Het best gesorteerde on-der-del-en-huis van Amsterdam.
Het Onderdelenhuis is een winkel in onderdelen, service-artikelen, reinigingsproducten, accessoires en (reparatie)diensten voor bijna alle huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten, computer, audio- en videoapparatuur en nog veel meer. Europart biedt vrijwel alle merken, zoals: Miele, Bosch, Europart, Aeg, Whirlpool, Nilfisk, Philips, Bauknecht, BMS, Zanussi, Braun, GP, Electrolux, Numatic, Indesit, Hewlet-Packard, etc.
Het Onderdelenhuis is een winkel die inmiddels zo’n 50 jaar actief is. En Sinds 2012 verkoopt Het Onderdelenhuis haar producten ook online via deze website. Het uitgangspunt van Het Onderdelenhuis is consumenten op vakkundige en klantvriendelijke wijze te helpen bij de aankoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en huishoudbenodigdheden.
Juist omdat er zoveel onderdelen verkrijgbaar zijn en consumenten advies nodig hebben bij de installatie en/of reparatie en aankoop van een dergelijk technisch product, heeft Het Onderdelenhuis zich in de achterliggende periode bewezen als echte vakmensen die advies en service hoog in het vaandel hebben staan!
Het Onderdelenhuis is +/- 50 jaar geleden ontstaan omdat er behoefte was voor reparatie van apparatuur.
Voor het gemak hebben wij ons assortiment verdeeld in vijf werelden:
Onderdelen voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten
Service-artikelen, zoals aansluitmateriaal voor huishoudapparatuur en doe-het-zelf-producten
Reinigingsartikelen, zoals stofzuigers, stofzuigerzakken, -hulpstukken en schoonmaakmiddelen
Accessoires, zoals inktcartridges, gsm-, audio-, video-, computer- en telecomaansluitmateriaal
Diensten, reparatieservice, etc.
J'ai passé une commande N° #52660 le 27 décembre de filtres d'aspirateur payée le jour même A ce jour pas de livraison et aucun moyen de les joindre adresse mail bloquée par leur site
Je pense avoir été trompé ou c'est une erreur mais aucun moyen de le savoir ils ne répondent à rien
27 décembre 2022
Réponse : Het Onderdelenhuis
Cher, J'ai peur que vous ayez commenté dans le mauvais magasin. Vous ne m'avez acheté aucun filtre d'aspirateur. Je suis The Parts House à Amsterdam. Auriez-vous la gentillesse de supprimer votre commentaire. Cordialement, La maison des pièces Amsterdam
Mischien is het handig als je de volgende keer als je wat online besteld dat je ook kijkt waar je het hebt gekocht. Dingen onthouden is lastig tegenwoordig.
Pièce tout à fait conforme à la description, réponse aux questions par mail dans l'heure et envoi immédiat du colis après paiement. Ce site est génial pour trouver des pièces détachées. Vraiment très sérieux, je le recommande.
6 janvier 2022
Réponse : Het Onderdelenhuis
Merci beaucoup. Heureux que tout se soit déroulé comme prévu. Merci d'avoir pris le temps de poster un commentaire. Cordialement, La maison des pièces