Ok köks led gillar att sensorn tänder lampan när man kommer ini köket på natten kan ju bli några besök , men leveransen från Kina tog över en månad inte kul om man väntat sig den någorlunda snabbt he... Voir plus

1. Magasin de luminaires

Vi på Hemmhandeln specifierar oss på lampor till hemmet, främst på nytänkande och smarta lampor. Vi vill hålla en bra kvalite och brinner för kundnöjdhet!

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

20 avis

Köksled 30cm

Ok köks led gillar att sensorn tänder lampan när man kommer ini köket på natten kan ju bli några besök , men leveransen från Kina tog över en månad inte kul om man väntat sig den någorlunda snabbt hem

29 novembre 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej! Vi är ledsna för den sega leveranstiden. Kul att du blev nöjd iallafall!

Riktigt dåliga lampor

Riktigt dåliga lampor. Sensorn fungerar, ibland och bara för väldigt korta stunder. Limplattor saknades å två av mina tre lampor. Men framförallt är lampornas kvalitet riktigt dålig. Om lamporna fungerar är det för en kort stund. Sensorn måste startas om hela tiden. Inget att lita på i ett mörkt rum.

5 novembre 2024

Köpte tre st superbra 4-lamps Lunalampor i våras, behöver fler nu

Köpte tre st 4-lamps Lunalampor till husbilen och de är verkligen superbra,håller måttet med ladd och lystid och nu har jag beställt tre till. Jag är supernöjd med dem liksom med pris och försändelsetid om än kanske lite lång men, den som väntar på ngt bra väntar aldrig för länge och dessa Är hur bra som helst 💪💪💪

9 juillet 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej Rolan! Vad kul att höra! Du är alltid välkommen hos oss!

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Totalt bedrägligt företag, falska annonser på produkter och det som skickar är inte ens samma produkt som man får.
Köpte en drönare med dubbla kameror som skulle vara 4k , inget stämde , vist den hade en kamera , men det var en och upplösningen var väl lika bra som en digitalkamera från typ år 2000, laggande och seg bild som var grynig .

Hade man kunnat gett ett minus betyg hade dom fått det , och dom svarar inte på mail när man väl motar leverans av produkten efter väldigt lång väntan.

Handla inte där , du kommer att bli lurad rakt av om du beställer något.

27 juin 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej Torbjörn! Vi säljer tyvärr inga drönare, så vi är inte de du ska skylla på.

Köpte en drönare

Köpte en drönare. Läste på ordentligt och ut och testade, Tappade kontrollen direkt och den hamnade på en åker, Tog in den och laddade den och gjorde ett nytt försök, Den drog rakt upp för att sedan dra iväg över ett hus och ner i ån, Försökte att trycka och skjuta på alla knappar som fanns men inget hjälpte. Har nu köpt en ny från annat ställe och den funkar perfekt. Köp inte denna smörja från detta ställe.

5 mars 2024

Trådlösa lampor, information felaktig

Beställde trådlösa lampor som stod att det skulle hålla i upp till 3månader, efter två dagar var jag tvungen att ladda igen. Skickade tillbaka lamporna och blev lovad andra bättre. Början på februari skickade jag tillbaka lamporna, nu är vi i slutet på Maj, har fortfarande inte fått varken nya lampor eller återbetalning.
//Sara

7 février 2024
Avis spontané

Har handlat 2 batterilampor av…

Har handlat 2 batterilampor av Hemmahandeln som slutade att fungera efter 2 månader. Fick mig en tillsänd relativt snabbt. Även denna slutade fungera. Ville då ha pengarna 399kr tillbaka. Inget hände på en månad. Gjorde en ny begäran varpå pengarna nu kommit. Mitt tidigare mkt kritiska omdöme om Hemmahandeln är härmed delvis reviderat. Carl Cassel

29 mai 2024

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa. Undvik för allt i Världen. Försöker förhala mina undringar om varför min produkt inte kommer, men det känns som ren och skär bullshit. Låter trevliga i mejlväxlingen men är alltså inte att lita på. Egentligen är de inte värda mer än en nolla

22 avril 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej Mats! Vad tråkigt att höra! Vi berättar endast vad anledningen för förseningen beror på, det är alltså inte "ren och skär bullshit".

