Ændrer dimensioner på varen uden at rette beskrivelse. Har tidligere købt afsætningspinde i tykkelsen 2,5x2,5 cm. Køber dem igen under samme vare nr, og får pæle der er 2x2 cm istedet. Løsning: at... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købte 4 vandingsposer juli 2019. Levering tog 1 1/2 dag. Jeg elsker de poser de er diskrete, nemme at montere. Personalet er meget hjælpsomme, søde og venlige. En pose var defekt og jeg fik omgående t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Der var et mindre problem under bestillingen, som dog er helt min eget, hvor jeg fik skrevet tlf. nummer under EAN feltet i bestillingen. Dette resulterede i at ordren skulle godkendes manuelt, hvil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte nogle sorte Viking støvler - ved en fejl kom de i grønne. En opringning til en meget venlig medarbejder resulterede at støvlerne blev ombytte næste dag via GLS - perfekt En anden ting... Voir plus

1. Fournisseur de matériel agricole
  2. Pépinière de sapins de Noël
  3. Fournisseur d'engrais
  4. Service forestier
  5. Magasin d'articles pour l'aménagement paysager
  6. Pépinière

Écrit par l'entreprise

Dalgas er din leverandør af alt udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til kirkegårde, til planteskoler og anlægsgartneri, til frugt-, bær- og vinproduktion. Vi har desuden skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Billige priser og hurtig og fejlfri …

Billige priser og hurtig og fejlfri levering.

24 janvier 2018

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak for den fine anmeldelse, John. Vi er glade for, at vi kunne indfri dine forventninger.

Flot, solid juletræsfod.

Har ikke anvendt den endnu da julen er overstået. Men det ser flot ud og solid så vi glæder os. Levering var perfekt.

11 janvier 2018

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak for anmeldelsen. Vi håber, I bliver glade for juletræsfoden næste jul, når den skal tages i brug.

Positivt hele vejen

De havde lige det, jeg skulle bruge. Hurtig, overskuelig og nem bestilling på hjemmesiden. Afhentning i butik samme dag, og meget venlig betjening.

28 décembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt, at du havde en god oplevelse både online og offline, Bjarne - og mange tak for din fine anmeldelse.

/Julie Faurholt Hagel, HD2412

Super produkt af høj kvalitet og …

Super produkt af høj kvalitet og funktion til billigste pris. Leverance og service ligeledes i top.

22 décembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Tusind tak for de flotte ord, Kirsten! Du rammer plet på alle vores mærkesager.

/Julie Faurholt Hagel, HD2412

Betaling og levering var som det …

Betaling og levering var som det skulle. Leveringen var dog ikke fra dag til dag, men man er nok blevet godt forvent. Glædelig jul.

19 décembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Mange tak for din anmeldelse, Melanie! Vi forsøger at levere alle ordrer fra dag til dag, men er den bestilt efter kl. 15 eller fredag, lørdag eller søndag, kan det forekomme, at der går en ekstra dag, inden du har din pakke. Vi håber, at produktet lever op til dine forventninger, og at du havde en dejlig jul.

/Julie Faurholt Hagel, HD2412

Hurtig levering og produktet var som …

Hurtig levering og produktet var som lovet, og som det fremstod på billederne.

18 décembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Vi er glade for, at vores service og produkt levede op til dine forventninger, Alexander!

Dejligt firma

Dejligt firma.
Søde og glade mennesker. :-))
Funktionel og overskuelig webshop der er lige til at gå til.

10 novembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Tusinde tak for de flotte ord, Jane!

God service

God service, god pris og hurtig levering

8 novembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Det er tre dyder vi er meget stolte af - tak for de pæne ord, Peter.

super service

2 novembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt at høre - tak Torben.

Super go service

Super go service, og hurtig ekspedition og levering og de overholder de indgåede aftaler til tiden, så vil varmt anbefale firmaet til andre..

Mvh Ulrich Nielsen 👍

1 novembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Det er rigtig rart at se du er glad og tilfreds Ulrich - tusinde tak for de pæne ord!

Super produkt

Super produkt, let at bruge og juletræet holder til langt efter jul.

1 novembre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Alletiders - dejligt at høre du er glad for produktet. Rigtig god jul til dig! :)

altid god service fra HD2412

altid god service fra HD2412, hurtig tilbagemelding hvis der er fejl ved bestillingen.

9 octobre 2017

Réponse de Dalgas Shop

Tak for de pæne ord, Jens - det er godt at høre.

Hurtig levering

Hurtig levering.
De modtagne tonkinstokke var helt som forventet.

21 août 2017

Réponse de Dalgas Shop

Dejligt Ole - tak for din fine anmeldelse.

Her er et direkte link til tonkinstokkene:

/ Lars Holmgaard, HD2412

Et godt firma MED FIN HJÆLPSOMHED OG …

Et godt firma MED FIN HJÆLPSOMHED OG FIN SERVICE fELCO ER AE TIDERS SAKS . JEG HAR EN 30 ÅR GAMMEL, DER ER SOM NY, MEN DEN SKAL PASSES EFTER HVERT BRUG MED fELCO SPRAY OLIE. Jørgen Aborg SKOLE.

20 août 2017

Réponse de Dalgas Shop

Det er godt at høre, Jørgen. Tak for de flotte ord. Og du har helt ret - ordentligt værktøj holder længe når man er så god til at passe på det, som du er.

Her er et direkte link til Felco Spray olien, så andre også kan vedligeholde deres sakse:

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, forventet kvalitet og konkurrencedygtig pris. Sådan skal det bare gøres! De kan varmt anbefales

12 août 2017

Réponse de Dalgas Shop

Tusinde tak for de meget pæne ord, Anne!