Som alle andre anmeldelser skriver - rigtigt dejligt sted. Flot svømmeområde og have. Virkelig smukt indrettet med fine møbler. Funktionelt køkken og gode, lange borde. Vi oplevede ingen problemer... Voir plus
Lisez les avis des autres
Den pinke lady Hestehaven, et meget meget fint sted, som ejeren nød at vise frem, men helst ikke tålte at det blev brugt. Det blev et ophold præget af stor utryghed og trusler om at svømmehallen vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Efter fire år vendte vi tilbage til Hesthave for igen at fejre en rund fødselsdag kombineret med familieweekend. Hesthave var akkurat så hyggelig og ren, som vi huskede det, og Grethe Breum ligeså... Voir plus
Grethe fra Hesthave har ydet en…
Grethe fra Hesthave har ydet en fantastisk service. Hun har med ekspertise og engagement forstået og imødekommet alle behov og ønsker fra vores side. Hun har mine varmeste anbefalinger.
Super dejlig sted.
Super dejlig sted.
Der er fred og ro smuk og idyllisk området.
Service er i top.
Kan helt klart anbefale stedet.
Weltklasse - Mere end bare et sommerhus!
Hesthaven har simpelthen alt!
Gode og flotte omgivelser, skønne, velholdte og autentiske værelser og rum.
Der er simpelthen ikke sparet på noget som helst - alt bliver holdt og opdateret.
Mangler man noget under sit ophold, så står Grethe altid klar med en løsning, så man får den bedste oplevelse ud af sin ferie - ja nærmest i et paradis!
Det er skønt at komme til et hus, hvor man kan mærke der er gået op i rengøringen - alt nærmest skinner og dufter rent og nyt. For ikke at tale om sengene og dyner og puder, som virkelig er af god kvalitet! Man kan godt mærke at der er blevet udlejet gennem mange år - med de erfaringer af hvad kunder gerne vil have! (masser af bestik, glas, tallerkner og to velfungerende oven, opvaskemaskiner og tre køleskabe, masser af møbler og opholdsrum, god service rengøring i særklasse osv. osv. osv.)
Der er med de mange værelser med selvstændige toiletter plads til den helt store familie komsammen, hvor man ikke sidder lårene af hinanden, da der er flere rummelige opholdsstuer med fine flotte møbler.
Poolområdet er stort og rummeligt ligesom resten af omgivelserne og man føler sig helt tryg ved de daglige besøg af Grethe, som kommer og tjekker vandkvaliteten, uden man nærmest opdager hende.
Sød og livsglad dame, som gerne tager en snak om løst og fast eller viser rundt på ejendommen. Fantastisk!
Vi anbefaler klart huset både til store og små familier og kommer gerne selv igen år efter år - da priserne på huset både er realistiske og fair efter de standarder.
Fantastisk sted og sød værtinde
Ny advarsel !
Lej ALDRIG Hesthave uden om udlejningsbureau.
Sammen med mine to brødre havde vi to gange lejet de dejlige omgivelser gennem bureau, men tredje gang foreslog Grethe, at vi kunne leje direkte gennem hende!!!
MEN - efter endnu et dejligt weekendophold med vores børn og børnebørn, fik vi med Grethe at føle.
HAPS var de 8.000 kr. i depositum væk.
Kravet lød først og fremmest på erstatning af pooltæppe over svømmebassinet. Påstanden lød, at vi havde forårsaget buler og revner i tæppet, hvilket udløste krav om betaling af et helt nyt tæppe.
Påstanden var vi helt uforstående overfor, og efter at have fået fremsendt fotos af ”skaderne”, var det tydeligt, at der var tale om almindelig slitage i et ældre svømmebassin. På samme vis som folie i bassinbunden var fuld af buler (skader der ”heldigvis” ikke er stillet krav om erstatning for).
Derudover fik vi som andre, der har lejet uden om bureau, ekstraregning for vask af dyner. Endelig var den anvendte forbrugsafgiftstakst højere end oplyst i vores lejeaftale.
Slut herfra – dette blot til skræk og advarsel for andre, der påtænker at leje Hesthave direkte gennem udlejer.

Réponse de Hesthave
Advarsel!