Bluff!

Detta är skitprodukter. Lunaalamporna lyser i ca 2 dagar innan dom behöver laddas... Kanon kundbemötande dock, och snabb återbetalning!

21 février 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej! Vissa av lamporna har fungerat mindre bra, vilket vi ber om ursäkt för. Men jag blir glad att höra att vi kunde hjälpa dig iallafall!

Köpte trådlösa LED lampor

Köpte trådlösa LED lampor, fulladdade skulle dessa lysa i upp till 3 månader enligt deras reklam, men dom lyser bra runt 3 timmar, därefter måste dom laddas på nytt.
Falsk marknadsföring alltså.

Mvh Björn

8 février 2024

Bra kundsupport

Bra kundsupport, fick suverän hjälp när jag frågade om frakten och väntetid. Lampan passar väldigt bra i min garderob men kanske lite för kort batteritid.

10 janvier 2024

Mycket bra

Mycket bra. Smidig hemsida och bra kundservice. Lamporna uppgraderade mitt hem och var mycket stilrena.

29 janvier 2024

Supernöjd

Jag beställde tre lunalampor och är supernöjd. Paketet höll sig enligt angiven leveranstid och lamporna fungerar utmärkt.

29 janvier 2024

Köp aldrig härifrån.

Köp aldrig härifrån.
Detta är en drop-shipbutik som importerar sk*t rakt från Kina hem till dig utan att ens röra produkterna.
Köpte Lunalamporna och har på så de är rörelsestyrda och lamporna stod att de kan hålla upp till 3 månader, men du ska vara glad om de ens håller 3 timmar.

Tog även en evighet att få hem sk*ten för den delen.
Önskar i efterhand att jag hade kikat på Trustpilot.

Riktigt sk*t.

2 janvier 2024

Hej Cartmens!

Tråkigt att du tycker så. Tanken med Lunaa-lampan är att man ska använda den i mörka utrymmen som man inte befinner sig i under en längre tid. Exempelvis en garderob eller i ett skåp.

Lampan håller i upp till tre månader om du 1. Laddar den fullt vid första användning 2. Använder den sparsamt med rörelsesensor.

Vi har skrivit leveranstiden klart och tydligt under "Hur lång är leveranstiden?" och "Frakt och leverans".

Ludvig

Beställde 3 Lunaa

Beställde 3 Lunaa, 2x60 + 1x40 cm. Fick endast 2 av dem levererade. Sen samma problem med en av dem som Peter beskrev:
Belysningen fungerade endast ett par timmar efter laddning. Så laddade därefter upp den i 12h Belysningen fungerade ena dagen men nästa dag var den helt slut/svart. Kanske har fått ett måndagsexemplar jag också?

25 janvier 2024

Réponse de Hemmahandeln

Hej Kath! Tråkigt att höra. Tanken med Lunaa-Lampan är att man har den i mörka utrymmen man inte besöker särskilt ofta exempelvis garderob. Därför kommer batteritiden vara avsevärd mindre om man har den på konstant.

Kontakta oss på hemsidan så löser vi något tillsammans! Vi strävar efter nöjda kunder :)

Mvh,
Ludvig

Jag ÄLSKAR lamporna

Jag ÄLSKAR lamporna, så bra! Väldigt bra kundservice också. Leveranstiden var liite lång men det funkar att vänta i två veckor.

15 janvier 2024

Förvånansvärt bra

Köpte en lunaa lampa som både kom i tid och fungera som förväntat. Prisvärt och snyggt, inget att klaga på.

3 janvier 2024