Köpte en träningsbänk. Stod 2-6dagar leverans. Vilket inte stämde. Tog ca 1v längre tid. Blev lite rädd när jag läste alla omdömen efter min beställning. Men kan inte hålla med om att de inte svarar p... Voir plus
Bestilte nytt baderomssett fra nettsiden da det var utrolig mye fint å velge mellom. Veldig rask levering. Dessverre var det merker på speilet, men fikk fantastisk bra service og fikk ikke bare tilse... Voir plus
Hej, Jag och min fru har båda mejlat gällande den dörr vi beställt som anlände i dåligt skick. Vi får ingen respons eller svar från er och tiden rinner ut då vi hade beställt snickare för montering!... Voir plus
Köp byggmaterial som dörrar, fönster, badrumsprodukter och mycket mer på Hemfint.se. Enormt sortiment, fri frakt över 299 kr!
Suède
A répondu à 51 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jag önskar att ni kontaktar mig omgående. Ordern med utemöbler för nästan 20 000 skulle kommit fram 10/4 men vi har inte hört någonting och mailat ett flertal gånger. Börjar bli genuint orolig och önskar veta när vi får vår order.
Tack!
/C

Réponse : Hemfint
Totalt usel kundservice o slutar svara så fort de blir obekvämt. Köpte en lådcykel som gick sönder efter några veckor. Ett år senare är ärendet fortfarande inte löst o ligger nu hos Arn. Jag varnar starkt för att göra någon som helst affär med företaget

Réponse : Hemfint
Jag har sagt till förut, men de ändrar fortfarande inte på sig. Köp inte därifrån, mycket dålig kundtjänst: 2 timmar per dag, två dagar i veckan! 30 i telefonkö.. Dessutom otydlig information om ev reklamation.
Märkligt att vissa aldrig tar till vara och bättrar sig och så få mer kunder.
Det var tänkt att Vi skulle bli en badkars kund, men inte längre nej.

Réponse : Hemfint
Har köpt en minigrävare hos de men taket saknades. Jag har skickat flera mejls och provat ringt flera gånger men inget svar på mejl eller telefon... Kommer aldrig beställa nått mer där…… och kommer göra en polisanmälan pga bedrägeri.

Réponse : Hemfint
Jag och min fru har båda mejlat gällande den dörr vi beställt som anlände i dåligt skick. Vi får ingen respons eller svar från er och tiden rinner ut då vi hade beställt snickare för montering! Det dåliga betyget är alltså pga att vi ej får svar. Och såklart väldigt kritiskt hur lite skydd det finns runt produkten vid leverans.

Réponse : Hemfint
Beställde en trädgårdsmöbel bestående av soffa och bord. Vid levernas kom kolli 1 av 3. Resten fick jag hålla på och bråka om då kolli 2 saknat adresslapp och skickats tillbaka av speditören. Kolli 3 har aldrig levererats över huvud taget. Så nu står jag med en soffa utan ryggstöd och ett bord utan ben/underrede. Hemfints kundtjänst är i stort sett obefintlig. Enligt hemsidan har de öppet 2 tim onsdag och torsdag, men när man ringer under den tiden, hänvisar de till den tiden utan att de svarar. Handla aldrig från detta företag, säger jag.

Réponse : Hemfint
Vi beställde sex innerdörrar i oktober 2024. Första leveransen kom i april 2025, långt efter utlovat datum. En dörr var av fel modell och en dörr var skadad.
Det tog två månader för Hemfint att förstå att dom hade levererat fel vara. Redan här utlovar Hemfint kompensation för den skadade dörren (i skrift).
Ca fyra månader senare skickar dom en ny dörr, som är fel. Hemfint har skickat en skjutdörr istället för en vanlig dörr.
Efter ytterligare två månader får vi ett mail från Hemfint att vi måste hämta upp vår nya dörr hos speditören. Hemfint har skickat dörren till speditörens lager, men inte meddelat oss. Den sista dörren levereras till slut, men har även den en lackskadada. I båda fallen så har emballaget varit oskadat, så skadan har uppstått i fabriken.
Nästan 17 månader efter lagd beställning har vi alla sex dörrar på plats, två av dom är fortfarande lackskadade. Hemfint lovade i skrift kompensation och avdrag på fakturan, men istället för att göra avdrag på priset så skickade dom faktura till inkasso "av misstag".
Kommer aldrig att handla av detta bolag igen.

Réponse : Hemfint
Vi beställde badrumsmöbler som levererades 28 jan. Dagen efter meddelade vi att det var fabrikationsfel på ett högskåp och vi ville ha ett nytt. Vi har skickat bilder som visar hur det ser ut och jag har skickat åtskilliga mail men inte fått återkoppling och fortfarande inget nytt skåp. Däremot skickade dom faktura som jag meddelade att vi inte tänkte betala förrän vi fått skåpet också. Då skickades det till kronofogden. Uruselt hanterat och på deras hemsida står det snabb leverans och trevlig kundtjänst. Aldrig mer Hemfint för vår del.

Réponse : Hemfint
Obefintlig service. Skadad vara de ej tar ansvar för.
Update. Har definitivt varit i kontakt med er men gav upp eftersom ni hanterar reklamationen rimligt.

Réponse : Hemfint
Dålig kvalité på växthus och det går inte köpa reservdelar såsom clips och hjul.

Réponse : Hemfint
Jag fick ett skadat och obrukbart 12V-kylskåp levererat utan 230V-kabel. Gallret hängde löst och varan var repig. Det känns som att det kan ha varit en tidigare returnerad vara som tillfälligt lagats och sedan dessutom skadats ytterligare under transporten.
Kundtjänsten svarade först efter tre dagar, men eftersom de verkade ha läst mitt ärende slarvigt erbjöd de endast en mindre kompensation. När jag svarade att jag ville ha ersättning för hela beloppet och att jag kunde returnera varan, slutade de att svara.
Jag öppnade då ett ärende via Klarna. Först en månad senare fick jag svar om att jag skulle skicka tillbaka varan i originalförpackningen. Jag svarade självklart att jag kommer returnera den i samma skadade förpackning som den kom i, och frågade dessutom hur många kollin försändelsen egentligen bestod av.
Det är märkligt att de ens ber om ordernummer när de ändå inte verkar ha koll på ärendet. Kundtjänsten kallade en månads svarsfördröjning för en ”liten försening”, vilket säger en del om deras syn på service.
Som det känns nu kommer det säkert ta flera månader innan jag får tillbaka mina pengar. Tack och lov finns Klarna, som brukar vara bra på att hantera sådana här situationer.
Att de ens vill ha tillbaka en helt trasig vara får mig att undra om tanken är att sälja den vidare till någon annan kund som inte orkar ta striden.
Väldigt oprofessionellt. Jag rekommenderar verkligen att inte handla hos Hemfint. Jag ångrar att jag inte kollade omdömena innan köpet.
————————————————-
Tillägg: Kundtjänsten hörde senare av sig igen och skickade en fraktsedel med tydliga instruktioner. Problemet var dock att fraktsedeln var avsedd för DHL, medan instruktionerna samtidigt sa att jag skulle ringa DSV för upphämtning. Ytterligare ett exempel på bristande hantering och otydlighet.
—————————————————-
Du som svarar på alla dessa omdömen utan att ens skriva ditt namn –
förutom att varan var defekt slutade ni svara så fort jag nämnde återbetalning av hela beloppet. Det var inte ni som hjälpte till; sättet ni hanterade ärendet på är inte att hjälpa. Det var Klarna som gjorde att ni till slut var tvungna att återuppta kontakten med mig.
Om du ska kommentera ärendet kan du åtminstone svara på de frågor som ställts och faktiskt kompensera för detta, istället för att ge luddiga svar.
——————————-
2026.04.16
Tillägg: Kundtjänsten meddelade att så fort varan levererats till deras lager skulle ekonomiavdelningen återbetala pengarna. Problemet är att varan redan var levererad till deras lager, vilket jag även skickade spårningslänk på.
Trots det har ingen återbetalning skett.
Hela hanteringen är oseriös. Vad de egentligen håller på med är svårt att förstå.
Sagan fortsätter – fortfarande inga pengar.

