Het Andere Reizen Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Wij bieden je een onvergetelijke buitenlandervaring. Of je nu op zoek bent naar een unieke rondreis, vrijwilligerswerk wilt gaan doen of invulling wilt geven aan je tussenjaar, bij ons kun je terecht. Ook voor authentieke familiereizen en vrijwilligersreizen. Reis langs de hoogtepunten, maar ook net even anders dan anders. Maak kennis met een andere cultuur en sta open voor bijzondere ontmoetingen. Maak een bijzondere reis!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie rondreis gemaakt door Sri Lanka

Mooie rondreis gemaakt door Sri Lanka. Alles goed geregeld. Hotels waren goed en hele betrouwbare chauffeur. Volgende reis naar Tanzania gaan we opnieuw met deze reisorganisatie.

12 août 2024
Avis spontané
Logo de Het Andere Reizen

Réponse de Het Andere Reizen

Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de rondreis door Sri Lanka!

Fijn dat alles goed geregeld was, de hotels in de smaak vielen en jullie een betrouwbare chauffeur hadden – dat horen we graag.

Geweldig om te horen dat jullie ook de volgende reis naar Tanzania met ons willen maken. We kijken ernaar uit om opnieuw iets moois voor jullie samen te stellen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische herinneringen, uitstekende planning en top ervaring

Wij zijn via het andere reizen op rondreis geweest in Tanzania. Daarbij hebben we acht dagen vrijwilligerswerk kunnen doen op een school, in een weeshuis en in een ziekenhuis. Juist het vrijwilligerswerk zorgde voor een compleet andere vakantie en maakte de vakantie veel leuker. Wij zijn een gezin met drie kinderen van 8, 14 en 15. Onze dochter van 15 en haar moeder waren veelal in het ziekenhuis werkzaam. Onze zoon van 14, dochter van 8 en ik op een school en in het weeshuis. De safari is onvergetelijk mooi en Zanzibar maakt het af, zon, zee en strand. Kortom, een fantastisch, uitstekend georganiseerde reis waar we nog jaren met een goed gevoel op terugkijken.

21 août 2024
Avis spontané
Logo de Het Andere Reizen

Réponse de Het Andere Reizen

Wat een prachtige review – hartelijk dank voor het delen van jullie bijzondere ervaring in Tanzania! Het is indrukwekkend om te lezen hoe jullie als gezin betrokken waren bij het vrijwilligerswerk op verschillende plekken. Dat jullie samen een bijdrage hebben kunnen leveren én zo'n unieke reiservaring hebben opgedaan, is echt bijzonder.

Fantastisch ook dat jullie zo hebben genoten van de safari en het ontspannen afsluiten op Zanzibar. We zijn blij dat alles goed georganiseerd was en dat jullie met zoveel voldoening op de reis terugkijken.

Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens iets moois voor jullie verzorgen!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus