Nem bestilling, hurtig levering. Desværre måtte jeg sende det købte retur. De var meget hurtige til at meddele mig kreditering. Mine bedste anbefalinger 😃
Lisez les avis des autres
⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Voir plus
Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.
Coordonnées de contact
Ndr. Havnevej 9, 3250, Gilleleje, Danemark
- webshop@havhokeren.dk
- havhokeren.dk
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering.
Desværre måtte jeg sende det købte retur.
De var meget hurtige til at meddele mig kreditering.
Mine bedste anbefalinger 😃
Meget lang leveringstid for lagervare - venter stadig efter 7 dage på afsendelse.
Bestilte en vare som er på lager og her efter 6 dage er varen stadig ikke afsendt. Det er nok det dårligste jeg har oplevet fra en webshop i meget lang tid.
Det blev vist sidste gang jeg handler der.
På vej ind i Påsken - så ender vi jo nok med 16 dages leveringstid på en lagervare!!

Réponse : Havhøkeren
Fin og overskuelig hjemmeside- gode…
Fin og overskuelig hjemmeside- gode priser - super hurtig ekspedition.

Réponse : Havhøkeren
Gode tilbud og rigtig god eftersalgs kundeservice
Gode tilbud og rigtig god kundeservice

Réponse : Havhøkeren
Hurtig levering og rimelige priser
Hurtig levering og rimelige priser. Handler gerne der igen

Réponse : Havhøkeren
Hurtig levering - alt gik hurtigt - både pris og levering er som forventet

Réponse : Havhøkeren
Bestilte den ene dag og levering kom næste dag, så kan mam ikke kræve mere 24 timer tog det

Levering
Hurtig levering. Bestilte badestøvler om mandagen, som blev leveret onsdag.
Badestøvlerne er rigtig dejlige at have på, har taget dem i brug.

Réponse : Havhøkeren
Kiggede på nettet og fandt jer med lige…
Kiggede på nettet og fandt jer med lige det jeg havde brug for

Super kvalitet på sweatshirts
Super kvalitet på sweatshirts, størrelsen perfekt. Ikke sidste gang vi handler hos Havhøkeren på nettet.
Grundet vejret trak levering lidt ud, men ellers intet at bemærke.

Réponse : Havhøkeren
Meget fin betjening via hjemmesiden…
Meget fin betjening via hjemmesiden både før og efter købet. Godt udvalg, fine priser og hurtig levering. Kun godt at sige!

Réponse : Havhøkeren
Fine knager og tilfredsstillende forsendelse
Jeg købte 6 knager som jeg er meget tilfredse med. Ingen problemer med forsendelse til Grønland

God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig og nem levering med fin underretning undervejs til udleveringsstedet.

Perfekt
God hjemmeside, rigtig god service og ikke mindst perfekt kvalitet og et rigtig godt udvalg ❣️

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren.
De anerkendte problemet uden besvær og sørgede straks for løsning, selvom varen havde været brugt, da der var tale om en reklamation. Returseddel blev sendt med det samme, og hele processen var nem og problemfri.
Tak for hurtig og imødekommende hjælp – det giver tryghed at handle hos jer. Jeg handler gerne hos Havhøkeren igen.

Réponse : Havhøkeren
God service hurtig tilbagemelding nog…
God service hurtig tilbagemelding nog forsendelse
Meget hurtig betjening og varerne kom…
Meget hurtig betjening og varerne kom virkelig hurtigt. Helt igennem perfekt service.
Tak for god service
Virkelig god webshop og sikkert også butik med et stort udvalg og ikke mindst en rigtig god service. Kan varmt anbefale
Har ikke styr på deres web.site.
Har ikke styr på deres web.site.
Sender forkerte varer som overhoved svare til spefikationerne på websiten. Sender en inverter 375 VA og på websiten står der 1000VA
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.