Healthy Heads Animal Care Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Product ´Complete Support´ is uitstekend, had vorig jaar niet gedacht dat mijn greyhound deze jaarwisseling zou halen gezien haar afnemende kracht in haar achterhand. Ze krijgt dit inmiddels al vele v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Complete support hond werkt geweldig goed al jaren voor onze Berner sennen . Ik bestel en heb het zo weer in huis. Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vrien... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze 11 jarige doodle kreeg moeite met bewegen. Wij merkten dat vooral aan het feit dat hij zich nooit meer helemaal uitstrekte. Terwijl hij dat altijd zeer uitgebreid deed na een dutje! Na een week H... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bewust even gewacht met een review te schrijven omdat ik het effect op een wat langere termijn wilde beoordelen. Maar de Complete Support werkt serieus goed! Al na één week merkten we verschil en kon... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden

Ik had healthy complete besteld. Onze hond van 14 doet het hier heel goed op.

De bestelling was keurig de volgende dag binnen. Bedankt daarvoor

Mvg
Els Bultsma

8 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds we Golden Resistance gebruiken…

Sinds we Golden Resistance gebruiken merk ik echt verschil bij onze labrador. Zijn ontlasting is veel beter, hij heeft meer energie en ziet er gezonder uit. Fijn dat het helemaal natuurlijk is, wij willen niet meer zonder!

18 août 2025

Réponse de Healthy Heads Animal Care

Wauw! Wat fijn om dit te horen!

Fijn dat uw labrador weer vol met energie zit en een stuk gezonder is, hier zetten wij ons elke dag weer voor in!

Super

Service en producten zijn wij zeer content mee

12 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb driemaal geprobeerd om een…

Ik heb driemaal geprobeerd om een bestelling te plaatsen en driemaal heb ik eerst een bevestiging gekregen en onmiddellijk daarna het bericht van annulatie, met als de reden dat gekozen betalingswijze niet werd geaccepteerd in mijn account.. Pas daarna verscheen een bericht dat gekozen product niet in voorraad was- te laat want ik heb al ergens besteld wat ik zocht. Jammer. Misschien lukt het de volgende keer...

6 mars 2025

Hoi Irena,

Wat spijtig om jouw reactie te lezen.
Wij hebben inderdaad gezien dat jouw betalingen niet door zijn gekomen en hebben daar direct een passende oplossing voor aangeboden om het direct naar ons rekening nummer over te maken zodat wij het pakket konden opsturen.

De gekozen betalingswijze word zeker geaccepteerd door ons, echter werkte wellicht die betaalwijze op dat moment niet.

En uiteraard zijn al onze producten ruim om voorraad, wellicht zou u ons kunnen vertellen om welk product het ging dat niet voorradig was?

Wij zien u graag terug bij Healthy Heads, en mocht u ergens tegenaan lopen schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@healthyheads.nl

Team Healthy Heads

Goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwalitiet en ze hebben een snelle levertijd

25 février 2025

Réponse de Healthy Heads Animal Care

Hartelijk dank hiervoor! hier doen wij het voor!

Geweldig

Werd snel geleverd en mijn hond, die mankte, krijgt het nu enkele weken en is veel beter gaan lopen.
Na veel anderen supplementen te hebben gebruikt is dit de eerste die echt goed werkt !
Dus ik blijf het zeker geven.

13 février 2025

Réponse de Healthy Heads Animal Care

Wat fijn om te horen! hier doen wij het voor.

Binnenkort is onze gehele vernieuwde en uitgebreide producten lijn beschikbaar waarbij de bekende producten ongewijzigd succesvol blijven.

Team
Het team van Healthy Heads

Noté 5 sur 5 étoiles

Complete support hond werkt geweldig…

Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vriendelijke mail met uitleg vertraging en bij mijn bestelling een pot met fish treats hond erbij … hoe aardig is dat 👍🏼

18 février 2025

Réponse de Healthy Heads Animal Care

Hartelijk dank! Dit horen wij graag. Helaas was de trage verzenden overmacht door de bezorgdienst.

Team
Het team van Healthy Heads

Het wordt snel geleverd

Het wordt snel geleverd, vriendelijke mails en je wordt geïnformeerd over alles. Heel fijn kadootje erbij.

17 février 2025

Réponse de Healthy Heads Animal Care

Dankuwel voor uw fijne bericht! hier doen wij het voor.

Het Team van Healthy Heads

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd tevreden van jullie!

28 janvier 2025

Dat horen wij graag!
De service zal vanaf nu alleen maar beter worden!

Team Healthy Heads

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte service en geen contact mogelijk

Over de producten zelf ben ik tevreden. Echter mijn laatste bestelling is incompleet verstuurd en vervolgens is er geen contact met het bedrijf. Ze reageren niet op mail, niet op het contactformulier en het telefoonnummer is niet in gebruik. Kortom slechte service en voor mij reden om hier nooit meer te bestellen.

25 novembre 2024

Hoi Linda,

Wat verveld dat dit uw ervaring is, Healthy Heads is recent overgenomen. Daarbij hebben wij geinvesteerd in onze klantenservice en vernieuwde producten.

Shoppen bij Healthy Heads word in 2025 een hele nieuwe ervaring!!

Het nieuwe team van Healthy Heads verzorgt uw bestelling met liefde!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze sturen niks op en je krijgt geen…

Ze sturen niks op en je krijgt geen contact!

7 novembre 2024

Hoi Bianca,

Shoppen bij Healthy Heads word in 2025 een hele nieuwe ervaring!!

Het nieuwe team van Healthy Heads verzorgt uw bestelling met liefde!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus