Hemfint Avis 9 825

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Köpte en träningsbänk. Stod 2-6dagar leverans. Vilket inte stämde. Tog ca 1v längre tid. Blev lite rädd när jag läste alla omdömen efter min beställning. Men kan inte hålla med om att de inte svarar p... Voir plus

Bestilte nytt baderomssett fra nettsiden da det var utrolig mye fint å velge mellom. Veldig rask levering. Dessverre var det merker på speilet, men fikk fantastisk bra service og fikk ikke bare tilse... Voir plus

Hej, Jag och min fru har båda mejlat gällande den dörr vi beställt som anlände i dåligt skick. Vi får ingen respons eller svar från er och tiden rinner ut då vi hade beställt snickare för montering!... Voir plus

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Köp byggmaterial som dörrar, fönster, badrumsprodukter och mycket mer på Hemfint.se. Enormt sortiment, fri frakt över 299 kr!

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

10 k avis

A répondu à 51 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Försening order

Jag önskar att ni kontaktar mig omgående. Ordern med utemöbler för nästan 20 000 skulle kommit fram 10/4 men vi har inte hört någonting och mailat ett flertal gånger. Börjar bli genuint orolig och önskar veta när vi får vår order.

Tack!

/C

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är självklart beklagligt när en leverans drar ut på tiden och vi ber om ursäkt för den osäkerhet som uppstått. Synpunkter som denna hjälper oss att se över hur vi arbetar med leveranser och orderhantering för att bli tydligare och mer tillförlitliga. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Vänliga hälsningar, Hemfint

Totalt usel kundservice o slutar svara…

Totalt usel kundservice o slutar svara så fort de blir obekvämt. Köpte en lådcykel som gick sönder efter några veckor. Ett år senare är ärendet fortfarande inte löst o ligger nu hos Arn. Jag varnar starkt för att göra någon som helst affär med företaget

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att ärendet kring din lådcykel har dragit ut på tiden och att du upplever att du inte fått den hjälp du förväntat dig.

Det är självklart inte så vi vill att våra kunder ska uppleva vår service. Vi tar din feedback på stort allvar, särskilt när det gäller långdragna ärenden.

Eftersom ärendet nu hanteras via ARN följer vi den processen och inväntar deras beslut. Samtidigt vill vi gärna säkerställa att all information i ditt ärende är korrekt och uppdaterad, så att det kan få en så rättvis hantering som möjligt.

Med vänliga hälsningar, Hemfint

Jag har sagt till förut, men nej, nej...

Jag har sagt till förut, men de ändrar fortfarande inte på sig. Köp inte därifrån, mycket dålig kundtjänst: 2 timmar per dag, två dagar i veckan! 30 i telefonkö.. Dessutom otydlig information om ev reklamation.

Märkligt att vissa aldrig tar till vara och bättrar sig och så få mer kunder.

Det var tänkt att Vi skulle bli en badkars kund, men inte längre nej.

Réponse : Hemfint

Tack för att du tar dig tid att dela din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplever vår kundservice som otillräcklig och att vår tillgänglighet inte levt upp till dina förväntningar.

Vi förstår att långa telefonköer och begränsade öppettider skapar frustration, och vi tar till oss av det du beskriver. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår tillgänglighet och tydligheten kring reklamationsärenden.

Det är tråkigt att höra att du valt att inte gå vidare som kund hos oss, särskilt när ni hade planer på ett större köp. Vi hoppas att vi framöver kan återvinna ditt förtroende genom de förbättringar vi gör.

Tack igen för din ärliga återkoppling – den är viktig för oss i vårt förbättringsarbete.

Med vänliga hälsningar, Hemfint

Har köpt en minigrävare hos de men…

Har köpt en minigrävare hos de men taket saknades. Jag har skickat flera mejls och provat ringt flera gånger men inget svar på mejl eller telefon... Kommer aldrig beställa nått mer där…… och kommer göra en polisanmälan pga bedrägeri.

22 mars 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du hör av dig, och vi beklagar verkligen situationen du beskriver. Att en del saknas i din leverans och att du inte fått svar från oss är självklart inte acceptabelt. Vi förstår din frustration och tar det du beskriver på största allvar. Jag ser att min kollega har hjälpt er och ni har kommit fram till en lösning.

Med vänliga hälsningar, Hemfint

Jag och min fru har båda mejlat gällande den dörr vi beställt som anlände i dåligt skick. Vi får ingen respons eller svar från er och tiden rinner ut då vi hade beställt snickare för montering! Det dåliga betyget är alltså pga att vi ej får svar. Och såklart väldigt kritiskt hur lite skydd det finns runt produkten vid leverans.

Réponse : Hemfint

tack för att ni hör av er och vi beklagar verkligen att ni inte fått någon återkoppling.

Vi förstår hur frustrerande detta är, både med tidsbristen och situationen kring dörrens skick. Självklart ska ni få snabb hjälp i ett sådant här ärende. Vi tar även med oss er feedback kring emballaget, då produkterna ska levereras väl skyddade.

Saknad leverans

Beställde en trädgårdsmöbel bestående av soffa och bord. Vid levernas kom kolli 1 av 3. Resten fick jag hålla på och bråka om då kolli 2 saknat adresslapp och skickats tillbaka av speditören. Kolli 3 har aldrig levererats över huvud taget. Så nu står jag med en soffa utan ryggstöd och ett bord utan ben/underrede. Hemfints kundtjänst är i stort sett obefintlig. Enligt hemsidan har de öppet 2 tim onsdag och torsdag, men när man ringer under den tiden, hänvisar de till den tiden utan att de svarar. Handla aldrig från detta företag, säger jag.

11 avril 2026

Réponse : Hemfint

tack för att du delar din upplevelse, även om det är väldigt tråkigt att läsa vad som hänt. Vi beklagar verkligen både problemen med leveransen och att du haft svårt att nå vår kundtjänst.

Vi tar detta vidare internt, både gällande hanteringen av kollin och vår tillgänglighet, då det här inte motsvarar den service vi vill ge. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Vänligen skicka ditt ordernummer och kontaktuppgifter till oss igen.

Tack för att du uppmärksammar detta – vi hoppas få möjlighet att rätta till situationen.

Allt är fel

Allt är fel. Inget är helt, väntat i 2 månader

14 avril 2026

Réponse : Hemfint

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse inte har motsvarat dina förväntningar, särskilt efter en så lång väntetid. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar detta på stort allvar och vill gärna förstå vad som har gått fel så att vi kan reda ut situationen och göra det rätt för dig. Hör gärna av dig till oss direkt med mer information om ditt ärende, så ser vi till att hjälpa dig.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta – vi uppskattar chansen att förbättra oss.

Uselt

Vi beställde sex innerdörrar i oktober 2024. Första leveransen kom i april 2025, långt efter utlovat datum. En dörr var av fel modell och en dörr var skadad.
Det tog två månader för Hemfint att förstå att dom hade levererat fel vara. Redan här utlovar Hemfint kompensation för den skadade dörren (i skrift).

Ca fyra månader senare skickar dom en ny dörr, som är fel. Hemfint har skickat en skjutdörr istället för en vanlig dörr.
Efter ytterligare två månader får vi ett mail från Hemfint att vi måste hämta upp vår nya dörr hos speditören. Hemfint har skickat dörren till speditörens lager, men inte meddelat oss. Den sista dörren levereras till slut, men har även den en lackskadada. I båda fallen så har emballaget varit oskadat, så skadan har uppstått i fabriken.

Nästan 17 månader efter lagd beställning har vi alla sex dörrar på plats, två av dom är fortfarande lackskadade. Hemfint lovade i skrift kompensation och avdrag på fakturan, men istället för att göra avdrag på priset så skickade dom faktura till inkasso "av misstag".

Kommer aldrig att handla av detta bolag igen.

13 avril 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi vill börja med att uppriktigt be om ursäkt för den långa leveranstiden, de upprepade felaktigheterna och den bristande hanteringen av ditt ärende. Det du beskriver är långt ifrån den nivå av service vi strävar efter att ge.

Vi förstår verkligen din frustration över att ha behövt vänta i nästan 17 månader, få felaktiga och skadade produkter vid flera tillfällen samt att utlovad kompensation inte har hanterats korrekt.

Detta är inte en situation vi tar lätt på. Vi vill gärna gå till botten med vad som har gått fel i både leverans, kvalitet och vår interna hantering, och framför allt säkerställa att du får den kompensation som tidigare utlovats.

