Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ændrer dimensioner på varen uden at rette beskrivelse. Har tidligere købt afsætningspinde i tykkelsen 2,5x2,5 cm. Køber dem igen under samme vare nr, og får pæle der er 2x2 cm istedet. Løsning: at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var et mindre problem under bestillingen, som dog er helt min eget, hvor jeg fik skrevet tlf. nummer under EAN feltet i bestillingen. Dette resulterede i at ordren skulle godkendes manuelt, hvil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne. En opringning til en meget venlig medarbejder resulterede at støvlerne blev ombytte næste dag via GLS - perfekt En anden ting... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériel agricole
  2. Pépinière de sapins de Noël
  3. Fournisseur d'engrais
  4. Service forestier
  5. Magasin d'articles pour l'aménagement paysager
  6. Pépinière

Écrit par l'entreprise

Dalgas er din leverandør af alt udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til kirkegårde, til planteskoler og anlægsgartneri, til frugt-, bær- og vinproduktion. Vi har desuden skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt at bestille

Nemt at bestille , hurtig levering og god service

11 août 2019

Réponse de Dalgas Shop

Tak for de pæne ord, Kristian! Det er dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at handle med dig igen.

Købte 4 vandingsposer juli 2019

Købte 4 vandingsposer juli 2019. Levering tog 1 1/2 dag. Jeg elsker de poser de er diskrete, nemme at montere. Personalet er meget hjælpsomme, søde og venlige. En pose var defekt og jeg fik omgående tilsendt en ny pose. Fantastisk service. Jeg vil sikkert købe flere poser når jeg nu skal plante mere til efteråret på min sandede sommerhusgrund. Tak for professionel betjening. Angly

21 juillet 2019

Réponse de Dalgas Shop

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, Angly! Det er vi meget glade for. Tusind tak for de pæne ord! Vi glæder os til at sende dig nogle flere vandingsposer, når du får brug for dem.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering! Anbefales

8 juillet 2019

Réponse de Dalgas Shop

Tusind tak for de pæne ord, Peter! Vi håber at få lov at betjene dig igen.

Tilfreds kunde

Hurtig og præcise svar da jeg talte med dem over telefonen.
og nemt at finde produkterne på deres hjemmeside og nemt igennem
webshoppen.
Hurtig levering. Varen købt d.11.06.2019 sent på dagen og leveret
d14.06.2019 og gratis katalog medfulgte da jeg gav et flueben i
firkanten hvis jeg ønskede dette. jeg bestiller gerne mere hos dem Fragten var ikke for dyr ej heller varerne

24 juin 2019

Réponse de Dalgas Shop

Tusind tak for den lange og flotte anmeldelse, Erik. Det er skønt med nogle tilbagemeldinger fra jer, der oplever os fra "den anden side" - det er med til at gøre os bedre hele tiden. Så det takker vi mange gange for.
Vi glæder os til, at vi forhåbentlig kan give dig en god kundeoplevelse igen.

Fint produkt.

17 mai 2019

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt, at du er tilfreds med det, du har købt hos os, Jørgen!

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget positiv handel!!

Den bedste fugle kasse, jeg har oplevet nogensinde! Nem at hænge op, nem at rengøre og materialet gør, at den hænger stabilt.
En anden god ting ved denne handel er, at HD2412 er til at kontakte telefonisk ( et levende menneske!!) samt at leveringen var vældig hurtig.

30 avril 2019

Réponse de Dalgas Shop

Hvor dejligt at høre, Christina! Så bliver fuglene forhåbentlig ligeså glade for dit køb :)
Skønt at høre, at du har været tilfreds med vores service - vi elsker også at snakke med vores kunder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og præcis levering af det…

Hurtig og præcis levering af det bestilte i deres webshop. Oplever altid at varerne leveres inden for et par dage og ofte (hvis man får bestilt tidligt nok) at det er dag til dag levering. Kan kun varmt anbefale HD2412

29 avril 2019

Réponse de Dalgas Shop

Tusind tak for den lange og flotte anmeldelse af vores webshop, Martin! Det sætter vi virkelig pris på. Og vi er selvfølgelig også rigtig glade for at høre, at vi altid har kunnet leve op til dine forventninger. Det vil vi forsøge at fortsætte med.

Superfint!!

15 avril 2019

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak! Det er vi rigtig glade for :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Bra och snabb service av leverans till…

Bra och snabb service av leverans till Sverige. Ett litet problem med betalningslösningen, som hängde sig. Det löste sig ganska lätt, och ett bekräftande mail att varorna var på väg fick jag redan kommande vardag.

7 avril 2019

Réponse de Dalgas Shop

Tak for den meget fine anmeldelse, Anders! Den er meget værdsat. Jeg håber, du har lyst til at handle hos os en anden gang igen.

Endnu en god oplevelse

Endnu en god oplevelse, fint udvalg og hurtig levering.

24 mars 2019

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt at høre, Pia :) Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger.

hurtig handel

hurtig handel. vare svarer til beskrivelse.

10 mars 2019

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak for den fine anmeldelse, Bente! Dejligt, at du er tilfreds med din vare.

Skov hugger udstyr

Kom lynhurtigt og kvaliteten er helt som forventet

4 mars 2019

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak for de pæne ord! Dem sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 110 stk 20 liter plastpotter…

Bestilte 110 stk 20 liter plastpotter til mine frugttræer.Meget tilfreds med produkt og service.

18 février 2019

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt at høre, at du fik de ønskede produkter og den ønskede service, Keith!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus