3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

FUP og FIDUS fra A til Z !!!

Kontaktede firmaet per mail indenfor 7 dage efter modtagelse af produktet og skrev at jeg havde fået forkert produkt, - men de påstår at det bare er emballagen som er forkert og produktet er korrekt, trods at der ikke er nogen indholds deklaration !
De tilbyder at sende produktet i korrekt emballage igen eller give mig 15% på det forrige køb….OG jeg kan se at varerne er sendt fra Malmø, hvor de let kunne returneres !!

3 avril 2026

Réponse : Hejskonhed

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.
Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft, da dette ikke er den standard, vi stræber efter at give vores kunder.

Vores team har kontaktet dig via e-mail. Tjek venligst din indbakke, og hvis du ikke ser vores besked, bedes du også tjekke din spam- eller uønsket mappe.

Vi er forpligtet til at undersøge din sag grundigt og finde den bedst mulige løsning for dig. Tak for din tålmodighed, og vi sætter stor pris på muligheden for at rette op på dette.

Mine øjenvipper er lange

Mine øjenvipper er lange, derfor ser de mere volumen ud.
Nem at påføre, da børsten var buet.

31 mars 2026

Réponse : Hejskonhed

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med resultaterne, den ekstra volumen og hvor nemt det er at påføre.

Kommunikation

17 mars 2026

Réponse : Hejskonhed

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten und bestätigen, dass dies nicht unserem üblichen Servicestandard entspricht.

Wir haben versucht, Ihre Bestellung anhand Ihres Trustpilot-Benutzernamens in unserem System zu finden, konnten sie jedoch aufgrund begrenzter Informationen und aus Sicherheitsgründen nicht auffinden. Wir bitten Sie daher, uns hier auf Trustpilot einige zusätzliche Angaben zukommen zu lassen, damit wir den Sachverhalt untersuchen und das Problem beheben können.

Dårlig produkt og returpolitik

Dårlig produkt, der ikke levede op til annonce en. De accepterede ikke varen returneret. Refundering på 34,35 af 269,00 DKK. Dog jeg måtte beholde varen. Dvs. jeg skal selv står for at bortskaffe den - smed den i skrald. Order #126944.

12 février 2026

Réponse : Hejskonhed

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.
Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft. Vi har fundet dine oplysninger i vores system ved hjælp af dit Trustpilot-brugernavn og gennemgår i øjeblikket oplysningerne for bedre at forstå, hvad der er sket.
En person fra vores team har kontaktet dig via e-mail. Tjek venligst din indbakke, og hvis du ikke ser vores besked, bedes du også tjekke din spam- eller uønsket mappe.
Vi er forpligtet til at undersøge din sag grundigt og finde den bedst mulige løsning for dig. Tak for din tålmodighed, og vi sætter pris på muligheden for at rette op på dette.

Rimelige priser og nem retur

Rimelige priser og nem retur, hvis man skulle få brug for det. Fugtighedscremen føles let og dufter friskt.

23 octobre 2025

Réponse : Hejskonhed

Så dejligt at høre, at du fandt returprocessen nem og priserne rimelige!

Virkelig god fugtighedscreme

Virkelig god fugtighedscreme, min hud føles frisk hele dagen. Fik endda rabat, hvilket var et plus.

19 septembre 2025

Réponse : Hejskonhed

Tak fordi du delte din oplevelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb.

God service

Den ene oedre blev væk i forsendelseløbet, og da jeg gjorde dem opmærksom på det, sendte de den på ny, det er god service😀

14 octobre 2025

Réponse : Hejskonhed

Tusind tak for din anmeldelse! 💛 Vi er glade for, at alt blev løst hurtigt, og at du er tilfreds med oplevelsen hos os. Vi sætter stor pris på din tillid til os!

Blød og Fugtet Hud, Meget Tilfreds!

Jeg har for nylig prøvet denne skin moisturizer, og jeg er virkelig imponeret! Den er let, trænger hurtigt ind og efterlader huden blød, glat og fugtet hele dagen. Den føles behagelig og giver et frisk, sundt udseende. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert købe igen!

9 août 2025

Réponse : Hejskonhed

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛 Vi er så glade for at høre, at du elsker vores skin moisturizer, og at den giver dig den bløde og friske fornemmelse, vi ønsker alle skal opleve. Tak fordi du deler din oplevelse — vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Imponerende og effektivt!

Jeg købte hårfjerningsproduktet fra Skönhed, og jeg er virkelig imponeret. Det virker hurtigt, efterlader min hud glat og giver ingen rødme eller irritation. Resultaterne holder længere end forventet, og det føles meget bedre end andre metoder, jeg har prøvet. Jeg er meget tilfreds og glad for, at jeg fandt dette produkt!

5 juillet 2025

Skonhed Hårfjerning Gjorde Det Let

Jeg er så glad for mit hårfjerningsprodukt fra Skonhed! Designet er elegant, nemt at bruge og giver hurtige resultater uden irritation. Min hud føles glat og behagelig, og processen er meget enklere end alt andet, jeg har prøvet før. Man kan tydeligt mærke, at Skonhed fokuserer på kvalitet og kundeservice — dette produkt er både effektivt og pålideligt. Kan varmt anbefales!

16 septembre 2025

Så kom der varer i går. Det er en creme mod neuropati, men ikke det sammen navn, som der blev bestilt. Der var ingen faktura med i pakken, men navn, tlf og adresse var korrekt.

Det er fup og svindel. Min man har bestilt for 1.246-kr., men har ikke modtaget nogle varer. Der kom ingen mail om varekøb, men pengene er trukket fra bankkonto. Nu kan Hejskonhed hverken finde navn, adresse, tlf eller mail. Vi har sendt printscreen fra bankkonto. Men en sludder for en sladder.
Lad jer ikke narre. Pengene bliver overført til Holland - mærkeligt.

Jeg håber selvfølgelig, jeg tager fejl.

13 septembre 2025

Réponse : Hejskonhed

Jeg er oprigtigt ked af den stress, dette har forårsaget, og jeg forstår godt, at situationen føles bekymrende. Jeg vil gerne forsikre jer om, at vi ikke er et svindelfirma, og vi tager sager som denne meget alvorligt.

Hvis din mand har lagt en ordre på 1.246 kr. og ikke har modtaget en ordrebekræftelse, kan det skyldes en fejl i betalingsbehandlingen eller et systemsvigt. Da I allerede har sendt et screenshot, må I meget gerne sende det igen direkte til hej@hejskonhed.com sammen med ordreoplysningerne (navn, adresse, telefonnummer og den e-mail, der blev brugt ved checkout). Med de oplysninger kan vi finde betalingen og enten sende varerne med det samme eller udbetale en fuld refundering i henhold til vores Fortrydelses- og Tilfredshedspolitik: https://hejskonhed.com/pages/fortrydelsesret-returnering

Jeres tillid betyder meget for os, og vi vil gøre alt for at løse dette hurtigt og fair.