Ændrer dimensioner på varen uden at rette beskrivelse. Har tidligere købt afsætningspinde i tykkelsen 2,5x2,5 cm. Køber dem igen under samme vare nr, og får pæle der er 2x2 cm istedet. Løsning: at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte 4 vandingsposer juli 2019. Levering tog 1 1/2 dag. Jeg elsker de poser de er diskrete, nemme at montere. Personalet er meget hjælpsomme, søde og venlige. En pose var defekt og jeg fik omgående t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var et mindre problem under bestillingen, som dog er helt min eget, hvor jeg fik skrevet tlf. nummer under EAN feltet i bestillingen. Dette resulterede i at ordren skulle godkendes manuelt, hvil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne. En opringning til en meget venlig medarbejder resulterede at støvlerne blev ombytte næste dag via GLS - perfekt En anden ting... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dalgas er din leverandør af alt udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til kirkegårde, til planteskoler og anlægsgartneri, til frugt-, bær- og vinproduktion. Vi har desuden skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.
Gl. Skivevej 91, 8800, Viborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtigt levering og det lever op til dig jeg forventer

Réponse de Dalgas Shop
Min Felco 8 saks blev som ny.
Skær og fjeder nåede til Bornholm på 2 dage - finde gået.

Réponse de Dalgas Shop
Varene var helt som forventet, når de er brugt vil jeg købe igen

Réponse de Dalgas Shop
Jeg bestilte en ordre hos HD2412 og det var meget nemt at gøre. Varen kom hurtigt og var præcis som forventet. Prisen var rigtig god. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Réponse de Dalgas Shop
Jeg var lidt længe om at turde gennemføre min bestilling da varen forekom mig "for" billig og jeg brød mig ikke om at jeg ikke kunne få sendt til min pakkeshop.
Min bekymring blev gjort fuldstændig til skamme. Jeg snakkede med en flink medarbejder og skulle blot skrive i kommentarfeltet at pakken måtte afleveres i min lokale pakkeshop samt hvilken hvis jeg ikke var hjemme når GLS leverede.
Den blev hurtigt afsendt og jeg hentede i dag min virkelig billige fjællræven jakke i min lokale pakkeshop. Jeg vil klart handle med hd2412 igen og kan kun anbefale andre at gøre det samme

Réponse de Dalgas Shop
Lynhurtig levering af supergode varer, som altid en fornøjelse at handle med HD2412.

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig levering med fragtmand, godt afskrækningsprodukt til Rådyr

Réponse de Dalgas Shop
Købt en Bahco tømmersaks.
Den virker som den skal, og den er solid.

Réponse de Dalgas Shop
Bestillingen var nem og jeg modtog pakken på det forventede tidspunkt.

Gennemført kanon & perfekt pris & levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig, kvik og nem at finde rundt på deres hjemmeside. Levering skete 36 timer efter bestilt med GLS

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig levering, overskuelig hjemmeside og super gode priser :-))

Réponse de Dalgas Shop
Kan helt klart anbefale denne juletræsfod med dejlig stor vandbeholder så træet ikke tørrer ud. Nem at betjene og holder træet fast, selv med en tyk stamme.

Réponse de Dalgas Shop
Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne.
En anden ting der var rigtig rart - der var ingen ventetid på telefonen.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos HD2412

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig levering. Jeg købte en Krinner comfort m juletræsfod - 2,5 m træ, nem at håndtere - genial ide.

Réponse de Dalgas Shop
Utrolig hurtig levering og rigtig fine priser på det produkt jeg købte.
Havde kontant til virksomheden pga. et afklarende spørgsmål og fik utrolig god service. Kan helt sikkert anbefale at handle her :-)