Réponse : Hemfint
Vidrigt företag! Bedrägeri och vägrar svara på mejl, bara massor av billiga AI-assistenter.
De är snabba på att ta emot pengar, men levererar ej produkten… Varnar er från att handla härifrån, var försiktiga med era pengar!

Réponse : Hemfint
Varning för detta företag, oseriöst,eller vad??
Vi beställde en dörr i januari som fortfarande inte levererats.
Oändliga försök att nå företaget via telefon o mail har misslyckats.
Nu får vi fakturor på ej betald dörr!!??

Réponse : Hemfint
Köp ej av detta företag!!!! Sämst! Varning!!! Står att varorna finns i lager och att de levereras snabbt men en månad senare men flertalet mailkonvensationer och antal timmar i telefonkö till deras kundtjänst har varorna fortfarande inte skickats!!!! Idag fick jag beskedet att jag fått fel info i fyra veckors tid att min order snart skickas utan nu är den plötsligt helt slut i lager!!!!! Aldrig Mer Hemfint!!!!!!

Réponse : Hemfint
Beställde ett ute rum med 5 mm glas, fick 4 mm glas istället. Gjorde felanmälan via deras hemsida, kommunikationen med dem är obefintligt, de svarar varanan vecka, efter ett tag slutar de svara, ärende för ARN!!!
-----------------
Jag skapade ny reklamation med hänvisning till den gamla, får vi se om det hjälper.

Réponse : Hemfint
Min sämsta erfarenhet någonsin som konsument.
Välj ett annat företag.

Réponse : Hemfint
VARNING! Handla inte här. Dom säljer ett fönster till mig. Det finns flera i lager. Saldot minskar med min order och jag får en bekräftelse med leveransdatum. Efter detta pratar jag med kundtjänst som lovar att bekräfta leverans, får även mail att produkten "letas fram på lager" och skickas inom kort. Eftersom ingen hör av sig till mig kontaktar jag kundtjänst igen och får till svar: Tyvärr har vi sålt slut på produkten och vi vet inte när det kommer en ny. Trots att jag fått bekräftat att jag har en produkt, så ljuger dom och säger att den sålt slut. Hemfint har fått mina pengar, ca 6000 kr, men jag står utan produkt och har än så länge inte fått tillbaka mina pengar.

Réponse : Hemfint
VARNING! Jag köpte en motionscykel där en pedal inte kunde skruvas på. Efter ca 30 mail fram och tillbaka så vägrar Hemfint att skicka en ny pedal och vill inte heller erkänna att Hemfint levererat en defekt vara.

Réponse : Hemfint
Önskar jag läst recensionerna här innan jag beställde vår studsmatta till barnen.
Beställde den 9/3 och det var förhandsbokning och de sa att den skulle skickas ca 20/3.
23/3 ser jag att studsmattan finns på lager, 25 st och de står på hemsidan att om man beställer idag så skickas den inom 2-6 dagar. Toppen tänker jag, då borde den ju skickas omgående då vi förhandsbokat.
Idag 30/3 skriver jag på nytt för att fråga var studsmattan är då det är en påskpresent och jag har varken fått meddelande om att den är packad eller skickad samt att det gått över 6 arbetsdagar sen den kom in på lager.
Känns verkligen inte lovande men hoppas fortfarande att barnen ska kunna få sin studsmatta till påskhelgen.
Uppdatering: Jag har fått svar på mitt mail från 30/3 men inte svar på mina frågor, står fortfarande att den snart ska hämtas av speditören, men fortfarande inte när och om den kommer innan påsk.