Hem-Nature Avis 240

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij gebruiken de producten inmiddels al langere tijd en zijn erg enthousiast. De producten zijn zacht, natuurlijk en werken goed, ook bij een gevoelige huid. Wat daarnaast echt opvalt, is de fij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel bij Hemnature al ruim een jaar handzeep, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen en wasmiddel. Ben er heel tevreden over. Super fijne producten en snelle bezorging. Vooral de wasmiddel zonder geur b... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en producten van Hem-Nature…

Ik ben al enige tijd fan van Hem-Nature producten. En de service is van hun ook top. Ik raad iedereen zeker aan om hier te bestellen.

14 avril 2026

Réponse : Hem-Nature

Dankjewel voor je woorden, Vivian! Wat zijn we blij om te horen dat je zowel de producten als de service goed vind. We waarderen je vertrouwen. 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Hem-Nature!

Wat daarnaast echt opvalt, is de fijne klantenservice. Er wordt snel gereageerd en er wordt oprecht met je meegedacht, wat een heel prettig gevoel geeft.

Al met al een betrouwbaar merk met kwalitatieve producten. Zeker een aanrader!

10 avril 2026

Réponse : Hem-Nature

Wat een lieve review Annabel, dankjewel! Fijn om te horen dat onze producten ook bij een gevoelige huid goed werken. En dat je de klantenservice als prettig ervaart maakt ons extra blij. Daar doen we ons best voor. 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik de producten van HEM Nature…

Ik gebruik de producten van HEM Nature al jaren en geeft echt een goed gevoel om non toxic en niet-hormoonverstorende producten te gebruiken. Maar wat ook top is, is hun after sales afdeling. Onlangs is een geleverd pakket gestolen uit de centrale hal en kreeg ik het opnieuw opgestuurd. Het gebeurde ook weleens dat een product per ongeluk was gaan lekken (de sluitingen zijn nu overigens verbeterd) en dat werd ook altijd meteen opgelost in de vorm van creditering of een andere oplossing. Het is echt de totaalbeleving, niet alleen verkopen maar ook meedenken als iets misgaat.

3 avril 2026

Réponse : Hem-Nature

Wat een ontzettend lief en waardevol bericht Ilse, dankjewel!💚 Het is precies onze missie om niet alleen goede producten te bieden, maar ook echt voor onze klanten klaar te staan als er iets misgaat. Fijn om te horen dat je dat zo ervaart! We zijn blij dat je al jaren onderdeel uitmaakt van de Hem-Nature familie. Tot de volgende bestelling.🌸

Incia wasmiddel baby

We zijn tevreden en blij met de Incia wasmiddel die we tijdens de zwangerschap van ons kindje hebben besteld om de kleine kleertjes te wassen. Het heeft een subtiele geur en is huidvriendelijk. We blijven hier bestellen.

1 août 2025

Réponse : Hem-Nature

Wat een lief bericht en van harte gefeliciteerd met jullie kleine! Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat het INCIA wasmiddel een fijne keuze is geweest tijdens zo'n bijzondere periode. We zijn blij jullie te mogen verwelkomen als vaste klanten en kijken uit naar jullie volgende bestelling! 🌸

Noté 1 sur 5 étoiles

Product is besteld maar nooit…

Product is besteld maar nooit afgeleverd wachten al weken.

2 mars 2026

Réponse : Hem-Nature

Hi! Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je je producten niet hebt mogen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Dat is uiteraard niet de bedoelding en dat lossen we graag voor je op. Had je al gemailed naar klantenservice@hemnature.com? We helpen je daar dan zo snel mogelijk verder. 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is zeker al de 4e of 5e keer dat ik…

Dit is zeker al de 4e of 5e keer dat ik wat bij ze bestel maar vergat iedere keer een recensie te plaatsen. Gisteravond kwam ik erachter dat de wasmiddel voor de baby kleertjes op was, balen! Toen heb ik heel laat nog (rond 23.00) bij Hemnature de Incia wasmiddel besteld, in de veronderstelling dat het een paar dagen later zou aankomen. Vanochtend zie ik dat het pakket al bij GLS is aangekomen en het vandaag aankomt. Ik deed even een vreugdesprongetje, yes kan ik de stapel babykleren straks toch even wassen.

Naast de snelle levering ben ik helemaal weg van hun natuurlijke producten.

11 février 2026

Réponse : Hem-Nature

Wat fijn dat je ons al zo vaak weet te vinden en dat je nu toch even de tijd hebt genomen om dit te delen. Dat waarderen we enorm. En wat een timing hè, net op tijd voor die babykleertjes 🥹✨ Daar doen we het voor!

Super om te horen dat je zo blij bent met onze natuurlijke producten en met de snelle levering. We blijven ons best doen om die combinatie vast te houden.

Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden 💚

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een maand pakket nog niet ontvangen

Tijdens black friday op 24 november een grote bestelling gedaan. Ik wilde een gedeelte hiervan cadeau geven op sinterklaas avond. Inmiddels 25 december heb ik mijn pakketje nog niet binnen. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice die zogenaamd contact opneemt met dhl waarvan ik de melding krijg dat ze nog geen pakket hebben ontvangen. Ook mijn zus heeft op 24 november een bestelling gedaan. Haar pakket van 5 kg zou zogenaamd door de brievenbus bezorgd zijn. Nou ook zij heeft nog niks ontvangen… Normaal ben ik tevreden maar deze keer mogen ze zich diep schamen!

25 décembre 2025

Réponse : Hem-Nature

Hi Tessa, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling zo is gelopen. Dat begrijpen we heel goed, zeker omdat het om cadeaus ging voor Sinterklaas. Onze excuses voor de teleurstelling en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Tijdens de drukke periode rondom Green Friday en de feestdagen is er helaas iets misgegaan bij de bezorging. Op het moment van je melding liep het onderzoek bij de vervoerder nog. Inmiddels hebben we dit voor je opgelost en een nieuw pakket naar je opgestuurd, zodat je je bestelling alsnog ontvangt.

We vinden het erg jammer dat dit jouw ervaring is geweest, omdat dit niet is hoe we normaal werken of willen communiceren. Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld, en nogmaals onze excuses voor de situatie. 💚

Top producten

Vandaag weer een bestelling gedaan, nog nooit een review geplaatst
Bestel al een paar jaar bij hem-nature
En zo tevreden over alle producten gebruik het bij mezelf en 2 kids heerlijk!
Ga zo door! Margreet

21 décembre 2025

Réponse : Hem-Nature

Wat lief, dankjewel Margreet! 💚 Wat fijn om te horen dat je al jaren zo tevreden bent en onze producten met plezier gebruikt voor jezelf en je kinderen. Dat waarderen we enorm. Dank je wel voor je vertrouwen en mooie woorden.🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm fijne producten en snelle…

Enorm fijne producten en snelle levering. Daarnaast wordt er echt met je meegedacht. Heel fijn en super tevreden.

20 octobre 2025

Réponse : Hem-Nature

Hoi Chelsea, dankjewel voor je lieve woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent, zowel over de producten als over onze service. Fijn dat het meedenken en de snelle levering goed zijn overgekomen, daar doen we het voor! 💚

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ontving een product dat niet goed was verpakt …

Ik ontving een product dat niet goed verpakt was, waardoor een deel van de inhoud ontbrak. Dit heb ik gemeld en er werd een tegemoetkoming van €4 voorgesteld, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik kan dit bedrijf zeker niet aanbevelen vanwege de slechte communicatie en het niet nakomen van afspraken.

4 août 2025

Réponse : Hem-Nature

Hi Lara, bedankt voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat de vergoeding later kwam dan normaal, dit had te maken met vakantieperiodes waardoor het wat vertraging opliep. Fijn dat de terugbetaling inmiddels is gedaan. We nemen je ervaring mee om onze communicatie hierin te verbeteren 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede producten voor mijn baby

Goede producten voor mijn baby, troepvrij. Daarnaast bij lekkage aflevering super snel en vriendelijk opgelost. Topbedrijf!

13 août 2025

Réponse : Hem-Nature

Hi, wat fijn dat je de juiste producten hebt gevonden voor de kleine 😍 En goed om te horen dat er voor de lekkage een oplossing is gevonden. Dat doen we graag 🤗

Noté 1 sur 5 étoiles

De aftersale was niet goed

De aftersale was niet goed. Ik heb een zonnebrand stick besteld waar ik totaal niet tevreden mee was. Het gaf een bepaalde kleur af (fondation achtig spul) en naar mijn gevoel ademde mijn huid niet. Ik heb gemaild en om een vergoeding gevraagd of een tegemoetkoming. Maar nee dat doen ze niet en ik mocht volgens Mevrouw N iemand anders blij maken met dit product. Ik zal zeker nooit meer iets kopen van ze!

11 juin 2025

Réponse : Hem-Nature

Hi Ayse, bedankt voor je feedback! De zonnebrandstick heeft inderdaad een lichte tint, dit is ook zichtbaar op de foto’s en video op onze website. Jammer dat dit voor jou niet prettig werkte. We waarderen je ervaring en nemen het mee om onze info nog duidelijker te maken 🌿

Jullie producten zijn geweldig

Jullie producten zijn geweldig, ik word jullie vaste klant😃

28 juillet 2025

Réponse : Hem-Nature

Hoi, wat leuk dat je onze vaste klant wilt zijn 🤗 Welkom bij de familie en bedankt voor je review!

De beste zonnebrandcrème

De beste zonnebrandcrème die ik tot nu toe gehad heb voor de kinderen. Wij maken er ook gebruik van. Smeert goed uit en zijn natuurlijke ingrediënten.
De bestelling was ook vrij snel geleverd. Ik raad dit product aan.

7 juillet 2025

Mooie pure producten

Mooie, pure producten voor de huid. De huid van onze kindjes knapt er echt snel van op en ik vind het fijn om geen 'troep' te smeren op hun huidjes.

14 juillet 2025

Fijne producten

Fijn om producten te bestellen die goed voor je huid zijn. Ben altijd super blij dat mensen zich hiervoor in zetten!
Levering was snel en goed!

4 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb de zonnebrand crème en…

Ik heb de zonnebrand crème en zonnebrand stick gekocht. De crème heb je niet veel van nodig en het ruikt zooooo lekker.

De stick is echt helemaal top! Lijkt of er een lichte bronzing in zit. Super fijn in gebruik, zeker een aanrader.

Levering is ook snel

7 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering en heerlijke producten…

Snelle levering en heerlijke producten van Incia. Heerlijke wasmiddel welke ook nog eens lekker en subtiel ruikt. Helaas hadden de flessen wasmiddel gelekt tijdens de zending. Dit aangegeven en netjes opgelost, goede service!

28 juin 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus