Hillesgarden Avis 1

3,3

3,3

Moyen

Jag gillade inte att någon ljög för…

Jag gillade inte att någon ljög för mig, av helt hopplösa kundofredare. Jag var tvungen att be henne att sakta ner samtalet, tre gånger under den första minuten, utan effekt. Hon rusade iväg med blixtens hastighet - det här är toppen av riktigt rutten service. Hon kunde inte ens lägga till kunden i den här lilla frågan. Hennes retorik var en skam, "ja, jag förstår dig" alltså jag borde också kunna förstå skånskt snabbprat/rent soptippsbetyg. Hon insisterade på att gå igenom skissplanen, trots att vi var där veckan innan (7 dagar) för minst sjätte gången! Så debiterad i förväg, säger jag att det inte kommer att göra dig, Hon; Vi har gjort detta under väldigt lång tid och folk går därifrån utan att betala. Jag säger; Vi har varit här många gånger förut, ser jag ut som någon som vill smita undan notan?. Hon: Det skulle du kunna! Jag säger vad i inbillar du dig.
Jag säger, för att gå vidare, varför reserverar ni inte bara beloppet, som så många andra? Hon säger; Ledning. De kan inte räkna ut det heller! Jag säger att ni skämmer ut er egen ledning och anklagar dem för inkompetens. OCH de kunder du inte ska vara i ett annat yrke. Nåja, hon spionerade på oss när vi gjorde kvällste. Jag undrar varför, om vi använde för många tepåsar eller socker, nej, det är inte roligt, jag bodde på över 500 hotell under en tioårsperiod, Proff. Från en biuak till 7 stjärna i Dubai, jag har aldrig upplevt en sådan skam någonstans. Men ok, religiösa ledare har aldrig varit kända för en objektiv och ordnad anställningsprocedur. Ja, vi har också träffat en hel del hyggliga människor på H-gården och även några riktigt trevliga, men vi har aldrig varit med om en sådan naturkatastrof som denna mindre blonda pratsamma och lite ovårdade proletärtalande kundplåga.
O tempora o mores

21 septembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit