Heavenfindz Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Meerdere keren besteld, goede kwaliteit producten. Makkelijk contact met klantenservice: als je een product wilt ruilen, gaat dat zonder problemen. Leuke items en vaak onderscheidend tov andere wink... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In een TikTok livestream terecht gekomen, zag super mooie kleding. Twijfelde tussen 2 maten en de dame heeft al mijn vragen beantwoord en op aanraden voor maat M gekozen. De party blue set is zo gewel... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Echt een superleuk jurkje

Echt een superleuk jurkje. Lekker stofje ook. En het klopt inderdaad: one size fits all. Had ik niet verwacht. Ook snel ontvangen. Erg blij mee.

24 juillet 2026

Réponse de Heavenfindz

Super fijn om te horen! Mocht je nog andere kleurtjes willen we hebben nu een summer deal met de jurken! Op de rest van de collectie hebben we 15% korting met de code SUMMER

Blij mee!

Snelle verzending, dus gewoon vanuit Nederland! Jurk is ietwat strak voor iemand met maat 42 maar het kan!
Het denimsetje is echt supermooi en past perfect!!

8 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Maatadvies gevraagd over een broek in…

Maatadvies gevraagd over een broek in een tiktok live. Zo goed advies gekregen, toch een maat kleiner besteld dan ik dacht, en hij zit perfect. Was de dag erna al binnen. Heel fijn contact te krijgen en direct antwoord op je vragen en een hele snelle levering.

7 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een pakket bij ze besteld niet te vrede

Ik heb een pakket bij ze besteld waarvan ik 2 producten wou retourneren. Hiervoor gemaild en werd eerst overgehaald dat de broek wel zou uitlopen en naar mij lichaam gaat zitten. Ik wil toch mijn producten retourneren. Uiteindelijk heb ik een dhl retourlabel aangemaakt deze word automatisch op hun dichtstbijzijnde pakketpunt afgeleverd. Dit gemaild te hebben naar hun krijg ik als antwoord wij halen geen pakketjes op bij een afhaal punt terwijl ik het retourlabel al gehaald heb. Nu moet ik dus een extra retourlabel gaan aanvragen terwijl ze hun pakketjes zelf ook afleveren bij dat punt om te versturen.. erg jammer voor mij geen heavenfindz meer

8 juillet 2026

Réponse de Heavenfindz

Hi, op ons retourformulier staat een retour adres aangegeven.

Noté 2 sur 5 étoiles

Pakket retour gedaan

Pakket retour gedaan, maar het werd niet opgehaald met de afhaalcode bij DHL. Contact gehad met DHL en die zeiden dat ze meerdere malen een mail naar ze hebben gestuurd met de afhaalcode, hun zeggen dat ze geen afhaalcode hebben gekregen. Ze hebben het pakket dus weer retour gestuurd naar mij en kan ik weer betalen voor een retourlabel, ze denken nergens over mee! Dus nooit weer voor mij geen bestelling hier

3 juin 2026

Réponse de Heavenfindz

Pakketten kunnen altijd retour worden gestuurd naar ons retouradres. Normaal gesproken halen wij pakketten niet op, omdat het voor ons niet mogelijk is om retourzendingen van iedereen op verschillende locaties af te halen. Daarom werken wij met een vast retouradres.

In dit geval waren wij bereid om het pakket af te halen. Hiervoor hadden wij echter wel een bericht of bevestiging moeten ontvangen van dhl. Helaas hebben wij niets in onze e-mail ontvangen, waardoor wij niet op de hoogte waren van de afhaalmogelijkheid. Daar kunnen wij dan ook niets aan doen.

roze glitter pak

Had het roze glitter spijker pak aan en kreeg heel veel complimenten van mensen die ik niet kenden. Zit ook erg lekker en goeie kwaliteit !! 😍

5 juin 2026

Dankjewel! Alles is nu met 15% korting te shoppen met de code SUMMER

Wat een geweldige webshop

Wat een geweldige webshop ! Ik heb de party set ondertussen al in 3 verschillende kleuren en ik heb ook altijd een heel goed contact met de verkoopster! De verzending gaat heel snel naar België ! Ik moet dringend plaats maken in mijn kast voor nog meer leuke items van Heavenfindz. 💕

6 juin 2026

Oplichting

Oplichting.
Meerdere keren contact gehad via de mail om wat te retourneren waar het kaartje niet aanzat toen ik het al binnen kreeg. Dat was geen probleem. Tot aan heden nog geen terugbetaling ontvangen, terwijl het al 9 mei bij hun is geleverd. Volgens hun is er niks ontvangen. Hier wel op kunnen reageren maar op de andere platformen niet. Beweren dat het niet via de retourprocedure is gegaan onzin! Bewijs dat jij er mee akkoord ging en het zit binnen de herroepingsrecht. 28 april besteld kwam pas 2 mei aan. 8 mei geretourneerd en 9 mei bij jullie aan overal bewijzen van. En nu maand later krijg je pas reactie op je retour erg slecht!

9 mai 2026

Réponse de Heavenfindz

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een retourzending langer duurt dan verwacht. Tegelijkertijd willen wij aangeven dat wij als webshop niet actief iedere retourtracking volgen nadat een klant een pakket heeft verzonden. Wanneer een retour wordt aangemeld, wachten wij af totdat deze daadwerkelijk bij ons wordt bezorgd en verwerkt.

Hoewel een tracking kan aangeven dat een pakket is afgeleverd, komt het helaas weleens voor dat een zending vertraging oploopt, verkeerd wordt bezorgd of om andere redenen niet bij de ontvanger terechtkomt. Daarom zijn wij afhankelijk van de daadwerkelijke ontvangst van een retourzending voordat wij een terugbetaling kunnen verwerken.

Wij vinden het daarnaast jammer dat er direct sprake wordt gemaakt van oplichting, terwijl wij nog geen gelegenheid hadden gehad om op je e-mail te reageren of de situatie te onderzoeken. Wij staan altijd open voor overleg en zoeken graag samen naar een oplossing wanneer er iets misgaat.

Hele fijne webshop!

Leuke items en vaak onderscheidend tov andere winkels. Ga hier nog veel vaker bestellen!

29 mai 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus