Ændrer dimensioner på varen uden at rette beskrivelse. Har tidligere købt afsætningspinde i tykkelsen 2,5x2,5 cm. Køber dem igen under samme vare nr, og får pæle der er 2x2 cm istedet. Løsning: at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der var et mindre problem under bestillingen, som dog er helt min eget, hvor jeg fik skrevet tlf. nummer under EAN feltet i bestillingen. Dette resulterede i at ordren skulle godkendes manuelt, hvil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne. En opringning til en meget venlig medarbejder resulterede at støvlerne blev ombytte næste dag via GLS - perfekt En anden ting... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dalgas er din leverandør af alt udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til kirkegårde, til planteskoler og anlægsgartneri, til frugt-, bær- og vinproduktion. Vi har desuden skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.
Gl. Skivevej 91, 8800, Viborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Dalgas Shop
Købte 4 vandingsposer juli 2019. Levering tog 1 1/2 dag. Jeg elsker de poser de er diskrete, nemme at montere. Personalet er meget hjælpsomme, søde og venlige. En pose var defekt og jeg fik omgående tilsendt en ny pose. Fantastisk service. Jeg vil sikkert købe flere poser når jeg nu skal plante mere til efteråret på min sandede sommerhusgrund. Tak for professionel betjening. Angly

Réponse de Dalgas Shop
Det var nemt at finde de ting jeg skal bruge.

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig og præcise svar da jeg talte med dem over telefonen.
og nemt at finde produkterne på deres hjemmeside og nemt igennem
webshoppen.
Hurtig levering. Varen købt d.11.06.2019 sent på dagen og leveret
d14.06.2019 og gratis katalog medfulgte da jeg gav et flueben i
firkanten hvis jeg ønskede dette. jeg bestiller gerne mere hos dem Fragten var ikke for dyr ej heller varerne

Réponse de Dalgas Shop
Super hurtig levering og varerne lever op til det beskrevne. Kan anbefales.

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig levering super produkt og fair pris

Réponse de Dalgas Shop
Den bedste fugle kasse, jeg har oplevet nogensinde! Nem at hænge op, nem at rengøre og materialet gør, at den hænger stabilt.
En anden god ting ved denne handel er, at HD2412 er til at kontakte telefonisk ( et levende menneske!!) samt at leveringen var vældig hurtig.

Réponse de Dalgas Shop
Hurtig og præcis levering af det bestilte i deres webshop. Oplever altid at varerne leveres inden for et par dage og ofte (hvis man får bestilt tidligt nok) at det er dag til dag levering. Kan kun varmt anbefale HD2412

Réponse de Dalgas Shop
Bra och snabb service av leverans till Sverige. Ett litet problem med betalningslösningen, som hängde sig. Det löste sig ganska lätt, och ett bekräftande mail att varorna var på väg fick jag redan kommande vardag.

Réponse de Dalgas Shop
Endnu en god oplevelse, fint udvalg og hurtig levering.

Réponse de Dalgas Shop
Bestilte 110 stk 20 liter plastpotter til mine frugttræer.Meget tilfreds med produkt og service.