Vi ber dig vänligen att kontakta vår kundservice direkt med dina uppgifter, så att vi omgående kan granska ditt ärende och rätta till detta.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, även om vi beklagar att det skett under sådana här omständigheter.

Vänliga hälsningar, Hemfint

Vi beställde badrumsmöbler som…

Vi beställde badrumsmöbler som levererades 28 jan. Dagen efter meddelade vi att det var fabrikationsfel på ett högskåp och vi ville ha ett nytt. Vi har skickat bilder som visar hur det ser ut och jag har skickat åtskilliga mail men inte fått återkoppling och fortfarande inget nytt skåp. Däremot skickade dom faktura som jag meddelade att vi inte tänkte betala förrän vi fått skåpet också. Då skickades det till kronofogden. Uruselt hanterat och på deras hemsida står det snabb leverans och trevlig kundtjänst. Aldrig mer Hemfint för vår del.

29 janvier 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att hanteringen av ditt ärende inte har fungerat som den ska – särskilt när du snabbt rapporterade ett fabrikationsfel och trots det inte fått den återkoppling eller lösning du har rätt till.

Vi har full förståelse för din frustration, både kring utebliven ersättningsprodukt och att ärendet kring fakturan har hanterats felaktigt.

Detta är inte den nivå av service vi vill erbjuda. Vi vill gärna få möjlighet att reda ut vad som hänt och säkerställa att du får en korrekt lösning – både vad gäller det defekta skåpet och fakturafrågan.

Vänligen kontakta oss direkt med dina uppgifter och ordernummer.

Obefintlig service

Obefintlig service. Skadad vara de ej tar ansvar för.

Update. Har definitivt varit i kontakt med er men gav upp eftersom ni hanterar reklamationen rimligt.

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har behövt vänta på återkoppling och att ärendet kring det felaktiga högskåpet inte har hanterats som det borde.

Detta är långt ifrån den service vi vill stå för. Vi vill gärna få möjlighet att rätta till detta så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta vår kundservice direkt med dina uppgifter.

Vänliga hälsningar, Hemfint

Dålig kvalité på växthus och det går…

Dålig kvalité på växthus och det går inte köpa reservdelar såsom clips och hjul.

13 avril 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är ledsna att höra att kvaliteten på växthuset inte motsvarade dina förväntningar och att du haft svårt att få tag på reservdelar som clips och hjul.

Vi förstår hur frustrerande det är när viktiga delar inte går att ersätta, särskilt när det påverkar produktens funktion och livslängd. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar gärna detta vidare för att se vad vi kan göra i ditt specifika fall och även se över vårt sortiment av reservdelar framåt. Kontakta oss gärna med mer information om din produkt, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Vänliga hälsningar, Hemfint

Fick skadad ej fungerande 12v kylskåp…

Jag fick ett skadat och obrukbart 12V-kylskåp levererat utan 230V-kabel. Gallret hängde löst och varan var repig. Det känns som att det kan ha varit en tidigare returnerad vara som tillfälligt lagats och sedan dessutom skadats ytterligare under transporten.

Kundtjänsten svarade först efter tre dagar, men eftersom de verkade ha läst mitt ärende slarvigt erbjöd de endast en mindre kompensation. När jag svarade att jag ville ha ersättning för hela beloppet och att jag kunde returnera varan, slutade de att svara.

Jag öppnade då ett ärende via Klarna. Först en månad senare fick jag svar om att jag skulle skicka tillbaka varan i originalförpackningen. Jag svarade självklart att jag kommer returnera den i samma skadade förpackning som den kom i, och frågade dessutom hur många kollin försändelsen egentligen bestod av.

Det är märkligt att de ens ber om ordernummer när de ändå inte verkar ha koll på ärendet. Kundtjänsten kallade en månads svarsfördröjning för en ”liten försening”, vilket säger en del om deras syn på service.

Som det känns nu kommer det säkert ta flera månader innan jag får tillbaka mina pengar. Tack och lov finns Klarna, som brukar vara bra på att hantera sådana här situationer.

Att de ens vill ha tillbaka en helt trasig vara får mig att undra om tanken är att sälja den vidare till någon annan kund som inte orkar ta striden.

Väldigt oprofessionellt. Jag rekommenderar verkligen att inte handla hos Hemfint. Jag ångrar att jag inte kollade omdömena innan köpet.

————————————————-
Tillägg: Kundtjänsten hörde senare av sig igen och skickade en fraktsedel med tydliga instruktioner. Problemet var dock att fraktsedeln var avsedd för DHL, medan instruktionerna samtidigt sa att jag skulle ringa DSV för upphämtning. Ytterligare ett exempel på bristande hantering och otydlighet.

—————————————————-

Du som svarar på alla dessa omdömen utan att ens skriva ditt namn –
förutom att varan var defekt slutade ni svara så fort jag nämnde återbetalning av hela beloppet. Det var inte ni som hjälpte till; sättet ni hanterade ärendet på är inte att hjälpa. Det var Klarna som gjorde att ni till slut var tvungna att återuppta kontakten med mig.

Om du ska kommentera ärendet kan du åtminstone svara på de frågor som ställts och faktiskt kompensera för detta, istället för att ge luddiga svar.

——————————-
2026.04.16
Tillägg: Kundtjänsten meddelade att så fort varan levererats till deras lager skulle ekonomiavdelningen återbetala pengarna. Problemet är att varan redan var levererad till deras lager, vilket jag även skickade spårningslänk på.

Trots det har ingen återbetalning skett.

Hela hanteringen är oseriös. Vad de egentligen håller på med är svårt att förstå.
Sagan fortsätter – fortfarande inga pengar.

10 avril 2026

Réponse : Hemfint

Vi beklagar att ni mottog defekta varor. Vad jag kan se så har vi hjälpt dig vidare i ditt ärende och ni har nu mottagit korrekt uppgifter.

Bedrägeri! Var försiktiga!

Vidrigt företag! Bedrägeri och vägrar svara på mejl, bara massor av billiga AI-assistenter.

De är snabba på att ta emot pengar, men levererar ej produkten… Varnar er från att handla härifrån, var försiktiga med era pengar!

Réponse : Hemfint

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår att du känner dig både frustrerad och besviken. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Jag ser att min kollega håller på att hjälpa er i ert ärende.

Varning för detta företag

Varning för detta företag, oseriöst,eller vad??
Vi beställde en dörr i januari som fortfarande inte levererats.
Oändliga försök att nå företaget via telefon o mail har misslyckats.
Nu får vi fakturor på ej betald dörr!!??

Réponse : Hemfint

Vi beklagar verkligen att du upplever situationen så här och förstår att det känns frustrerande när leveransen drar ut på tiden och kommunikationen inte fungerar som förväntat. Detta är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar din feedback på största allvar.

Jag ser att min kollega har hjälpt er i ärendet och hoppas vi kan komma fram till en lösning så snabbt och smidigt som möjligt.

Med vänliga hälsningar, Hemfint

Köp ej av detta företag!!!

Köp ej av detta företag!!!! Sämst! Varning!!! Står att varorna finns i lager och att de levereras snabbt men en månad senare men flertalet mailkonvensationer och antal timmar i telefonkö till deras kundtjänst har varorna fortfarande inte skickats!!!! Idag fick jag beskedet att jag fått fel info i fyra veckors tid att min order snart skickas utan nu är den plötsligt helt slut i lager!!!!! Aldrig Mer Hemfint!!!!!!

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen den frustration och besvikelse du har upplevt kring din beställning.

Det är självklart inte acceptabelt att få felaktig information under en längre period, särskilt när det gäller lagersaldo och leveransstatus. Vi förstår att det skapar både irritation och osäkerhet när besked ändras efter flera veckors väntan.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över våra rutiner kring lagerhantering, orderinformation och kundkommunikation för att säkerställa att detta inte upprepas.

Vi beklagar även den långa väntetiden i kontakt med kundtjänst. Det är inte den servicenivå vi vill erbjuda våra kunder.

Om du fortfarande önskar hjälp i ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss igen så ska vi göra vårt bästa för att reda ut situationen.

Fel glasparti

Beställde ett ute rum med 5 mm glas, fick 4 mm glas istället. Gjorde felanmälan via deras hemsida, kommunikationen med dem är obefintligt, de svarar varanan vecka, efter ett tag slutar de svara, ärende för ARN!!!
-----------------
Jag skapade ny reklamation med hänvisning till den gamla, får vi se om det hjälper.

