Lækre produkter
Lækre produkter, som blev fremsendt hurtigt.
Venlig og vejledende kommunikation - og alt helt i top.

Réponse de Hårsaks
Online frisørgrossist. Vælg frit blandt vores mærker og bestil i løs vægt. Altid til gode priser og når du har brug for det. Følg min Facebook-side for at holde dig opdateret på nye produkter og spændende tilbud . 👉 Hårsaks.dk
Langeskov centeret 6, 5550, Langeskov , Danemark
Demande des avis aux clients
Lækre produkter, som blev fremsendt hurtigt.
Venlig og vejledende kommunikation - og alt helt i top.

Réponse de Hårsaks
Er mega tilfreds med mit køb. Super produkter og hurtig levering 👍🏻😊

Réponse de Hårsaks
Jeg købte en god Panasonic hårtrimmer . Jeg er godt tilfreds med at handle med Hårsaks.
Jeg giver Hårsaks 5 stjerner.

Kundeservicen er fremragende,
Jeg oplevede lidt besvær med betalingen, men efter at have kontaktet kundeservice via e-mail, blev jeg guidet professionelt og gennemførte betalingen uden problemer. Jeg modtog min ordre meget hurtigt – fantastisk hurtig levering. Kundeservicen er fremragende, og jeg vil helt sikkert handle her igen. Varen var præcis som forventet.

Réponse de Hårsaks
Jeg afhentede selv mit produkt i salonen dagen efter bestilling. Ingen problemer.Produktet var noget billigere end andre steder på nettet. Det var dog lidt svært at finde stedet da salon og website ikke hedder det samme

Réponse de Hårsaks
Alt gik meget godt og glat. Jeg modtog min ordre meget hurtigt uden komplikationer. Jeg anbefaler det oprigtigt

Réponse de Hårsaks
Fremragende kvalitetsprodukter. Leveringen er lynhurtig, og kunderne modtager løbende opdateringer om deres pakker.