À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Onze sieraden voor mannen zijn ontworpen om meer dan alleen stijl toe te voegen; ze zijn een symbool van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Wij geloven dat het dragen van onze sieraden mannen de kracht geeft om zichzelf te uiten en hun unieke persoonlijkheid te omarmen. Het is onze missie om mannen te inspireren en aan te moedigen om vol vertrouwen door het leven te gaan, wetende dat ze er niet alleen goed uitzien, maar zich ook goed voelen van binnen. Door middel van innovatief design en hoogwaardige materialen streven we ernaar sieraden te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis hebben voor onze klanten. Onze sieraden worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, met oog voor detail en kwaliteit. We bieden een unieke winkelervaring waar mannen zich kunnen laten inspireren en geadviseerd worden bij het kiezen van het perfecte sieraad dat hun zelfvertrouwen zal versterken. Bij HeWear™ geloven we in de kracht van zelfexpressie en moedigen we mannen aan om hun unieke stijlverhaal te vertellen. Kies voor tijdloze klasse.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Laat nog niks weten

Zondagavond een ketting besteld en tot op heden niet één mailtje van ze gehad. Geen bevestiging mailtje na betalen helemaal nada , mail contact gezocht vandaag woensdag dus 3 dagen later en weer helemaal niets gehoord. Tot nu is het voor mij dus een oplichting site. Het belangrijkste is je klant informeren dus vandaar tot nu 1 ster

20 août 2025
Avis spontané
Logo de HeWear

Réponse : HeWear

Beste FCDH,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u nog geen bevestiging of reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat dit vragen oproept.

Soms kan een bevestigingsmail in de spam- of ongewenste mailbox terechtkomen. Wij kijken dit graag direct voor u na. Wilt u contact met ons opnemen via onze klantenservice met uw naam en bestelgegevens? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over uw bestelling.

Peter - Hewear

Noté 1 sur 5 étoiles

Website geeft zelf een 4.5 thrustpilot…

Website geeft zelf een 4.5 thrustpilot rating te hebben. Blijkbaar dus niet, armband van 30 euro ontvangen met de belofte dat hij van titanium en leer zou zijn. Het was uiteindelijk plastic en rvs, heb na nog geen minuut zoeken het armbandje op wish gevonden voor 1 euro

15 mai 2025
Avis spontané
Logo de HeWear

Réponse : HeWear

Beste Fausto,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij nemen dergelijke meldingen serieus en kijken dit graag verder voor u na. Zou u contact met ons willen opnemen via onze klantenservice met uw bestelgegevens? Dan kunnen wij uw bestelling controleren en samen naar een passende oplossing kijken.

Peter - Hewear

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus