Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Riemen vorige week ontvangen na makkelijke bestelstappen op de website en snelle levering. Gemakkelijk aan te passen op lengte via simpele stappen en bijhorende video. Kwaliteit ziet er goed uit en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn zoon was afgelopen weekend bij ons op visite en liet de jullie riem zien die hij van zijn vriendin had gekregen. Ik vond het helemaal geweldig, eindelijk een riem die je naadloos op maat kan inst... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en top riemen! Eenvoudig op maat gemaakt en het gebruik is top. Geen gedoe met gaten in de riem die altijd verkeerd zitten. Helemaal happy 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Online shoppen levert hier vaak teleurstellingen op: mooie praatjes, beroerde kwaliteit, en spullen die na drie dagen al opgeven. Deze riem breekt die vloek. Vandaag binnen, meteen aangepast e... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de ceintures
  2. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Bij Highbuckle.nl zijn wij gespecialiseerd in premium riemen zonder gaten, ontworpen voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort. Onze innovatieve riemen kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt door ze zelf af te knippen, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat onze riemen perfect passen bij elke outfit en geschikt zijn voor elke gelegenheid. Highbuckle riemen worden gemaakt van hoogwaardig splitleer. Daarnaast bieden wij een snelle levering binnen één dag en een 100-dagen niet-goed-geld-terug garantie, zodat je met een gerust hart kunt bestellen. Met inmiddels meer dan 2.500 tevreden klanten in Nederland en België, blijven wij ons inzetten om stijl en functionaliteit te combineren. Bij Highbuckle geloven wij dat een riem niet alleen praktisch moet zijn, maar ook een elegante toevoeging aan je outfit. Ontdek het gemak en de kwaliteit van onze riemen en ervaar zelf waarom zoveel klanten voor ons kiezen!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Schotse Hooglander kwaliteit

Net de riemen uitgepakt, echt kwaliteit van hier tot Tokyo, echt heel blij mee, dit is zeker niet gemaakt van uienleer,denk dat dit van schotsehooglanderkwaliteit is iedereen aan de Buckle, Buckler daarintegen is van mindere kwaliteit ,ik ben niet zo reviewer, maar deze riem is echt super handig en mooi!!!

14 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige riemen, eenvoudig in te korten!

Ik was op zoek naar een herenriem en kwam terecht op de site van Highbuckle. De videouitleg, de positieve reviews en de juiste kleuren deed mij besluiten 3 riemen te bestellen. De levering was snel. De leren riemen zien er kwalitatief zeer goed uit. Het inkorten van de riemen is zeer eenvoudig. Ik verwacht er jaren veel plezier van te hebben.

12 février 2026

Handig systeem

Mooie riemen, maar ik ben vooral tevreden met het systeem. Ik heb de riemen nog maar net, maar ik zie al wel hoe het systeem zonder gaatjes er voor zorgt dat er niet aan de riem wordt getrokken waardoor de riemen als het goed is voor een lange tijd er mooi uit blijven zien.

11 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi systeem

Mooi systeem. Lijkt prima te werken ondanks de goedkopere prijs dan concurrenten die wellicht nog wat meer (overbodige) kwaliteit hebben.

7 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb 2 riemen besteld waarvan er een…

Ik heb 2 riemen besteld waarvan er een iets minder werkt. Hij schiet regelmatig los.

Even contact met ze gehad en ze hebben per direct een nieuwe opgestuurd! Prima service dus!👍

8 février 2026
Logo de Highbuckle

Réponse de Highbuckle

Hoi Berry,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat één van de riemen regelmatig losschiet, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We lossen dit graag goed met je op. Wil je contact met ons opnemen via info@highbuckle.nl en daarbij je bestelgegevens vermelden? Dan pakken we dit direct voor je op en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Team HIGHBUCKLE

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet voor SLANKE mensen!!

Op de vraag of de leren riem zelf ook los leverbaar is heb ik GEEN antwoord gekregen.Helaas heb ik hem zelf iets te kort afgenipt en had dit gemeld.
Een tweede riem aangeschaft ...maar deze riem is alleen voor SLANKE mensen.
Dus...leuk idee maar alleen geschikt voor obese mensen.
Heb de riemen door 2en gedeeld zodat de ribbels meer aan de buitenkant zitten.
De schoenreperatieservice heeft hem op maat gemaakt.
Knip dus niets af....want dan is de riem NIET bruikbaar.

6 février 2026
Logo de Highbuckle

Réponse de Highbuckle

Hoi John,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je vraag over de losse leren riem en dat dit heeft geleid tot ongemak bij het inkorten, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De riemen zijn ontworpen om verstelbaar te zijn voor een brede range aan maten, maar we begrijpen dat dit in de praktijk niet voor iedereen even duidelijk is. Fijn dat je uiteindelijk via de schoenreparatieservice tot een oplossing bent gekomen, al had dat natuurlijk liever anders gemogen.

We denken graag met je mee om dit beter op te lossen of toe te lichten. Wil je contact met ons opnemen via info@highbuckle.nl? Dan kijken we direct met je mee.

Team HIGHBUCKLE

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn collega had een riem besteld en…

Mijn collega had een riem besteld en die was er wild van.
Na wat twijfels heb ik het toch besteld en van de aanbieding gebruik gemaakt(3 voor de prijs van 2).
Maar ben zeer tevreden, bestelling werd snel verzonden en geleverd.
De riemen zijn zeer makkelijk in te korten en zitten perfect.
Heb diversen kleuren besteld voor de juiste kleding.
Voor mij geen andere riemen meer.
Ik raad iedereen aan om deze te proberen en geloof me je wil hierna niet anders.

Patrick

Goede ervaring met Highbuckle

Goede ervaring met Highbuckle. De website is duidelijk, de bestelling was snel in huis en de automatische gesp werkt heel soepel. Het is een slimme oplossing en de riem ziet er ook nog eens luxe uit. Ik bestel hier volgende keer zeker weer!

Snel geleverd

Snel geleverd. Goede uitleg voor het aanpassen van de lengte. Riem zit prima. Prijs in de 2 betalen 3 halen is ook uitstekend.

Hele fijne riemen

Hele fijne riemen, je hoeft niet je hele riem volledig los te maken als je naar de wc gaat, met dit systeem kan je hem makkelijk iets losser maken. En perfect op maat te maken. Als ze lang mee gaan zou ik nooit meer andere riemen kopen. Nu nog afwachten of dat zo is.

1 février 2026

Aanrader!

Had ik deze riemen maar eerder gevonden, want wat een uitvinding is dit! Ze zitten prettig, werken perfect en gaan veel langer mee dan riemen met gaatjes. Het op maat maken is echt heel makkelijk. Levering was super snel. Al met al absoluut een aanrader!

1 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima riem en vlotte service

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De levering was snel en het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. De riem is van goede kwaliteit en erg handig in gebruik. Zeker een aanrader!

22 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vaak gezien op social media

Vaak gezien op social media. Toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken. Wat heb ik een spijt dat ik deze riemen niet eerder heb aangeschaft. Makkelijk op maat te maken dmv duidelijke instructies.
Hele mooie riem en super comfortabel.

24 janvier 2026

Supergoed!!

Duidelijke uitleg. Gemakkelijke mooie riem. Zeker aan te raden. Snelle en correcte levering.

25 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus