Henning Belts Avis

1. Boutique de ceintures

Vi erbjuder stilrena läderbälten med ett smart mikrojusterbart klicksystem – utan traditionella hål.

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Veldig bra belte

Veldig bra belte. Vil nok kjøpe flere. Det er litt tungt.

1 octobre 2026

Réponse de Henning Belts

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig gøy å høre at du er fornøyd. Spennen har litt tyngde i seg, så beltet får en solid følelse, men vi tar selvfølgelig med oss tilbakemeldingen.

Genuina

Ganska snabb leverans! Känns genuina, dock besvaras den frågan bäst när jag haft dom ett tag. Väldigt snygga!

30 septembre 2026

Réponse de Henning Belts

Stort tack för recensionen! Kul att höra att första intrycket är positivt och att du gillar designen. Vi hoppas känslan håller i sig även efter lång tids användning!

Mycket positivt överraskad av bältet.

Mycket positivt överraskad av bältet.

30 septembre 2026

Réponse de Henning Belts

Härligt att höra! Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Vi hoppas bältet fortsätter överraska positivt även framöver.

10/10

Välgjort och snyggt med bälte med grymt smidigt storlekssystem! Hade kanske önskat att de fanns ännu fler färger att välja mellan så man hade kunnat byta ut alla gamla slitna bälten man har liggandes hemma.

6 août 2026

Réponse de Henning Belts

En 10/10, det var generöst!

Riktigt nöjd med bältet

Riktigt nöjd med bältet! Sitter bekvämt och stabilt, och det bästa är att man enkelt kan justera passformen exakt som man vill ha den. Känns både smidigt och genomtänkt.

13 août 2026

Så nöjd!

Så nöjd!! Köpte två stycken, ett brunt och ett svart och kan lugnt säga att dessa skärp kommer att användas till allt! Har dom på mitt kontorsjobb men även till shorts eller på golfbanan. Flera av mina kollegor har också köpt efter att jag visat hur enkelt man kan justera storleken och variationen😎

13 août 2026

Mycket bra bälte

Mycket bra bälte! Lätt att justera midjemåttet på bältet. Perfekt efter några pilsner när magen spänner ut lite mera än vanligt. 👍

12 août 2026