Vi - en helt almindelig dansk familie med en moden gennemsnitsalder - lejede Hesthave d. 19-23 September 2019. Halvdelen af os ankom d. 19. Den anden halvdel d. 20. Og de fleste tog hjem allerede d. 22. Altså netto 3 dages ophold.
Vi lejede også stedet i 2018 gennem bureau og dengang var der ingen problemer. Da Grethe Breum dengang foreslog, at vi blot kunne leje direkte hos hende i 2019, kunne vi spare gebyr til bureauet. Det lyder jo fint.
Men vi blev klogere.
Efter vores ophold blev vi nemlig præsenteret for en regning for - og hold nu fast - vask af:
8 dyner
15 hovedpuder
12 underamdresser
for i alt kr. 2.350
samt en nøgle som rigtig nok var bortkommet til kr. 379.
Regningen var vedlagt en oversigtstegning fra stedet, hvorpå var angivet hvor mange puder etc. der var blevet vasket fra hvert rum.
Vi havde naturligvis alle linned med - og en gren af familien egne dyner/puder.
Man forventer naturligvis at sengetøjet er rent - og at almindelig brug ikke udløser en ekstra regning. Det skriger til himlen, at en normal familie kan ikke nå at svine så meget sengetøj til på 3 dage, at det skal dækkes af en ekstra regning (altså ud over de 5.500 man betaler for rengøring). Dette toppes op af, at oversigten over hvilke rum der var vasket sengetøj fra, inkluderede vask fra et værelse, hvor vi slet ikke havde brugt sengetøjet.
Vores depositum blev reduceret med ovenfor angivne beløb og gentagne henvendelser til Grethe har ikke bragt fornuft ind i afregningen.
Havde hun gjort dét, kunne vi måske bedre abstrahere fra at vi også blev skældt ud en morgen, fordi et barn havde taget 1 (én) sten på ca. 1x1 cm. med ind i poolrummet og leget med den - naturligvis under opsyn. Hvordan Grethe Breum havde fundet ud af dét, ved jeg ikke. Ingen af os havde sagt ok til at hun gik derind. Den morgen startede med en negativ stemning - ikke lige hvad man har lyst til når man er på ferie og vil hygge sig.
Så Grethe Breum og vi har helt forskellig opfattelse af hvad man kan tillade sig, og i hvilken stand det lejede var I da vi overtog det - og da vi forlod det igen.
Man forstår godt hvorfor et tidligere udlejnings bureau valgte at opsige aftalen med Grethe Breum,i 2015 på baggrund af klager fra lejere. Det kostede dem 225.000 i forlig, så de er nok mindst lige så uvillig til at indgå en aftale med Grethe Breum i fremtiden, som vi er.
Nogle vil måske kalde det bagateller, men hvis I fortsat insisterer på at leje Hesthave, så kom ikke og sig at I ikke er blevet advaret om at jeres bryllup / firma-arrangement / familieferie etc. måske ender anderledes end I forventer. Sæt rigelig med penge af til 'overraskelser' og forbered jer på, at en gratis skideballe kan være inkluderet i lejen. Og tag billeder af alt - og jeg mener alt - for gad vide hvad de næste bliver mødt med af krav.

Réponse de Hesthave
Herregårdsweekend
Hesthave er en fantastik gård, indrettet i autentisk stil, med utrolig rene og velplejede omgivelser.
Grethe som tog imod os, havde tændt for varmen dagen før, som vi havde bedt om, så vi ankom til lune og hyggelige omgivelser. Akustikken er lidt hård i spisekøkkenet, men det er fantastisk at være et sted, hvor der er masser af bestik, glas, tallerkner og to velfungerende oven, opvaskemaskiner og tre køleskabe, så der er mulighed for få mad udefra.
Værelserne med de tilhørende badeværelser er velindrettede, sengene er ok.
Weekendtur
Min familie og jeg har været på weekendtur til Hesthave i Spøttrup, sammen med min kærestes familie.
Vi er 30 mennesker der skal kunne være i et sommerhus, så det kan godt være svært at finde et sted, der er stor nok til os alle sammen. Men så fandt vi Hesthave i Spøttrup og hold nu op et lækkerts og roligt sted.
Det var sådan et fint og hyggeligt sommerhus, som var renoveret, men holdt i gammel stil total gennemført.
Det var så lækkert rengjort inden vi kom og det er skønt når man har en baby, der skal sidde på gulvet, for sådan har det ikke været i alle sommerhuse, som vi her lejet gennem årene.
Da vi skulle hjem fra weekendopholdet, fandt jeg ud af at vores datter havde glemt noget legetøj og jeg kontaktede Grete og hold nu op en service, hun fik fundet det glemte legetøj.
Virkelig et sted jeg kan anbefale, hvis man er mange mennesker som mangler et sommerhus.
Har lige været på familieweekend
Har lige været på familieweekend, vi er 30 personer, så det er svært at få noget så stort at vi kan være der, men denne herregård er hel perfekt ,dejlige store værelser med eget bad , alt i køkkenet var var perfekt disse rammer på denne gård kan ikke fås meget bedre, vi har prøvet mange steder, men dette ligger først på listen . yderst tilfredse.
Hanne Nygaard
Et vel veat der ikke er gået på kompromis med fællesrums størrelse og antal - giver den sidste stjernedligeholdt og fornyet brug af…
Et vel vedligeholdt og fornyet brug af en gammel ladegård til Spøttrup. Det er i den grad lykkedes at forny bygninger og indretning så det imødekommer en stor gruppes besøg på bedste vis. Et højt niveau omkring rengøring og at der ikke er gået på kompromis med fællesrums størrelse og antal - giver den sidste stjerne.
Kan varmt anbefales.
En oplevelse ud over det sædvanlige
Jeg/vi har netop holdt kombineret familieweekend og fødselsdagsfest på Hesthave. Stedet er fortrinligt til begge dele. Vi var 25 personer, i alderen 4 til 85 år, da vi var flest. Stedet bidrager til at gøre en god weekend/fest til en oplevelse ud over det sædvanlige.
Møbleringen er helt speciel, ikke mindst for et sommerhus. Men det passer perfekt til stedet, og giver nogle unikke muligheder for hygge og samvær.
Vi har set andre mene, at rengøringen er dyr. Vi har ikke målt stedet nøjagtigt op, men prisen ligger sådan ca. på 10 kr. pr, kvm. Det kommer man da nemt af med i de fleste sommerhuse. Til gengæld er rengøringsstandarden på Hesthave i særklasse. Der er ganske enkelt husmor-rent overalt. Ejeren, Grethe Breum, er derudover hjælpsomheden selv.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til at leje sig ind på Hesthave. Vi kommer meget gerne igen selv.
Hesthave slår alt!
Alle vores høje forventninger blev slået med hestelængder, da vi fejrede vores søns konfirmation som familieweekend i maj, 2017 på Hesthave.
Alt på stedet er i allerfineste stand på den mest charmerende måde. Der er rigelig plads til en stor familie. Vi var 24 overnattende gæster i alderen 2-77 år og alle stortrivedes med alle aktivitetsmuligheder, som stedet tilbyder.
Vi holdt konfirmationsfesten i det store, smukke og rustikke landkøkken med sol ind ad vinduerne fra den dejlige gårdhave, som vi benyttede flittigt i resten af weekenden.
Poolen, som er så stor, at børnene kaldte den for "svømmehallen" er helt perfekt til både yngre og ældre børn og der er endda plads til at "livredderne" kan sidde og hygge i ro og mag med et fint overblik over bassinet. Udenfor poolens område er bordtennis og bordfodbold velplaceret og børnene nød det hele.
Vi voksne nød at have adgang til den pragtfulde parkhave, som hører til hovedbygningen. I parken bliver enhver med grønne fingre grøn af misundelse. Det er storslåede omgivelser.
Hvert eneste værelse har sit eget charmerende særpræg og der er mere end skinnende rent over alt.
Stuerne er oplagte til nærvær og brætspil. De antikke møbler er overraskende behagelige, det er derfor svært at forlade dem.
Biblioteket ligger for sig selv og giver mulighed for billardspil i en mindre flok. I nærområdet fandt vi mulighed for strandløbeture, vandreture og tingfindertogter til stor fornøjelse for mange.
På Hesthave er der tænkt på det hele og Grethe Breums skarpe blik for detaljer og komfort præger hele stedet.
Grethe selv er det sødeste menneske og vi er blevet mødt med klare svar, stor hjælpsomhed og enorm venlighed alle gange, vi har kontaktet hende både før, under og efter besøget. Vi fik sågar lov at komme en dag tidligere og blive en halv dag længere uden beregning.
Alle vores gæster og vi vil bære herlige dage på Hesthave med os og anbefale stedet vidt og bredt.
Hesthave
Vi var meget beæret over at vi blev inviteret på ferie af vores venner og så på en herregård, så blir det da ik større men vor herrerbevares for vi mødte Grethe .
Der var virkelige flotte rammer der mødte os men også for flot og nok mere museum end egnet til ferie bolig. Vi valgte at bo i værelset længst væk fordi vi habdecet spædbarn med som havde brug for natte ro og det havde de øvrige gæster måske også. Her var et skrive bord som vi anvendte til puslebord men dog ik med ro i sindet for hvad sagde Grethe. Og ja jeg kom til at spilde vand rent vand og her var der knap ro inden det var tørt op igen . Derefter blev der lagt håndklæde under vandfaldet. Derfor kan det så undre mig at vores venner efter ferien får en ekstra regning på skrivebordet som er anvendt til puslebord og at der er spildt olie på dette er ikke korrekt.
En uge hvor man følte sig meget overvåget af Grethe og bekymret for at anvende møbler osv for hvad sagde Grethe nu.
Spisebordet må åbentbart ik anvendes af feriegæster er kun museumsgenstand. Og der var ingen dug til rådighed til bordet.
Hesthave havde måske nok pæne rammer men pyha en kulde man blir mødt af ikke et rart feriested og slet ikke for vores børn , hvor flere ender med at få en gang øjenbetændelse.
Vores venner har betalt 5500 kr for slutrengøring og så er der efterfølgende kommet efterrehning for gulvet måtte jo knap betrædes. Endvidere er der forsøgt at ændre og forlange mere for forbruget det er da helt uhørt.
Jeg undre mig meget over sol og strand vil have samarbejde med sådan en udlejer på en feriebolig!!!!!!!!
Hesthave en meget ukompetent udlejer. Havde faktisk anbefalet det til et bryllup den anbefaling er trukket tilbage.
Kan ik anbefale Hesthave museumet til nogen.
Joan Bertelsen
Hesthave er et fantastik sted!!!!!!
Hesthave er et fantastik sted. Hvorfor så kun en stjerne????
Det begyndte da vi kom, en bestemt dame *Grethe instruerede os i hvordan hun ville have os til at opfører os omkring at bo på Hesthave. Ok, det jokede vi meget om mens vi var der.
Efter opholdet begyndte balladen, Grethe bør slet ikke leje Hesthave ud!!
Det er hendes Baby, og den må ikke røres. Vi havde betalt 5500 for slutrengøring og det må man vel forvente at det rækker, men nej her er der kommet regning på, rand på bord, kridt på stol, rødvinspletter på langbord i køkken, osv. Efter aflæsning af div målere er der skrevet yderligere på!!!
Yderligere chikaneres hun en af vore gæster, da de skulle tale om en forsikring omkring et hul i et tæppe.
Trine Dige
Så fin en oplevelse!
Mine forældre holdte stort guldbryllup for et par uger siden på Herregården Hesthave.
Det er en fantastisk oplevelse, at holde fest på sådan et fint sted! Det giver en en følelse af at være speciel og heldig. Her er kræset for alt! Servicen fra start planlægning til slut fest har været helt i top, virkelig professionel og venlig. Gården, festlokalet og møblerne er smukke og antikke. Vi var så heldig, at længen der indeholder ferielejligheder var tom, så vi blev tilbudt at vi og gæsterne kunne indtage velkomstdrink i de 3 sammenhængende stuegemakker. Og hvor var det fint! Tak for det Grethe!
Maden var lækker og der manglede ikke noget, der var et hav af søde tjenere, som vartede os op og der manglede virkelig ikke noget. Alt var skinnende rent og prisen meget rimelig.
Vi havde en fantastisk aften og nat og vi kunne ikke have fundet et bedre sted. Mine forældre blev fejret med promt og pragt.
En lille sidegevinst er at når man er sådan et fint sted, så kan man godt have fin aftenkjole på :-)
Vi kan kun give de bedste anbefalinger videre! Vil i have en anderledes ramme for jeres fest, hvor man går smiler lidt indeni fordi man føler sig lidt som grevinde, ja så skulle i overveje at holde jeres fest her :-)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.