Hazey.se Avis 421

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Håller en hög standard på sina varor och är snabba med både leveranser samt svarstider. Även generösa med sina priser samt driver kampanjer majoriteten av tiden som faktiskt är prisvärda. Skulle de... Voir plus

1. Magasin de cannabis

Välkommen till Hazey – Din trygga väg till cannabinoidkultur På Hazey.se samlar vi Sveriges främsta sortiment av lagliga cannabinoider – från exklusiva buds och tekniska vapes till unika samlarprodukter med THC-A, 10-OH-THC, THCB och CBD. Allt noggrant testat, verifierat och lagligt att köpa i Sverige. Vi tror på kvalitet, transparens och upplevelse. Därför samarbetar vi bara med tillverkare vi litar på – med laboratorieprover, tydlig ursprungsinformation och kontrollerade tillverkningsprocesser som grund. Hazey är mer än en butik – det är en livsstil och ett community för dig som uppskattar: • Modern cannabiskultur • Säkerhet & laglig trygghet • Design, doft och detaljer Vi följer svensk lagstiftning noggrant och gör det enkelt för dig att handla produkter som är lagliga, snygga och pålitliga.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

421 avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Första gången jag beställde kom…

Första gången jag beställde kom produkten sent. De erbjöd visserligen ersättning, men först efter att ha ignorerat mig i en månad.

Jag köpte senare en vape som visade sig vara en ren scam. Jag rökte halva på en dag och kände knappt något alls, och det lilla man kände var av riktigt dålig kvalitet.

Dessutom har de tagit bort min recension av produkten. De hörde själva av sig för att få feedback, men valde sedan att helt ignorera mitt svar.

13 avril 2026
Avis spontané

Kvalitet, service, leveranstid !!!

Kvalitet, service, leveranstid - mycket bra, det känns som att man kan lite på att hazey vill eftersträva kvalitet, jag har tex beställt MS från anda shoppar där det har visat sig vara stor skillnad på utseende, smak, doft och kvalitet.. Från hazey har jag alltid fått originalförpackningar från leverantörer som tex. magic farmers - kan tipsa om khalifa kush ;)

15 avril 2026

I recommend this store

Fast delivery! Wide selection! Great discounts, bonuses, and prices! The quality of the products is above average. I recommend this store. I think this store has no competitors in Sweden. I've ordered this product several times, but unfortunately I'm only leaving a review now. I was on a long business trip.

1 mars 2026
Avis spontané

Snabb leverans, bra och enkel kundtjänst om något går fel

8 avril 2026

tack för fina ord! :)

jätte bra

Snabba leveranser och alltid rea

kul att höra :D

Super bra produkter

Super bra produkter, Super bra Kund Service!

6 février 2026

tack för så fina ord :D

I överlag bra

Jag tycker att produkterna ger bra effekt och det är snabb leverans, det enda problemet jag har stött på är att vissa vapes går inte att använda upp helt. Det är som att det är nån fast substans inuti som gör att bara ca 90% av vapen går att använda, och vekar vara typ 50/50 att man får en sån vape. Om det inte vore för det hade jag gett fem stjärnor!

Riktigt kasst bolag

De tog inte med min recension jag skrev förra sommaren. Dåliga produkter med för den delen

Hej Gisela,

Tråkigt att höra att du känner så. Vi tar absolut inte bort omdömen bara för att de är negativa, däremot modererar vi ibland produktrecensioner som är väldigt gamla, saknar koppling till produkten eller inte innehåller någon konkret feedback.

Vi vill såklart alltid höra när något inte fungerar som det ska. Om du vill får du gärna kontakta oss direkt via mejl så kan vi kika på vad som hänt och se om vi kan hjälpa dig vidare.

Vänliga hälsningar
Team Hazey 🌿

Har testat olika produkter nu

Har testat olika produkter nu, samtliga med bra kvalitet och bra upplevelser. Gjorde själv en miss i min beställning och kontaktade hazeys. Dom förklarade vad som saknades och kompenserade min beställning gratis trots felet var helt mitt. Det här är varför jag är återkommande kund.

1 avril 2026

Réponse : Hazey.se

Kul att du uppskattar det lilla extra vi kämpar för att erbjuda :D