1. Magasin de matériel médical
  2. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Heat Sense forhandler et stort udvalg af Rød Lys Terapi og Laser produkter til både mennesker og dyr

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fantastisk

Har haft muskelsmerter i en skulder i 2 år har prøvet andre behandlinger uden held. Købte en lys pen 3.0 har brugt den to gange om dagen i 3 uger nu og min skulder har det allerede meget bedre.
Fik mit produkt 2 dage efter bestilling så det var også perfekt.

20 mars 2026

Bedste anbefaling

Meget behagelig kundeservice, med god information.
Mulighed for at prøve produkt af inden endeligt køb, den store laser har lindret min skulder, så der spares mange penge på dyre laser behandlinger hos fys. Tak for jer ❤️

17 février 2026

Fantastisk produkt

Jeg har pennen, og den er virkelig god til at behandle specifikke mindre områder. Bruger den på nakke, knæ, fødder og meget på hænder og håndled, hvor jeg har inflammation.

Ekstra gevinst er også, at vores hest tager virkelig godt imod. Han spænder af efter ganske kort 1-2 minutter med pennen, hvor han begynder at gabe og ‘smaske’ og ‘gå ind i sig selv’.

Super god kundeservice.
Klar anbefaling her fra.

10 janvier 2026

Réponse : Heat Sense ApS

Mange tak for den fine anmeldelse

Er vild med den lysmaskesæt jeg har…

Er vild med den lysmaskesæt jeg har købt her, jeg har haft et par lysmaske og den her slutter godt til og er et hamrende effektiv produkt. Udover det har den infrarød det hjælper min nakke efter hjernerystelsen med at løsne sig og mod nerverne, det er genialt. Min hud er så flot når jeg bruger masken, og perfekt kundeservice jeg mistede mine to ledninger til opladning heat sense gav yderst god service og sendte to nye til mig. Tak for et lækkert produkt til en god pris og god kundeservice.

7 janvier 2026

Kære Chanette

Mange tak for de pæne ord:)

Mvh
Heat Sense

Heat sense apparat til at løsne muskler…

Heat sense apparat til at løsne muskler til 2000kr er fuldstændigt spild at bruge penge på, effekten er minimal, man kan ligeså godt bruge en banan, den kan trods alt spises bagefter. Spild af penge

31 octobre 2025

Réponse : Heat Sense ApS

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med produktet.
Vi synes desuden det er meget ærgerligt, at du ikke på noget tidspunkt har kontaktet os. Så kunne du have fået pengene refunderet, så du ikke sidder tilbage med en dårlig oplevelse

Lynhurtig levering fantastisk service 👌

Lynhurtig levering !
Bestilte varen onsdag over middag - har modtaget varen i dag fredag på trods af det var helligdag i går.. det må kaldes lynhurtigt 👌
Jeg ringede til firmaet onsdag for at være sikker på at ordren var gået igennem... det viste sig at ordrebekræftelsen var røget i mit spamfilter...telefonen blev taget omgående og meget høflig betjening.
Firmaet får min varmeste anbefaling.
Venlig hilsen
Yvonne

30 mai 2025

Varmeste anbefaling ⭐️

Varmeste anbefaling - Produkterne fra Heat Sense er af høj kvalitet med lang batteritid. Jeg har et sæt klokker, pad og gamacher til min tidligere skadede hest, og effekten er tydelig – hesten går markant bedre efter brug, og det hjælper både på skader og ømme muskler.

Det bedste er, at jeg også kan bruge det selv, og det lindrer både hovedpine og muskelømhed. Heat Sense skiller sig ud ved at have en smart løsning uden en stor, tung powerbank, hvilket gør produkterne langt mere brugervenlige.

Hvis du leder efter noget, der virkelig virker – både til mennesker og heste – kan jeg varmt anbefale det

14 février 2025

God kundeservice, hurtig levering og farvel til små skavanker..

Har døjet med hælspore og generelle spændinger i læggen og ville prøve lysterapi. God kundeservice, hurtig levering - og farvel til hælspore med laser - og farvel til spændinger med en lyspad.
Begge produkter er blevet en fast del af rutinen når vi rammer sofaen og har småskavanker, der skal fikses efter en lang dag ude.

31 janvier 2025