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har fått fel produkt levererad och att kommunikationen i ditt ärende inte har fungerat som den ska.
Vi tar din feedback på största allvar och ser allvarligt på både fel i leverans och brister i kommunikationen. Det är viktigt för oss att våra kunder får snabb och tydlig hjälp, särskilt vid reklamationer.

Vi vill gärna hjälpa dig att få detta löst så smidigt som möjligt och ber dig att kontakta oss igen med dina uppgifter så att vi kan ta ärendet vidare och säkerställa en korrekt hantering.

Skräp.

Min sämsta erfarenhet någonsin som konsument.
Välj ett annat företag.

25 février 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att vi inte levt upp till dina förväntningar.

Vi tar sådan här feedback på stort allvar, då det är viktigt för oss att förstå vad som gått fel och hur vi kan förbättra oss. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Om du vill ge oss möjlighet att följa upp ditt ärende och försöka rätta till det som blivit fel, är du varmt välkommen att kontakta oss med mer information.

Tack igen för att du uppmärksammar oss på detta.

Lita inte på Hemfint

VARNING! Handla inte här. Dom säljer ett fönster till mig. Det finns flera i lager. Saldot minskar med min order och jag får en bekräftelse med leveransdatum. Efter detta pratar jag med kundtjänst som lovar att bekräfta leverans, får även mail att produkten "letas fram på lager" och skickas inom kort. Eftersom ingen hör av sig till mig kontaktar jag kundtjänst igen och får till svar: Tyvärr har vi sålt slut på produkten och vi vet inte när det kommer en ny. Trots att jag fått bekräftat att jag har en produkt, så ljuger dom och säger att den sålt slut. Hemfint har fått mina pengar, ca 6000 kr, men jag står utan produkt och har än så länge inte fått tillbaka mina pengar.

1 avril 2026

Réponse : Hemfint

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen det som har hänt – det här är inte den standard vi vill hålla. Vi förstår din frustration, särskilt när du fått bekräftelser kring både lagerstatus och leverans.

Jag ser att min kollega har hjälpt dig vidare i ditt ärende.

Med vänliga hälsningar Hemfint

VARNING för Hemfint.se

VARNING! Jag köpte en motionscykel där en pedal inte kunde skruvas på. Efter ca 30 mail fram och tillbaka så vägrar Hemfint att skicka en ny pedal och vill inte heller erkänna att Hemfint levererat en defekt vara.

30 mars 2026

Réponse : Hemfint

Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse.

Det är självklart inte den standard vi vill hålla, och vi tar din feedback på stort allvar. Vi vill gärna reda ut vad som hänt i ditt ärende och se till att du får en lösning så snabbt som möjligt.

Vänligen kontakta oss igen med ditt ordernummer så att vi kan gå vidare och hjälpa dig på bästa sätt.

Hemfint

Utebliven leverans

Önskar jag läst recensionerna här innan jag beställde vår studsmatta till barnen.
Beställde den 9/3 och det var förhandsbokning och de sa att den skulle skickas ca 20/3.

23/3 ser jag att studsmattan finns på lager, 25 st och de står på hemsidan att om man beställer idag så skickas den inom 2-6 dagar. Toppen tänker jag, då borde den ju skickas omgående då vi förhandsbokat.

Idag 30/3 skriver jag på nytt för att fråga var studsmattan är då det är en påskpresent och jag har varken fått meddelande om att den är packad eller skickad samt att det gått över 6 arbetsdagar sen den kom in på lager.

Känns verkligen inte lovande men hoppas fortfarande att barnen ska kunna få sin studsmatta till påskhelgen.

Uppdatering: Jag har fått svar på mitt mail från 30/3 men inte svar på mina frågor, står fortfarande att den snart ska hämtas av speditören, men fortfarande inte när och om den kommer innan påsk.

30 mars 2026

Réponse : Hemfint

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen förseningen och den otydliga informationen kring din beställning.

Vi förstår din frustration, särskilt när det gäller en present till barnen och när leveransen inte sker enligt förväntan.

Jag ser att min kollega har varit i kontakt med er och svarat på era frågor.

Hemfint