Lisez les avis des autres
Alt i alt en god oplevelse. Jeg fik varerne over 1 uge senere end jeg havde bestilt dem, men dette skyldes leverandøren, som tilsyneladende havde problemer med at leverer pakken til tiden. Jeg kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine produkter og hurtig levering
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Himmerli 🌿 Himmerli er en lille, kurateret webshop skabt med kærlighed til design, kvalitet og historier, der gør en forskel. Hos Himmerli finder du et nøje udvalgt sortiment af interiør, accessories og livsstilsprodukter, som alle er valgt for deres håndværk, design og de mennesker, der står bag. Himmerli er skabt med ønsket om at samle produkter, der både gør hverdagen smukkere og samtidig støtter ordentlige værdier. En stor del af sortimentet består af håndlavede produkter fra Nepal – blandt andet upcyclede sari-tørklæder, pouches, tekstiler og kurve. De fremstilles i samarbejde med lokale kvinder, sociale organisationer og små producenter, der arbejder for fair vilkår, uddannelse og økonomisk selvstændighed. Hver eneste vare bærer derfor både et personligt præg og en meningsfuld historie. På webshoppen finder du også et udvalg af skandinaviske og internationale designmærker inden for velvære, borddækning, duft & aromaterapi, boligtilbehør og smykker. Fælles for alt er, at det er produkter, der er skabt med omtanke – enten gennem bæredygtige materialer, kunsthåndværk, kvalitet eller lang levetid. Som lille dansk virksomhed betyder personlig service og nærvær alt. Jeg gør mig umage med at pakke hver ordre smukt, guide efter behov og skabe en rolig, inspirerende og tryg oplevelse fra start til slut. Mange kunder beskriver deres oplevelse som varm, ærlig og imødekommende – og det er præcis den følelse, jeg ønsker at skabe, hver gang nogen vælger Himmerli. Når du handler hos Himmerli, støtter du både små producenter, fair trade-projekter, kvindeledede initiativer og håndværkere, der brænder for deres fag. Samtidig støtter du en lille dansk virksomhed, hvor hver ordre gør en reel forskel. Tak fordi du kigger forbi – og tak fordi du vælger produkter, der både har æstetik, kvalitet og et godt aftryk på verden. Jane Mejse, Himmerli founder
Coordonnées de contact
Skønne små silketørklæder i dejlige farver
Dejligt at åbne pakken med de meget fint indpakkede silketørklæder. At tørklæderne er fremstillet af kvinder i Nepal og Indien , som lever i økonomisk vanskelige kår, forstærker oplevelsen af at være rigtig glad for mit køb. Tak for indsatsen med at formidle det fine håndværk til os i Danmark.
Alt i alt en god oplevelse :-)
Jeg kan godt lide konceptet med at få et håndskrevet kort med :-)

God og hurtig service
God og hurtig service.
Modtog min ordre hurtigt, men desværre havde den taget skade undervejs. Jeg skrev en mail, og Himmerli/Jane svarede kort tid efter og selvom det var aften. Jeg fik tilsendt en ny vare hurtigt og uden problemer. God kundeservice - også når uheldet er ude.

Réponse : Himmerli
Hurtig ekspedition og fint lille…
Hurtig ekspedition og fint lille håndskrevet kort. Det virker på mig 🤩👍

Fik sendt skønne produkter
Fik sendt skønne produkter, der var pakket fint ind, og en sød hilsen. Så føler man, der er blevet gjort lidt ekstra.

Fantastisk service
Jeg lavede en ordre fra dette firma. Blev kontaktet dagen efter, mhp at deres lager ikke stemte, så de kunne ikke levere det hele på én gang. De eftersendte mine varer meget hurtigt og jeg fik sågar lov til at tilføje ekstra varer på den sending, som blev sendt fragtfrit og oven i købet med en gave som kompensation for deres fejl.
Ikke sidste gang jeg handler hos Himmerli, som jeg på det varmeste kun kan anbefale 😉😉

Alt spillede:-)
Jeg bestilte en lysestage og ville gerne selv hente den. Ved ordreafgivelsen blev der dog beregnet fragt. I ordren skrev jeg 'selvafhentning'. Jeg kontaktede Himmerli, som omgående slettede fragten.Samtidig fik jeg aftalt afhentningstidspunkt. Alt spillede. Den fine messingstage var iøvrigt helt, som beskrevet.

Réponse : Himmerli
Igen en super god rulle og solbrændte…
Igen en super god rulle og solbrændte fritter 👍👏
Super
Jeg kendte ikke til hjemmesiden inden jeg bestilte. Gode priser på de varer, som jeg skulle bruge. Bestilte søndag eftermiddag, søndag aften fik jeg en besked om at pakken var indleveret og her tirsdag middag kunne jeg hente pakken. Kan klart anbefales.

Réponse : Himmerli
God service, hurtig levering, godt produkt
Jeg var meget glad for hele oplevelsen og produktet

Réponse : Himmerli
Dejlig hurtig levering og fantastisk…
Dejlig hurtig levering og fantastisk sjov lækre ting og sager - et besøg værd

God service & hurtig levering
Jeg købte en julegave online der var hurtig levering og god service. Himmerli kan anbefales!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.