Hårsaks

Tak for din fantastiske anmeldelse, Robin Hussein! Vi er glade for at høre, at alt gik glat, og at du modtog din ordre hurtigt. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen

Fremragende kvalitetsprodukter

Fremragende kvalitetsprodukter. Leveringen er lynhurtig, og kunderne modtager løbende opdateringer om deres pakker.

22 janvier 2025

Tak for din flotte anmeldelse Joude Othman
Vi er glade for, at du værdsætter vores kvalitetsprodukter og hurtige levering. Vi gør altid vores bedste for at holde vores kunder opdaterede og sikre en god oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen

Superhurtig levering

Superhurtig levering. Priser meget fine.

7 décembre 2024

Réponse de Hårsaks

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores priser. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Harsaks.dk. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus