1. Animalerie

Dagelijks de lekkerste hondenbrokken voor je viervoeter met een minimale CO2 footprint? Dat kan vanaf nu! De brokken van Teds zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten zoals insecten, naakte haver, gedroogde wortel, tomaten en cranberry. De proteïne uit insecten zijn beter voor het milieu en beter verteerbaar dan traditionele dierlijke proteïnen van bijvoorbeeld vlees of vis; zorgeloos genieten dus. En niet geheel onbelangrijk: dit alles valt ook nog eens goed in de smaak, want 95% van de geteste honden kiest voor Teds.

3,3

Moyen

Les gens ont aussi consulté

Alles ging perfect bij jullie zolang we…

Alles ging perfect bij jullie zolang we via jullie website zelf konden bestellen. Nu is het een ware ramp. Verschillende online winkels waar je kan bestellen maar hebben nooit genoeg stock en de prijzen zijn zo variërend niet te doen. Je moet al bij 3 verschillende websites bestellen om maar aan de 3 smaken te komen. Je doet de bestelling, alles gaat goed en dan krijg je creditnota's omdat hun stock niet klopt. Een hele klucht om aan dat eten te komen + vaak geblutste en kapotgemaakt kuipjes bij ontvangst. Jullie beginnen steeds iets nieuws... loopt goed tot jullie het uit handen geven en het bij jullie zelf op de website het niet meer verkopen. Helemaal niet tevreden over jullie werking en daardoor zijn jullie nu een hele goede klant kwijt als je weet dat ik 7 dieren heb. Helemaal niet klantvriendelijk want negeren compleet je mailing

17 juillet 2024

Co2 weg ermee!

Ik en mijn honden zijn erg tevreden over Teds. Mijn honden vinden het lekker en ik vind het fijn dat ik een steentje bijdraag aan de Co2 vermindering!

Twee keer blij!

Twee keer blij! Eindelijk een echt duurzaam voer en mijn twee bengels doen het er ook nog eens prima op. Fantastisch. Baasje blij, bengels blij!

Prima voer

Ik dacht , ik probeer het gewoon eens. Mijn honden hebben hypoallergeen niet perse nodig, maar het CO2 verhaal vind ik wel belangrijk. Ze vinden het heerlijk, prima voer naar mijn idee.