Furuviksringen 43, 302 44 Halmstad, Vallås, SE

Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig! Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!

Det gick mycket snabbt att få hyra en container Reggade mig på fredagen. På lördag fm fick jag ett samtal om vilken container jag skulle ha Smidig åtkomst till ställplatsen med motorgrind som sty... Voir plus

1. Garde-meubles en libre-service
  2. Centre de stockage
  3. Entrepôt

Söker du förråd i Halmstad? På Furuviksringen 43 erbjuder Henriksson förråd som passar allt från sommarförvaring till företagslager. Med fokus på säkerhet, tillgänglighet och bra priser är våra lager ett tryggt val – vare sig du bor i stan, längs kusten eller pendlar. Lagra smart, lagra lokalt.

• Furuviksringen 43, 302 44, Halmstad, Vallås, Suède

• +463551172

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 avis

Jättefin och snabb service av Isak

Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig!
Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!

25 avril 2026

Hej Malin!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att höra att du är nöjd med servicen och förrådet du hyrt hos oss. Fräscha förråd till bra priser på trygga områden är centralt i vårt erbjudande.

Henriksson Storage

Easy and fast solution for all the…

Easy and fast solution for all the extra stuff we gathered over the years. Drive up and throw everything in, and for half the price of competitors!

14 mars 2026

Hi Joakim,

Thank you for taking the time to leave a review. We're really glad to hear that you appreciate the convenience and the value we offer compared to other options.

Let us know you have any further input or questions.

Best,
Team Henriksson Storage

Bra bemötande

Bra bemötande, ingen uppsägningstid.

16 mars 2026

Hej Johan,

Tack för att du lämnade en recension! Fint att höra att du är nöjd med vårt upplägg och bemötandet.

/Teamet på Henriksson Storage

Snabbt kontakt

Snabbt kontakt, hjälpsamma. Priset ok. Förrådet fint och rent. Lättare öppna dörren, ingen problem minus grader låset fungerar.
Jättemycket säkerhet.
Jag rekommenderar denna företaget

6 mars 2026

Réponse de Henriksson Storage - Halmstad

Hej! Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och fint att höra att du är nöjd med förrådet du hyrt hos oss i Halmstad. Tryggt, bra service och prisvärt är tre centrala delar i det vi på Henriksson Storage värdesätter högt.

Fina containers

Fina containers, bra pris och allt enkelt från start till slut.

28 février 2026

Réponse de Henriksson Storage - Halmstad

Hej Totte! Tack för att du lämnade ett omdöme och trevligt att höra att du är nöjd! Vi vill erbjuda fräscha förvaringsutrymmet till marknadens bästa priser, och det låter som att du uppskattat precis detta när du hyrt förråd hos oss.

Hälsar

Fantastiskt smidigt

Fantastiskt smidigt. Hyrde i 3 månader varav 2 månader med rabatt. Allt fungerade perfekt

28 février 2026

Réponse de Henriksson Storage - Halmstad

Hej! Tack för att du lämnade ett omdöme och att du är nöjd när du hyrde förråd hos oss i Halmstad! Prisvärda och smidiga förråd är precis vad vi vill erbjuda våra kunder. Du är alltid välkommen tillbaka om ett behov av förvaring dyker upp framöver.

Hälsar
Teamet på Henriksson Storage

I like the place and the storage area…

I like the place and the storage area is so clean the container is new and well maintained, the service and booking was smooth and very satisfying.
I made a phone call before booking and the customer service was so helpful and friendly
Good job Henriksson family

1 octobre 2025

Hi Jamie,

We're so happy that you're pleased with Henriksson Storage and the storage unit you've rented in Halmstad.

You're welcome back anytime!

/Team Henriksson Storage

Rena och prisvärda förråd med superbra service!

Jag är jättenöjd med Henrikssons i Halmstad! Bra pris och väldigt lättillgängliga förråd. De svarar direkt på frågor, oavsett om man ringer, sms:ar eller mejlar – riktigt bra service. Förråden är rena och fräscha. Kan varmt rekommendera dem!

18 septembre 2025

Réponse de Henriksson Storage - Halmstad

Hej Miodrag! Stort tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Det är såklart roligt att du är nöjd med våra prisvärda och smidiga förråd i Halmstad! Och att även servicen funkat utmärkt - detta är något vi sätter stort värde vid. Välkommen till oss på Henriksson Storage!

Clear communication

Clear communication

18 août 2025

Réponse de Henriksson Storage - Halmstad

Hi Kelvin, Thank you so much for leaving us review and we're happy to hear that you're pleased with our self storage solution and the communications!

Hyra container i Halmstad

Det gick mycket snabbt att få hyra en container
Smidig åtkomst till ställplatsen med motorgrind som styrs via ett telefonsamtal.
Mycket trevligt bemötande av personal.

13 juin 2025

Hej och stort tack för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att du upplevde det enkelt och smidigt att hyra förråd i Halmstad hos oss. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt, från bokning till åtkomst. Extra kul att du uppskattade vårt bemötande, det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig om du behöver extra utrymme i framtiden. Vi finns här när du behöver mer förvaringsutrymme i Halmstad med omnejd.

Teamet på Henriksson Storage

Perfekt område med lätt att komma åt…

Perfekt område med lätt att komma åt förrådet med bil så det är lätt att lasta in sina saker. Området är inhägnat med taggtråd runt hela området så det känns tryggt och säkert.

12 juin 2025

Hej och stort tack för din fina recension! 🌟

Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt förråd i Halmstad. Vi har lagt stor vikt vid att skapa ett tryggt och säkert område, och det gläder oss att du uppskattar både säkerheten och den smidiga åtkomsten med bil. Vi vet hur viktigt det är att enkelt kunna lasta i och ur sina saker när man hyr förråd.

Tveka inte att höra av dig om du behöver mer förvaringsutrymme i Halmstad framöver!

Teamet på Henriksson Storage

En savoir plus sur les différents types d'avis.