Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling, hurtig levering. Desværre måtte jeg sende det købte retur. De var meget hurtige til at meddele mig kreditering. Mine bedste anbefalinger 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering.
Desværre måtte jeg sende det købte retur.
De var meget hurtige til at meddele mig kreditering.
Mine bedste anbefalinger 😃

21 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Meget lang leveringstid for lagervare - venter stadig efter 7 dage på afsendelse.

Bestilte en vare som er på lager og her efter 6 dage er varen stadig ikke afsendt. Det er nok det dårligste jeg har oplevet fra en webshop i meget lang tid.

Det blev vist sidste gang jeg handler der.

På vej ind i Påsken - så ender vi jo nok med 16 dages leveringstid på en lagervare!!

28 mars 2026

Hej Per
Vi beklager utrolig meget, at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os - det er bestemt ikke normal kutyme for os.
Jeg kan se, at du heldigvis nåede at få pakken inden påske - det er vi glade for.
Mie // Havhøkeren

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og overskuelig hjemmeside- gode…

Fin og overskuelig hjemmeside- gode priser - super hurtig ekspedition.

11 février 2026

Hej Helle
Tak for din fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for at høre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - alt gik hurtigt - både pris og levering er som forventet

2 février 2026

Hej Morten
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte den ene dag og levering kom næste dag, så kan mam ikke kræve mere 24 timer tog det

27 janvier 2026

Hej Leif
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for! Dejligt at høre, at forløbet var i orden - og gik hurtigt!

Levering

Hurtig levering. Bestilte badestøvler om mandagen, som blev leveret onsdag.
Badestøvlerne er rigtig dejlige at have på, har taget dem i brug.

21 janvier 2026

Hej Sabine
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for! Dejligt at høre, at du er tilfreds med købet - og service!

Super kvalitet på sweatshirts

Super kvalitet på sweatshirts, størrelsen perfekt. Ikke sidste gang vi handler hos Havhøkeren på nettet.
Grundet vejret trak levering lidt ud, men ellers intet at bemærke.

13 janvier 2026

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - I skal være så velkomne tilbage!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin betjening via hjemmesiden…

Meget fin betjening via hjemmesiden både før og efter købet. Godt udvalg, fine priser og hurtig levering. Kun godt at sige!

9 janvier 2026

Hej Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine knager og tilfredsstillende forsendelse

Jeg købte 6 knager som jeg er meget tilfredse med. Ingen problemer med forsendelse til Grønland

15 janvier 2025

Hej Veronika

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - og at det fungerede som det skulle med leveringen!

God hjemmeside

God hjemmeside. Hurtig og nem levering med fin underretning undervejs til udleveringsstedet.

8 janvier 2026

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle igennem hele processen!

Perfekt

God hjemmeside, rigtig god service og ikke mindst perfekt kvalitet og et rigtig godt udvalg ❣️

31 août 2025

Hej Inga

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, det sætter vi stor pris på at få at vide.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren.

De anerkendte problemet uden besvær og sørgede straks for løsning, selvom varen havde været brugt, da der var tale om en reklamation. Returseddel blev sendt med det samme, og hele processen var nem og problemfri.

Tak for hurtig og imødekommende hjælp – det giver tryghed at handle hos jer. Jeg handler gerne hos Havhøkeren igen.

6 janvier 2026

Hej Natalia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, trods en fejl på varen. Du er mere end velkommen tilbage - vi glæder os!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus