Hetjachtveld Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaring met Barend. Bij hem warmtebeeldapparatuur gekocht en daarbij eerlijk advies gekregen. Hij neemt de tijd om mee te denken over wat bij je gebruik past. Goede service, veel kennis en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kennis van zaken, goede producten, vriendelijk, ontspannen en geïnteresseerd. Hiernaast kregen we nog belangrijke adviezen en hulp die ik voor een eerste jacht in Duitsland niet graag had willen misse... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles ok. Alleen dat de verzendkost bijna het dubbele van het product zelf was. Eigenlijk heb ik nog nooit ergens zo veel verzendkost betaald. Voor de rest alles ok.

Noté 4 sur 5 étoiles

Huur conotech voorzet thermisch. Goed advies. Op tijd ontvangen inclusief retour label in de doos. Apparaat voldeed aan beschrijving. Helaas geen papieren gebruiksaanwijzing dus die moest ik nog downl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pêche et de chasse
  2. Magasin de chasse
  3. Magasin de vêtements et d'articles de plein air

Écrit par l'entreprise

De webshop voor de jacht en outdoor liefhebber, wij hebben alles wat je nodig hebt voor: het jachtveld, de jachthut, outdoor (activiteiten), Bushcraft etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

95 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Denken goed mee met klant om tot de…

Denken goed mee met klant om tot de beste keuze te komen (warmtebeeld handheld).

2 mars 2026

Réponse de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review 🌿 We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klant mee te denken!

Noté 5 sur 5 étoiles

fantastisch geholpen en ook helpen…

fantastisch geholpen en ook helpen instellen op schiet baan

24 février 2026

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaring.

Fijne snelle reactie op verkeerd geleverde item. Super vriendelijk en klantgericht. Aanrader om hier te kopen.

26 février 2026

Réponse de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review en nogmaals onze excuses voor het ongemak 🌿

Prettig geholpen

Prettig geholpen, geweldige service. Ik stel het bijzonder op prijs dat jullie op zeer korte termijn een afspraak mogelijk gemaakt hebben. Wordt zeer oo prijs gesteld.

23 février 2026

Réponse de Hetjachtveld

Wat fijn om te horen 🌿 Veel plezier met de bestelling en bedankt voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Noté 5 sur 5 étoiles

Jachtveld.nl heeft mij uitstekend…

Jachtveld.nl heeft mij uitstekend geholpen met het zoek raken van het pakket bij Post.nl . Verder een prima bedrijf.

19 février 2026

Bedankt voor deze review 🌿 Gelukkig is het pakket goed aangekomen! 📯

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle communicatie en product…

Goede en snelle communicatie en product dat niet op voorraad was, was er toch binnen een paar dagen.

13 février 2026

Dankjewel voor deze review 🌿

Prima online aankoopervaring

Heb geen contact gehad met hen maar de website is overzichtelijk en online aankopen verliep vlot.
Levertijd was prima.

11 février 2026

Réponse de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze review, altijd fijn om te horen! 🌿

Zeer tevreden.!

Nette, levering. Een artikel had onverhoopt een wat langere levertijd, maar netjes en keurig op de hoogte gehouden. En toen ik de bestelling mocht ontvangen zaten er een aantal extra's bij, vanwege het wat "langere" wachten. En het belangrijkste, de artikelen (nachtzicht apparatuur) waren goed verpakt en alles werkt zoals je mag verwachten en dat voor een nette prijs.

5 février 2026

Réponse de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review 🌿
We willen jou bedanken voor je geduld en natuurlijk voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Noté 5 sur 5 étoiles

Mee gedacht toen product op korte…

Mee gedacht toen product op korte termijn niet beschikbaar was.

29 janvier 2026

Réponse de Hetjachtveld

Bedankt voor deze review 🌿 We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klant mee te denken! 📯

Hikmicro warmtebeeld verrekijker

Ik heb onlangs een Hikmicro warmtebeeld verrekijker besteld bij het jachtveld. De levering was vertraagd door problemen bij de leverancier, vragen hierover werden snel en adequaat beantwoord door de medewerkers van Hetjachtveld. Kort daarna heb ik de verrekijker in goede orde ontvangen.

23 janvier 2026

Dankjewel voor deze review 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne hulp en service

Zoekend naar een passende adapter heel veel advies en hulp gehad bij de definitieve keuze. Heel prettig ervaren!

29 janvier 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

only positive things to say

Heb hen al beoordeeld en kan alleen positieve dingen vertellen: snelle service, ad hoc, erg vriendelijk en de producten zijn heus goed.

23 janvier 2026

Dankjewel, wat leuk om te horen! 🌿 Veel plezier met de bestelling 📯

Ongelooflijk hulpvaardig

Ongelooflijk hulpvaardig, correct en nogmaals een dikke merci voor jullie hulp

22 janvier 2026

Réponse de Hetjachtveld

Wat fijn om te horen, hier doen we het voor!🌿 Veel plezier met de bestelling en bedankt voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Noté 5 sur 5 étoiles

ik kom hier vaker en is altijd fijn…

ik kom hier vaker en is altijd fijn contact met barend en geeft goede uitleg maakt echt tijd voor je.
ook als je naderhand nog vragen hebt is het geen probleem.

13 janvier 2026

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze review 📯 Hier doen we het voor! 🌿

Hele goed service

Hele goed service, kundig en vriendelijk geholpen.

23 décembre 2025

Réponse de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review, hier doen we het voor! 🌿📯

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig netjes geholpen vriendelijk …

Keurig netjes geholpen vriendelijk voor de telefoon en snelle levering
Ik bestel zo weer.

5 janvier 2026

Réponse de Hetjachtveld

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze review 🌿 Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende bestelling! 📯

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus