1. Service d'évaluations pédagogiques
  2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
  3. Conseiller pédagogique

HighScores is a data-driven test prep platform specifically designed to help students conquer the digital SAT and ACT. This AI-based platform gathers assessment data and generates actionable insights for students, teachers, and parents by focusing on academic and behavioral patterns. It helps students improve their scores quickly by building a personalized strategy. ACT and SAT Test Simulator • Single web-based platform for Test Prep (SAT and ACT) • Similar experience as on Digital SAT (Bluebook) and ACT (TestNav) • Section Breaks • Desmos Calculator • Strike Out Options, Mark for Review, Show and Hide Timer, Question Review / Jump to a Question Panel High-Quality Practice & Assessments • 20 Full-Length Adaptive Tests for Digital SAT • 6 Full-Length ACT Tests (6 under development/review) • Section-based tests and chapter-based tests for continuous practice • Question Bank - 2500+ questions for SAT and 1800+ questions in ACT • Additional questions can be developed on demand Data-driven Learning & Preparation • Analysis & visualization report of each assessment & each student • Measurement of student’s effort (questions, time spent, etc. by competency) • Improvement tracker by competency • Answer explanation for every question • Integrated Khan Academy Videos for contextual learning • Classroom Data Analysis for a group of students (for group classes) • Truly personalized strategy for each student • Continuous practice and automatic evaluation

Aucun avis

Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.