L'entreprise a répondu
Seriøs lige fra start, da jeg fik flere tilbud var han den eneste der kiggede på tingene både ude og inde (skal ha skiftet gavltræ og vindskeder) og har fået lavet terrasse. Det er lige efter bogen o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ualmindeligt godt udført arbejde af nogle friske fyre. Alt kørte som perler på en snor. Firma der vil blive anbefalet af os og vil blive benyttet en anden gang.
L'entreprise a répondu
Godt håndværk til god pris.
Havlykke Håndværk er din lokale tømrer beliggende i Nykøbing Falster. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år. Hos Havlykke Håndværk er vi stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i byggeprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke.
Gedservej 94, 4800, Nykøbing Falster, Danemark
Demande des avis aux clients
Professionelle og effektive tømre! Jeg er meget tilfreds med resultatet- det er solidt bygget, i gode materialer og meget hurtigt også. De var gode til samarbejde og var imødekommende når der skulle indføres vigtige ændringer. De var også gode med rådgivning. Den eneste ting jeg ville ønske mere af var at der var lidt tydelige udspecificering af priser på forskellige jobs - fx der skulle laves tre forskellige større jobs hos mig (taskekvist, forhøjelsen af spær og opbygning af større udhæng) og jeg ville ønske at vide priser for hver enkelte af disse for min egen budgetbogføring.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Vi har fået skiftet et tagvindue. De kom til tiden og har udført et virkeligt fint stykke arbejde. Kan varmt anbefales:)

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Det er lige efter bogen og til tiden og godt håndværk.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Professionelt og punktligt! Vi er virkelig tilfredse med det arbejde der er udført :-)

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Havlykke og team er godt i gang med at lægge nyt tag og undertag på vores gamle hus. Man finder næppe en mere fleksibel, lyttende til specielle ønsker og dygtig tømrer end Jonas så vi håber at fortsætte det gode samarbejde med flere kommende projekter også. Stor anbefaling!

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Fantastisk arbejde. Havlykke får vores bedste anbefalinger.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Hvis du ønsker en håndværker, der er professionel, grundig og virkelig brænder for at levere et godt resultat, kan vi varmt anbefale Jonas.
Vi har været utrolig glade for vores oplevelse. Opgaven var lidt speciel, da den omfattede glas i gulvet og en lystunnel dér, hvor en tidligere brændeovn havde været. Allerede fra starten var Jonas positiv, engageret og med på idéen, hvilket gav stor tryghed gennem hele processen.
Jonas var altid punktlig, høflig og nem at kommunikere med. Det var tydeligt, at han går meget op i sit håndværk og ikke går på kompromis med kvaliteten. Man kunne virkelig mærke den perfektionistiske tilgang i alle detaljer, og alt blev udført flot, ordentligt og præcis som ønsket. Prisen er også mere end fair!
Udover at være en dygtig håndværker er Jonas også et meget empatisk og behageligt menneske, som lytter og tager sig tid til at forstå kundens ønsker. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem og er meget tilfredse med resultatet. Vi kommer klart til at anvende ham igen til andre opgaver!

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Jonas er meget behagelig at lave aftaler med. Han er rimelig i pris og man kan regne med ham og hans medarbejdere. Meget pålideligt firma.
Vi er så glade for vores nye facade og træterassen ved sommerhuset. det ser super flot ud.
Skal vi have lavet mere ved sommerhuset, vil det helt sikkert være dem vi ringer til.
Tak til Havlykke håndværk.
med venlig hilsen
Jes og Maybritt

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Vi har været yderst tilfredse med Havlykkes arbejde. De har gennem hele processen været meget fleksible og punktlige og er kommet med gode råd og løsningsforslag. Ud over at det er kompetente og dygtige håndværkere, som både er venlige og imødekomne, så er prisen også rimelig.
Vi har været super glade for vores samarbejde og kan varmt anbefale Jonas og han dygtige folk👍.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Dygtige håndværkere og god kommunikation. Det er ikke sidste gang vi bruger Havlykke.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Fantastisk god service, grundig gennemgang og udførligt arbejde.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Hasteopgave vedrørende hul i taget, som blev lavet inden for 24 timer. Stor ros til Jonas, som arbejdede professionelt, effektivt og samtidig havde tid til rådgive om, hvad han foretog sig på taget. Kan kun anbefale firmaet, herunder Jonas, til andre.
Altid mødt til tiden og overholdt alle aftaler
Arbejdet udført som aftalt og af særdeles god kvaliteten og til aftalt pris
Meget venlige og kompetente chef og medarbejdere

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Seriøs og imødekommende. God dialog. Godt udført arbejde med reparation af tag og skotrende - endda før aftalt tid. Høflige håndværkere, der ryddede pænt op efter sig. Rimelig pris.
Absolut anbefalelsesværdigt firma, som jeg gerne benytter mig af igen.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Venlig og dygtig tømrer. Udfører opgaverne præcis som aftalt med stor nøjagtighed.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
Havlykke Håndværk har bygget et anneks til vores sommerhus.
Vi er ovenud tilfredse med både resultatet og samarbejdet med Jonas og kan klart anbefale Havlykke Håndværk.

Réponse de Havlykke Håndværk ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.