Kontaktet kundeservice for pakken min med en høvel var ute fra selve plastikkemballasjen. Snakka med en som het Emine siden pakken min var åpnet. Svaret: sånt skjer under frakt Og hun sendte meg en... Voir plus

Varene kom etter 2 dager i posten. Stod til forventningene. Kvalitet virker å være god. Jeg kommer ikke til å være redd for å bestille herfra igjen. Leste reviews etter jeg hadde bestilt og var redd f... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

28 avis

Dårlige varer av kina-kvalitet …

Ikke kjøp Manual Dental Irrigator og heller ikke kjøp Pearlsher. Første funket ikke i det hele tatt. Helt klart kina-kvalitet. SPILL AV PENGER. Andre fungerer dårlig. Sendte reklamasjon til kundeservice for 3 dager siden, men har ennå ikke fått noe svar. Jeg tør ikke kjøpe noe der igjen. Må anse penger tapt, siden kundeservice ikke svarer.

12 septembre 2025

Elendig kundeservice og treg…

Elendig kundeservice og treg forsendelse. Kjøpte noe som hastet litt bestilte derfor ekspress levering. Varene kom alt for sent, så de får jeg ikke brukt. Får heller ikke svar på kundeservice.

6 juin 2025

Elendig service

Elendig service. Fikk ikke refundert beløp selv om angrefristen ble holdt. Orker ikke å bruke mer tid på dem og betaler. Men kommer aldri til å kjøpe derfra igjen.

17 septembre 2024

Dyrt

Eg bestilte detoxputer. Fekk eit anna merke enn det dei reklamerer med. Fekk beskjed frå kundeservice at eg hadde fått rett produkt men dei bruker andre bilde i reklamen. Styr unna denne bedriften. Du får ikkje varene du bestille å dyre er dei og. Hadde eg bestilt ein anna plass hadde eg fått 5 pakker for same prisen for 2. Eg kjem aldri til å bestille hjå dei igjen.

1 octobre 2023

Kjøpte et støttebelte for korsrygg for…

Kjøpte et støttebelte for korsrygg for 4 uker siden. Kvaliteten på dette var en stor skuffelse, sømmer rakner,borrelåsene er utslitt etter 4 uker, elendig kvalitet., men beltet fungerte for min rygg så lenge produktet varte.

13 juillet 2023

Kneortose med fjæring er så dårlig at…

Kneortose med fjæring er så dårlig at en støttebandasje er bedre. Bilder av ortosen stemmer overhode ikke med det som leveres, SÅ STYR UNNA!
Helt på kanten av svindel.
Verdien av plast og fjæring og borrelås på det som leveres, anslås ti NOK 30,-?

27 mai 2023

Tester 3 magnetarmbånd

Tester 3 magnetarmbånd. Lukkemekanismen ved bruk av 2 av armbåndene er elendig, og det ser mer fancy ut på bildene enn hvordan det er i virkeligheten. Et armbånd har en lås som en beltespenne. Denne er ikke optimalt laget for å fungere på samme måte som bildet viser. Kommer til å styre unna i fremtiden.

2 mai 2023

Overpriset Wish

Snakka med en som het Emine siden pakken min var åpnet. Svaret: sånt skjer under frakt Og hun sendte meg en video med hvordan man barberer seg med høvel med YouTubelink. Sendte Ofc en tilbake med En video det de forklarer hvordan man skal snakke med Kunder.

11 janvier 2023

veldig dårlig,,

veldig dårlig,,, bestilte en dings mot snorking/bedre pust og fikk noen metallstenger i en liten pose. 0 svar tilbake når man prøver å få kontakt, hadde aldri kjøpt noe her igjen.

21 septembre 2022

Magnetarmbånd

Kjøpte magnetarmbånd, som skulle fjerne grevinnehenget😅😅 Selvfølgelig virker det ikke, men det var pent da....
Sendte dem en melding, men fikk ikke svar. Ikke overraskende....

2 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit